Jump to content
Sign in to follow this  
Azie

Kölcsönös killfarm - büntetendő-e?

Lehessen e kölcsönösen killfarmolni?  

15 members have voted

 1. 1. Lehessen e kölcsönösen killfarmolni?

  • Igen
   4
  • Ne
   11


Recommended Posts

Sziasztok!

Érdekelne, hogy a másik frakcióval történő kommunikáció von-e maga után bármit. Outdoor pvp megszervezése killfarmra pl. 
Egy 100-100 popos realmen ez eléggé unfair előny, tekintettel arra, hogy aki nem ilyen módon próbál előnyhöz jutni, az kb nem találkozik másik frakció játékosával - a játékossűrűségből adódóan.
Ha valaki campeli a másik frakció küldis zónáit, akkor azt korrektnek tartom, de a chaten/máshol leszervezett kölcsönös killfarmot nem.

Vélemények?
Üzemeltetői és játékos oldalról?

Share this post


Link to post
Share on other sites

Nem. BG-t is simán lehet tolni, ha szól az egyik oldal a másiknak, hogy jelentkezzenek be. WSG-re már 5-5 emberrel bedob. Volt is már rá példa. Meg nagyobb world pvp-re is.

Meg volt egyszer olyan is sajnálatos módon, hogy egy allis szólt a hordásoknak, hogy jelentkezzenek be és csak utána a saját oldalán az allinak, mi meg nem nagyon értünk pont rá. :D Szóval lehet a hordások akkor hoppon maradtak. Kicsit óvatosabban kell leszervezni az ilyet.

Edited by Ritli

Share this post


Link to post
Share on other sites

I know this is the Hungarian forum, but I use the automatic Google translator on my phone to read, so I guess you can do that too :-P.

I've had discussions with some of my fellow horde players about trying to put up two planned days of PvP (mostly BG, but world could happen as well). For those who do not enjoy hunting through the week, this would give an option to earn Honor. The PvP rewards are nice for many classes, and especially healers to be used as a solo gear. 

 

My suggestion was a mutual agreement that (example) Monday and Thursday from 18:00 to 20:00 We could be in que for WSG trying to slaughter one another. Of course not everyone will be available at those days every week, but just as a suggestion.

Edited by Zenzin

Share this post


Link to post
Share on other sites

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing inSign In Now
Sign in to follow this  

×