Jump to content

< Forgotten Society > Alliance Guild


Nagyfaterbä
 Share

Recommended Posts

background_wow_mop2.thumb.gif.da01a2fc88ce6a480290cef389100612.gif

Üdvözlünk Mindenkit aki elnézett ide hozzánk!

598065035b234_Guildrl.png.c59a06aac0e59bcd69e2643595cf513d.png

2016-ban nyitottuk meg a klán kapuit a leendő játékosok előtt. Célunk, egy haladó játékstílust megteremteni, ahol megfér egymás mellet a raid, a suli, a munka, és a család.Így elengedhetetlennek tartjuk a klántagok nagy türelmét, nyitott hozzá állását, segítőkészségét. Igyekszünk közösen úgy alakítani a klánt, hogy mindenki igényének megfeleljen, számítva mindenki véleményére! Nem vagyunk kockák, érezzük jól magunkat a saját kis tempónkban, és ne görcsöljünk rá egy adott feladatra, mert az csak feszültséget szít.

Guild vezetőség:            Turokdk  (GM) ------- Nagyfaterbä, Flaff (Alapító) -------- Melchîor , Hottie (Officer) ------- Blastful (Raid Master)

59806502b230b_elvrsok.png.15b60adacb02526b5c72fc2893d3d1d9.png

- Felnőtt érett/higgadt gondolkodás, mivel közösségben dolgozunk, elvárt a kompromisszum készség, mások elfogadása és tisztelete, a kialakult jó közösség megőrzése, a klán csatornán belül és kívül.

- Aktív játék és közösségi élet: Aktív PvE  játék, teljes körű tapasztalat a karaktered térén, játék környezet alapvető ismerete. elvárt minimum addonok (DBM, TS...) ismerete, és használata.

- Raid orientált gondolkodás: 60-65%-os részvétel a klán raideken,  általános elvárás a raidre való felkészültség (taktika, flask....)

Progress.png.468583c2fa065f1df18b00b701a368e2.png

4.3.4 Cataclism:       Dragon Soul 10N/HC 8/8, és 25HC 8/8 (100% guild member) ---------  Firelands 10N/HC 7/7

5.x.x Mists of Pandaria:       Mogu'shan Vaults 10N 6/6

59806504244ce_RaidInf.png.4aae912f1c71a5f93b31fc8538adc328.png

Raidokat lehetőleg változó időpontban szervezünk, hogy mindenkinek megfelelő legyen, és részt tudjon venni a klán valamelyik instáján. Raid jelentkezés a kalendarban! A csapatokat a teljesítmény alapján pakoljuk össze. Jelen pillanatban van 2 main csapatunk (R1, R2) és egy vegyes main altos (R3). Igény szerint indítunk plusz csapatot is, reméljük erre lesz is szükség. Tervek között van, hogy allis oldalon is indítunk egy 25 vegyes altos raidet.

Tgf.png.01f02e81fe003f40f675dde2ffbce585.png

Klánunkba folyamatos a tagfelvétel, ha elvárásainknak megfelelsz bármikor jelentkezhetsz ingame vezetőinknél, vagy itt az új fórumon is a következők feltüntetésével:

Játékos név:
Karakter faj, class:
Kor:
Armory link:
Ilvl:

Main spec/off spec:
Karakter szakmái:
Képernyőkép egy PvE Raiding Dummy 15 m-es sebzésével:
PvE tapasztalat röviden:
Milyen guildekbe voltál :
Miért szeretnél csatlakozni:
Játékon kívüli elérhetőséged (e-mail):

Amennyiben hasonló képen gondolkozol szeretettel várjuk jelentkezésedet.

598076757e887_egybb.png.0f6a847e7582636067a1c12f9977d089.png

A klánunk megtalálod a Facebookon is, és minden más infót olvashatsz a klán honlapján: www.forgottenso.atw.hu oldalon!

Bármilyen kérdésed van keress minket ingame vagy írj a klán címére: forgottenso@atw.hu

További jó játékot kíván a Forgotten Society klán! :D

 

Edited by Nagyfaterbä
  • Picard Facepalm 1
  • Tell Me More 2
  • Roll Safe 1
Link to comment
Share on other sites

Nem ismerem sem a guildet, sem a tagjait, de számomra ez minden fontosat elmond: 

7 hours ago, Nagyfaterbä said:

Képernyőkép egy PvE Raiding Dummy 30 m-es sebzésével:

 

  • Putin Approves 1
Link to comment
Share on other sites

Na igen Crawen....tauri közösség ismét bemutatkozott...nem támaszt alá senki semmit, csak megy egymás lejáratása, akár itt, akár a bugreport oldalon.  Azt sem zárom ki, hogy kedves EFEMO társunknak semmi köze a guildhez, csak jött még picit uszítani mindenkit mindenkire.

 

Abjco, szerintem elírhatta a damage donet, 20 milla a reális.

Edited by Melchior
  • Feels 1
Link to comment
Share on other sites

Na ..örülök hogy követik a klán munkásságát, ez mindenképp jól jön!

Ez az új fórum mindenképp tetszik és dicséretes, úgy gondoltam ha új fórum akkor kicsit az emberek is máshogy állnak majd hozzá. Ezért is vettem a bátorságot, hogy én is feltegyek ide egy hirdetést a klánunk számára. De úgy látom, hogy Crawen jól írja, hogy nagy ücsi meg egy nagy tál popcorn kell ide megint és jókat szórakozni azon, hogyan kötözködnek az emberek megaláznak meg rugdosnak bele a másikba, tauri Fb csoporthoz hasonló lesz ez is. :(

Nem tudom egyént vagy klánt tisztelhetek az EFEMO hozzászólóban, egy embernek jobban örültem volna, de így is jó egy köpeny mögül szurkálni! Úgy gondolom semmi kivetni való nincs a fent említettekben! örülök, hogy ennyire foglalkozol velünk, de én is arra kérlek hogy légy te is hiteles, a fenti dolgok nem nagy arcoskodás, nem acsivillogtatás...egy egyszerű hirdetés! Soha nem volt célunk másokkal versenyezni, az RF eket stb... meghagyjuk más kocka embereknek (az is ott van, hogy saját tempónkban, nem dobjuk le a vasmacskát PTR-en,hogy "begyakoroljuk" a taxot, amire majd élesbe kell tudja mindenki)!

Ha Fl-es dolgot firtatjuk előtte elolvashattad volna hogy 2016 (nyár elején) ban nyitottunk, és akkor már rég FL ment!!! így nem is üthettük contentben! De úgy gondolom sehol nincs arra utaló kijelentés (hogy contetben ütöttük), csak egy felsorolt eredmény, de ha téged annyira iritál kiveszem! DS-re nézve pedig igen mint sok más klán mi is nerf alatt vertük kivéve ali oldalon az inqut, ebben sem látok szégyelni valót mert ha jól emlékszem 3-ik PvE klán voltunk összességét nézve DS szezonban! 25-ös DS...^_^ itt is csak a kötözködés lóg ki az egészből.....ha picit utánajársz rendesen annak is akkor meg láthattad volna, hogy egyáltalán nem hiteli a mage a bosst (nagyon sok dolog bugos volt, van és lesz is),  és ha megnézted volna a screent arról a DS ről akkor látnád hogy nem a magek (az a 2) a nagy dpsek, továbbá nem volt célunk a fix heti 25-ös raid! Másrészről úgy emlékszem ali oldalon mi ütöttük egyedül full guildesen DS 25HC-t!

Jobb lenne inkább ha egymás segítése és támogatása lenne a téma, és nem megint a kötözködés! Ha FMO-s a hozzászóló akkor pedig mint a szerveren vezető guild :) páldát statuálna és nem első bejegyzésébe csak a megalázás és a fölényesség szólna! Igyekeztünk normális hangnemet megütni az FMO-s vezetőkkel és jó kapcsolatot ápolni minden más klánnal is. ( HA! nincs köze a hozzászólónak az FMO-hoz akkor már most elnézést kérek a ráutalásért)

 

  • Tell Me More 1
Link to comment
Share on other sites

10 minutes ago, EFEMO said:

Fenék nyalizást érzek :)

Vagy csak nem állt neki kapásból anyázni és valamennyire el is ismerte a guild teljesítményét...Az, hogy te erre következtetsz...igen... Tauri színvonal.

Link to comment
Share on other sites

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing inSign In Now
 Share

×
×
  • Create New...