Jump to content

Tauri Realm Watcher (Android)


Wepi
 Share

Recommended Posts

Készítettem egy applikációt androidra, ami jelzi, hogy mely realm-ek online-ok vagy offline-ok, illetve hogy hány játékos van rajtuk. (Gyakorlásképpen készítettem, de ha már kész van gondolom megosztom. A dizájn az nem a legjobb.)

Ameddig a Tauri XML állományának struktúrája nem változik drasztikusan, addig képes lesz az applikáció egészen a Battle for Azeroth kiegészítőig (igen, jól írtam) támogatni a realm-ek betöltését bármilyen beavatkozás nélkül (itt a kód átírására gondolok).
Dinamikusan tölti be a kiegészítőket, amiket egy spinner segítségével lehet kiválasztani. A kiválasztott kiegőszítő realm-jeit is szintén dinamikusan tölti be.
Tehát, ha a Tauri úgy dönt, hogy átáll új kiegészítőre (pl. WoD, Legion) vagy hoz létre új realm-et régi kiegészítővel nosztalgiázni (pl. BC vagy WotLK), akkor nem lesz szükséges letölteni új verzióját az applikációnak, mivel automatikusan be fogja tölteni azokat.

Képek:
https://imgur.com/fEdpSWL
https://imgur.com/U78f70q
https://imgur.com/g97kOmB

Letöltés:
v0.9.1 (új): https://www.dropbox.com/s/x0eu2ekmvb3almq/TauriRealmWatcher_v0.9.1.zip
v0.9: https://www.dropbox.com/s/6eqe641rrvqxc4l/TauriRealmWatcher_v0.9.zip

Az app azért 0.9-es verziójú egyenlőre, mert az XML-ben nincs neutral faction, így MoP vagy annál újabb kiegészítőnél hibásan jelenne meg az allisok és hordások létszáma, épp ezért csak a régebbi kiegészítőknél jelenik meg.
 

Edited by Wepi
  • Thanks 1
  • Confused Nick Young 1
Link to comment
Share on other sites

v0.9.1:
- Hozzáadtam egy olyan funkciót, hogy az applikáció alapértelmezetten azt a kiegészítőt válassza ki, amin épp a Tauri van. Ha esetleg változna a Tauri realm neve (amit kétlek), akkor a legújabb kiegészítőt választja ki.
Eddig MoP volt az alapértelmezett, tehát aki letöltötte a régebbi verziót, annak ezt nem szükséges letöltenie, amíg át nem áll a Tauri újabb kiegészítőre.

 

Edited by Wepi
Link to comment
Share on other sites

  • 3 weeks later...

v0.9.2:
- Már jelzi a neutral faction-t is.
- Százalékos értéket is mutat a számok mellett.
- Elmenti a legutóbb kiválasztott kiegészítőt. (Pl. kiválasztod a Classic-ot, majd kilépsz az applikációból és később újra megnyitod, akkor alapértelmezetten a Classic-ot fogja megjeleníteni.)

Letöltés: https://www.dropbox.com/s/mn6srlqvj4u6pfh/TauriRealmWatcher_v0.9.2.zip (Mivel nem lehet módosítani régebbi hozzászólást, ezért ide írom a linket.)

Későbbiekben tervezem még fejleszteni a felületet. Lehetősége lesz a felhasználónak több (2-3) téma közül választani, illetve az adatok megjelenítésén is finomítok majd.

Link to comment
Share on other sites

  • 2 years later...

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing inSign In Now
 Share

×
×
  • Create New...