Ugrás a tartalomra
Azie

Kölcsönös killfarm - büntetendő-e?

Lehessen e kölcsönösen killfarmolni?  

15 tag szavazott

 1. 1. Lehessen e kölcsönösen killfarmolni?

  • Igen
   4
  • Ne
   11


Recommended Posts

Sziasztok!

Érdekelne, hogy a másik frakcióval történő kommunikáció von-e maga után bármit. Outdoor pvp megszervezése killfarmra pl. 
Egy 100-100 popos realmen ez eléggé unfair előny, tekintettel arra, hogy aki nem ilyen módon próbál előnyhöz jutni, az kb nem találkozik másik frakció játékosával - a játékossűrűségből adódóan.
Ha valaki campeli a másik frakció küldis zónáit, akkor azt korrektnek tartom, de a chaten/máshol leszervezett kölcsönös killfarmot nem.

Vélemények?
Üzemeltetői és játékos oldalról?

Bejegyzés megosztása


Hivatkozás a bejegyzésre
Megosztás más oldalakon

Nem. BG-t is simán lehet tolni, ha szól az egyik oldal a másiknak, hogy jelentkezzenek be. WSG-re már 5-5 emberrel bedob. Volt is már rá példa. Meg nagyobb world pvp-re is.

Meg volt egyszer olyan is sajnálatos módon, hogy egy allis szólt a hordásoknak, hogy jelentkezzenek be és csak utána a saját oldalán az allinak, mi meg nem nagyon értünk pont rá. :D Szóval lehet a hordások akkor hoppon maradtak. Kicsit óvatosabban kell leszervezni az ilyet.

Módosítva Ritli által

Bejegyzés megosztása


Hivatkozás a bejegyzésre
Megosztás más oldalakon

I know this is the Hungarian forum, but I use the automatic Google translator on my phone to read, so I guess you can do that too :-P.

I've had discussions with some of my fellow horde players about trying to put up two planned days of PvP (mostly BG, but world could happen as well). For those who do not enjoy hunting through the week, this would give an option to earn Honor. The PvP rewards are nice for many classes, and especially healers to be used as a solo gear. 

 

My suggestion was a mutual agreement that (example) Monday and Thursday from 18:00 to 20:00 We could be in que for WSG trying to slaughter one another. Of course not everyone will be available at those days every week, but just as a suggestion.

Módosítva Zenzin által

Bejegyzés megosztása


Hivatkozás a bejegyzésre
Megosztás más oldalakon

Hozzászólás előtt jelentkezz be

A hozzászóláshoz bejelentkezés szükséges.Jelentkezz be most

×