Jump to content
Yasashisa

Mrggllll

Recommended Posts

Sziasztok!

Arról mit lehet tudni milyen content-el indul? És milyen ütemben kerülnek be dolgok?

Válaszokat előre is köszönöm. 

Tama.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Jah értem, pedig már bíztam benne, hogy a bug-os MoP content után legalább a régiek menni fognak és vissza lehet jönni nosztalgiázni, de megint csalódni kell akkor itt..

Köszi a válaszokat, Tama.

 • Confused Nick Young 1

Share this post


Link to post
Share on other sites
Spoiler

Hali mindenki. Szeretném ide leírni akkor az elsődleges észrevételeimet (mindent össze-vissza nehogy átlátható legyen :D
Szóval elsődleges probléma ami gyanítom hogy javítandó az a deposite-ok helyei. Ha valaki kezdő és elkezdi a mining-ot húzni az kezdje 30ason mert nem lesz miből.
A legnagyobb deposite zónák nem mérvadóak. Nem használhatjuk a wowheadet magyarul mert nem fog reális útmutatást adni pedig a patch szerint stimmel. (és nem nem a lehetséges hely szerinti 300ból ott van 2 darabról beszélek hanem hogy konkrétan nincs bizonyos deposite bizonyos területen holott ott kéne lennie abból a fajtából a legtöbbnek patch szerint)
DROP! ez a legaggasztóbb amit eddig láttam. Stockade-be sokadik ráfutás után sem esik semmi!(ez kb 10-15 runt jelent)  Szó szoros értelmében Wool Cloth-ért jár be az ember és küldiért... ( dm dettó de nem mérvadó 2 run ezért ezt nem is szeretném tovább folytatni)

A pénz a legnagyobb probléma jelenleg a szerveren és a playerszám de ez gondolom csak javul valamilyen szinten.
A szerver nagy része ugye fejlődésből áll így érthető hogy közben próbálsz gyűjtögetni, viszont nem tudsz mert a trainer pont annyiért tanít mindig amennyid épp van (úgy hogy folyamatosan gyűjtesz minden kis ***-t és adod elfele őket.) Jó példa erre 25ös szint körül amikoris kapsz úgy 6 új képességet(felét nem is használod) darabja 60-70-80 silver és amit addig össze tudtál kín keservesen farmolni 3-4 gold úgy elúszik ahogy illik.
Kérdem én egy 48-as embernek miért ne lehetne mountja 40től? Szegény srác éjjel nappal farmol mint az ökör hogy legyen egy kis lóvéja mert 8 szinten keresztül lovagolhatna már de 90 arany azt hiszem a kisebb szintű lovaglás. A nagyot már meg sem említem, valószínűleg jövőre se lesz 60-as mountja senkinek ha 900 arany csak kitanulni...
Szerintem az ilyenek miatt nincsenek jelen állás szerint playerek! A kisebb bajokról nem is beszélve. Miért van az hogy egy 40-es aki próbál segíteni nekünk dm-be egy full 18as csapatttal megcsuklik az utolsó bossnál mert az ˇkeményˇ... Én elhiszem hogy kemény de több időt töltöttem a kis instákban jelenleg mint content alatti LK-n TAURIN! 
Továbbá nem működik az unstuck.(egyhelyben dob kb 1 métert felfelé és ugyan úgy bugban maradunk) ez nem tudom hogy taurin is így van-e én ott nem játszom. 
Élvezhetjük azt is amikor belénk üt egy mob és visszaugrik a spell cast time-ja. Ez szép és jó de ha egy mob haste-et kap és 3x üt egymás után úgy hogy én még mindig ugyan azt a spellt kasztolom az már kicsit necces :D

Fejlődés szempontjából nem tudom egészséges-e ez a rate. Tegyük fel Duskwood-ba kerülsz 20ason és kapod is egyből azt a bizonyos ölj meg 20 Zombit a temetőben küldit.
Ezek a zombik 28asok és folyamatosan Resist-elsz és misselsz rájuk. Ezt a küldetést 3-an tudtuk megcsinálni de nem ez a legaggasztóbb. Több xp-t kaptunk 3an azért a 20 zombiért mint azért hogy leadtunk egy ilyen nagy szintű küldetést! Tegyük fel csak ketten vagytok, 1000-1000re feleződik az xp amit kaptok 1 mobért ami 27-28as. megöltök belőle 20at az 20ezer - 20ezer xp, Isten királyok vagytok, nagyon elhiszitek... Elmentek leadni és kaptok egy ilyen volumenű küldetésért 3k xpt? :o Reális ez emberek? :D Mert akkor megyek és az erdőben tápolok a vaddisznókkal mint a south parkba :D 
Kaptam olyan válaszokat hogy "AZÉ VANILLA". Hát igen... vanilla, azt jelenti hogy a legrégebbi wow amivel játszhatunk, az nem azt jelenti hogy nem muszáj élveznünk :)
Ha vannak gondok azok itt kezdődnek. Köszönöm hogy végig olvastad a válaszomat!

 

 • Picard Facepalm 1
 • Confused Nick Young 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

Szerintem amúgy biztos többen lennének, ha 2x-es lenne az xp rate. A legtöbb népszerű, 1x szerver már elragadta magával a játékosokat és hát ők miért jönnének ide? Semmiben nem különbözik a többitől, csak abban, hogy kevesebb a játékosszám, amit valljunk be nem pozitívum.

Ha 2x-es szorzója lenne, akkor valószínűleg csalogatóbb lenne, mivel legalább a rate-ben lenne különbség és talán amiatt otthagynák (főleg, akik szeretnek altozni). Így legalább azoknak is megérné, akiknek kevesebb idejük van.

A másik oka a kevés játékosszámnak a Tauri marketing stratégiája: "Há' kiírjuk redditre oszt majd gyünnek'. (Ez egyben Evermoonra is vonatkozik.)

 • Like 1

Share this post


Link to post
Share on other sites
16 hours ago, Wepi said:

Szerintem amúgy biztos többen lennének, ha 2x-es lenne az xp rate

A nagyobb szorzó aláássa a vanilla egyik fontosabb elemét, illetve biztos vagyok benne, hogy ez nem tetszene azoknak, akik már sok időt fektettek abba, hogy felhúzzák a karakter(ü/ei)ket.

 

Quote

Szóval elsődleges probléma ami gyanítom hogy javítandó az a deposite-ok helyei.

Én nem ütköztem akadályba mikor profot húztam. A nagyobb szintű depositok respawnja viszonylag magas és nincs kifejezetten sok belőlük, szóval ha nem egyedül bányászol, biztos nincs könnyű dolgod, de abszolút lehetséges profozni, csak kénytelen vagy időt/energiát fektetni bele.

 

Quote

DROP! ez a legaggasztóbb amit eddig láttam. Stockade-be sokadik ráfutás után sem esik semmi!(ez kb 10-15 runt jelent)

Én úgy tudom, hogy ez így is volt, nem esett ezer zöld/kék trashből.

 

Quote

A szerver nagy része ugye fejlődésből áll így érthető hogy közben próbálsz gyűjtögetni, viszont nem tudsz mert a trainer pont annyiért tanít mindig amennyid épp van (úgy hogy folyamatosan gyűjtesz minden kis ***-t és adod elfele őket.)  [...] Kérdem én egy 48-as embernek miért ne lehetne mountja 40től? Szegény srác éjjel nappal farmol mint az ökör hogy legyen egy kis lóvéja mert 8 szinten keresztül lovagolhatna már de 90 arany azt hiszem a kisebb szintű lovaglás. A nagyot már meg sem említem, valószínűleg jövőre se lesz 60-as mountja senkinek ha 900 arany csak kitanulni...

Ez megint csak a játék része, nem kell ostoba módon költeni és nem leszel bajban. Ne trainelj ki minden létező spellt, van amire nem lesz szükséged lvl60ig. (pl. jópár arcane/fire spell frost mageként)

Level 40 körül már elég rendes goldot termelsz csak abból, hogy elvendorozod a talált itemeket, egyáltalán nem kell farmolnod. A level 60as mount már más kérdés, de ez egyszerűen így van kitalálva, nem egy alap dolog, amit csak úgy megkapsz, hanem el kell érned, ha ezzel gondod van, valószínűleg nem neked való a vanilla.

 

Quote

Miért van az hogy egy 40-es aki próbál segíteni nekünk dm-be egy full 18as csapatttal megcsuklik az utolsó bossnál mert az ˇkeményˇ

Egyszerűen rosszul játszotok, nem tudom szebben mondani.

 

Quote

Élvezhetjük azt is amikor belénk üt egy mob és visszaugrik a spell cast time-ja. Ez szép és jó de ha egy mob haste-et kap és 3x üt egymás után úgy hogy én még mindig ugyan azt a spellt kasztolom az már kicsit necces 

Így van kitalálva, tartanod kell a távolságot, ha instában vagy nem dpselsz mint az őrült, hogy a tank elég threatet generáljon, ha questelsz megpróbálsz kevesebb mobot húzni, CCzni az extrákat vagy keresel társakat fejlődni.

 

Quote

Tegyük fel Duskwood-ba kerülsz 20ason és kapod is egyből azt a bizonyos ölj meg 20 Zombit a temetőben küldit.
Ezek a zombik 28asok és folyamatosan Resist-elsz és misselsz rájuk.

Az, hogy fel tudod venni a questet nem jelenti azt, hogy meg tudod vagy meg kell csinálnod azonnal a questet. Sok terület van, ahol questet kapsz, rajtad múlik, hogy fejlődsz. A leggyorsabb az, ha sokat utazol (még akkor is, ha utazás közben nem szerzel XPt), mert így mindig tudsz a saját szintednek megfelelő questeket csinálni. Nem tudsz csak úgy végigcsapni egy-egy zónát level 10 után.

 

Quote

Több xp-t kaptunk 3an azért a 20 zombiért mint azért hogy leadtunk egy ilyen nagy szintű küldetést! 

Ez simán előfordul, ettől függetlenül ha jól osztod be az időd, több XPt szerzel questeléssel mint tiszta grindolással.

 

Quote

Kaptam olyan válaszokat hogy "AZÉ VANILLA". Hát igen... vanilla, azt jelenti hogy a legrégebbi wow amivel játszhatunk, az nem azt jelenti hogy nem muszáj élveznünk :)

Pedig tényleg "ezért vanilla" és sokan élvezik, akármilyen furának tűnhet úgy, hogy az újabb kiegekhez vagy szokva.

A játék így lett kitalálva, csak a saját hozzáállásodon tudsz változtatni, ha szeretnél. Panaszkodás helyett a problémák megoldásán törd a fejed, vagy ha nem tetszik, válassz egy másik kiegészítőt.

Edited by Moonbeast
fmt
 • Like 5
 • Dislike 1

Share this post


Link to post
Share on other sites
1 órája, Moonbeast írta:

A nagyobb szorzó aláássa a vanilla egyik fontosabb elemét, illetve biztos vagyok benne, hogy ez nem tetszene azoknak, akik már sok időt fektettek abba, hogy felhúzzák a karakter(ü/ei)ket.

Nyilván azért vannak olyan sokan a vanilla realm-en, mert szeretik ezt az elemét (a hónapokig tartó fejlődést). :D A vanilla nem csak a fejlődésből áll, van endcontent is benne, amit jelenleg player hiányában nem lehet kihasználni és nem hinném, hogy a jelenlegi állásponttal több player jönne az elkövetkező évben (talán még kevesebb is lesz). Meg egyébként is az a 2x-es rate nem dobna rajta olyan sokat, még úgyis lassú lenne a fejlődés.
Lehet, hogy nem tetszene annak a ~100 embernek, akik már húztak fel karaktert, de hát így nem nagyon fognak BG-zni, illetve 40 fős raid-et tolni. Illetve szerintem részben nekik is kedvezne, mivel ha szeretnének alt-okat húzni, akkor nem kell még 1 hónapot fejlődéssel tölteniük.

Meg hát, ha annyira ragaszkodnak a jelenlegi játékosok az 1x-es rate-hez, akkor lehetne csinálni valami parancsot, amivel tudnak váltogatni a saját xp rate-jükön 1x-es 2x-es rate között. És akkor meg is lenne oldva, hogy ők fejlődhetnek 1x-es rate-en, ha szeretnének.

Edited by Wepi
 • Like 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

Nagyon kétlem, hogy a szorzó miatt vannak ennyien.

Nem csak fejlődésből áll, de sokkal fontosabb része, mint az újabb verzióknak.

Már régóta csak egy kötelező grind a fejlődés, vanillában a nehézsége miatt általában rákényszeríti a játékosokat, hogy interakcióba lépjenek másokkal, hogy egymást segítsék, ez a rész már egyáltalán nincs jelen a modern wowban, mert minden könnyedén solozható, akármilyen tapaszalattal (nem) rendelkezik a játékos.

Ezen kívül gondolkodni kell hogy oldj meg bizonyos problémákat, ami szintén nem jellemző már, akárhova be tudsz menni szétcsapni 5-6 mobot.

A szerver játékosainak nagy része a fent említett szempontok miatt játszik itt és lényegesen változtatna a játékélményen a 2x-es szorzó is, rengeteget ki lehetne hagyni vele.

Sokkal kevesebb az olyan játékos, akit tényleg érdekel a vanilla és szorzóval szeretne játszani. Vannak ilyen vanilla szerverek, hasonlítsd össze a népszerűségüket a blizzlikeokkal.

Edited by Moonbeast

Share this post


Link to post
Share on other sites

Azoknak nyilván nagyobb a népszerűsége, de írtam is fentebb, hogy miért akarna valaki a Tauri vanilla szerverére jönni, ha már a népszerű szerverek teli vannak játékosokkal? A vanilla leginkább a sok játékos miatt volt élvezhető, mivel kb mindenhol láttál játékosokat és nem is tartott sokáig embereket találni dungeon-ökre, raidek-re. Gondolom blizzard is azért csinált 40-es raid-eket, mivel akkor még sokan tolták vele. Ehhez képest Tauri realm-jén kb 1 dungeon-t se lehet leszervezni.

Semmi különbség nincs a népszerűbb szerverek és a Tauri vanilla szervere között, mivel ugyanazon a core-on fut. Szóval mi vonzaná ide őket? A kevés játékosszám? :D Nem hinném, hogy azért átjönnének ide és több hónapokat szeretnének fejlődni azért, hogy aztán egy kihalt szerveren járkáljanak. Mert hát járkáláson és proffoláson kívül sokat nem lehet csinálni jelenleg.

Az 2x-es rate pedig egyedibbé tenné, úgy már talán megérné nekik átjönni, mert azért valamivel gyorsabban feljutnának 60-ra.

 • Like 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

Igazából engem érdekelne a vanilla meg játszanék is de a fejlődés valahogy kurvára nem érdekel, felhúztam warmane bc-n egy karit 70-re és kész meguntam, elment a kedvem mire felértem 70-re, pedig utána lenne az igazi.

 • Like 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

Az tény, hogy nincs igazán semmi extra, ami vonzana embereket, max az, hogy a tauri már elég régóta fut, szóval kisebb az esélye, hogy random eltűnik (plusz a legnépszerűbb szerver üzemeltetői bejelentették, hogy amikor kijön az eredeti classic, be fogják zárni).

Attól, hogy "egyedibbé" teszi, nem ez lenne az egyetlen nem blizzlike vanilla szerver. Ez azzal párosítva, hogy eleve jóval kevesebb embert érdekel a non-blizzlike vanilla nem túl nyerő kombináció. (ergo valószínűleg több kárt okozna)

Share this post


Link to post
Share on other sites
5 perce, Darkpepp írta:

Igazából engem érdekelne a vanilla meg játszanék is de a fejlődés valahogy kurvára nem érdekel

Én is így vagyok vele, meg szerintem sokan mások is. Az nem lenne rossz, ha egyik kihalt WotLK-s realm helyett lenne 1 high rate-s (vagy 2-3x-os) vanilla realm.

 • Like 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

Ez nem egy rossz megközelítés Denial :DD 
De szerintem az ott felsorolt problémák igen is valósak. A vanilla nem foglalja magában azt hogy 1.12.1-en volt a legjobb minden, mert *vára nem. Azért raktál fel eredetin minden rongyos hónapban újabb és újabb patcheket mert ezt próbálták finomítani és javítani. A pontokba szedett válaszok többsége csak kifogás... magyarán kösz a semmit :D

Share this post


Link to post
Share on other sites

És akkor még nem volt szó arról hogy miért is nincs summkő, bg, stb... :'D Egyre jobban olyan érzésem van hogy ténylegesen nem éri meg játszani ezen a szerveren. JA DE azoknak akik a bejelentés előtt a bétát nyomták és réges rég 60asok (Aliban ez 1 szakadt guildet jelent akiknek 1 óra kb összeállni 1 Stratholme-ra) 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Bug jelentést nem találtam Vanillához ezért ide dobom fel ezt is. Darnassusba próbáltunk hajózni és mikor felszálltam a hajóra nem elég hogy instant meghaltam hanem kaptam egy 10 perces Sickness-t is. Mondom magamban: majd megáll a hajó és felszedetem magam bnőmmel. Közben unstuck parancsot próbáltam de holtan ugye nem lehet. Megállt a hajó és újraéledtem. :D ( a 10 perces sickness és a cuccaim 75%os törése persze nem tűnt el.)

Share this post


Link to post
Share on other sites

Cursed Marine és Cursed Sailor mobok is bugosak. Evade-elnek össze vissza és ha nem akkor pedig körbefutják egymást (kb 6ot) és text alatt is rád futnak :'DDD nem mind de a legtöbb igen

 • Feels Bad Man 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

Kicsit késői válasz de azért hadd szóljak hozzá.

 

Idézet

DROP! ez a legaggasztóbb amit eddig láttam. Stockade-be sokadik ráfutás után sem esik semmi!(ez kb 10-15 runt jelent)  Szó szoros értelmében Wool Cloth-ért jár be az ember és küldiért... ( dm dettó de nem mérvadó 2 run ezért ezt nem is szeretném tovább folytatni)

Ugye tisztában vagy vele, hogy Stockade egy quest dungeon? Ott NINCS loot. Egyetlen boss dobhat cuccokat ami egy rare, tehát nincs mindig ott. Dobjál fel magadnak egy atlas lootot vagy valamit, hogy lásd melyik instában milyen dropok vannak, mert így szarul fogsz járni. Stockade-be egyszer kell lemenni, akkor amikor megvan mind az 5-6 quested aztán soha többé. (max ha a rare-ből akarsz valamit nagyon)

 

Idézet

viszont nem tudsz mert a trainer pont annyiért tanít mindig amennyid épp van (úgy hogy folyamatosan gyűjtesz minden kis ***-t és adod elfele őket.) Jó példa erre 25ös szint körül amikoris kapsz úgy 6 új képességet(felét nem is használod) darabja 60-70-80 silver és amit addig össze tudtál kín keservesen farmolni 3-4 gold úgy elúszik ahogy illik.

Egyszerű. Ha nem használod ne tanuld ki. Senki sem szokta max ha nagyon gazdag. Én kb lvl 50-ig rugóval nem tanultam ki soha a backstabet meg az ambusht vagy akár a gouge nagyobb rankjait mivel kardokkal nem is tudom használni az előbbi kettőt. Csak azt tanuld ki amit ténylegesen használsz, rengeteg goldot megspórolsz.

 

Idézet

valószínűleg jövőre se lesz 60-as mountja senkinek ha 900 arany csak kitanulni...

Allinál egy embernek már megvan kb 1 hete, és nekem is meglesz valószínűleg ma este. A többiek is szépen haladnak. Lehetetlen? Aligha. ¯\_(ツ)_/¯ Ja és úgy, hogy az AH csak most kezd beindulgatni, úgyhogy azt nem is használtam pénzszerzésre.

 

Idézet

Miért van az hogy egy 40-es aki próbál segíteni nekünk dm-be egy full 18as csapatttal megcsuklik az utolsó bossnál mert az ˇkeményˇ

Ez teljesen normális. Ugye nem gondoltad, hogy egy 40-es egy 20-as instát olyan simán lecarry-zik? Én 60-on full kék insta gearben nem mernék lemenni egy 40+ instába (pl ZF, SM még megy) mert valószínűleg megcsuknának azokon a részeken, ahol túl sok a trash.

 

Egy kicsit szedd össze magad szerintem. A posztod nagy részében ami miatt panaszkodsz teljesen normális.

 • Like 6

Share this post


Link to post
Share on other sites

De tudtam bazmeg, hogy ez fog történni. "jáj tuti bugos mer' nehéz meg sokat kell farmolni", és majd akkor micsoda hiszti lesz, amikor el kell kezdeni az 50+os 5 fősöket clearelni csak azért, hogy raid cuccokat lehessen gyártani.

Ha már lesz jó pár hatvanas, meg aránylag frekventálttá válik az AH, akkor jön az, hogy a gather proffal összeszedett nyersanyagokat eladogatod (a catában megszokott 200g/stack helyett inkább olyan 50s-1g/stack áron), és akkor hipphopp (not really) összehozható. A vanillában még valóban nem rohangált mindenki meg a kiskutyája is több százezrekkel, nagyon figyelni kellett, hogyan gazdálkodsz, már egy wipefest utáni javítás is szignifikáns rést tudott verni a költségvetésbe.

 • Like 1

Share this post


Link to post
Share on other sites
Ekkor: 2017. 12. 31. ekkor: 3:23, wtmalex írta:

Transporton random meghalni is hozzátartozik a true vanilla experince-hez, nem? 

Mai napig legionban is jelen van. xD De mocsok kis %-ban.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hajón halás tipikus. Bár itt a tauris vanillán velem még nem fordult elő szerencsére.  Mondjuk mindig lekésem a hajókat egy hajszál híján, lehet épp ez az ami megment mert a korábbi járat vinne a vesztembe. :D 

Amúgy elhiszem én, hogy aki még nem tapasztalta/később kezdte a játékot, annak bughalmazzal felérő szenvedés a játék sok eleme. Én ebben nőttem fel, mégis néha arcul csapásként ér pár dolog amit már rég elfelejtettem. (lehet nem véletlen) ^_^ De akkor is élvezem. :ph34r:

Share this post


Link to post
Share on other sites

Eredetin WOD kiegben legalább 3 alkalommal haltam meg zeppelinen.

Egy szó, mint száz, a vanillás szopás legnagyobbrészt nem bug, hanem feature.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Sziasztok.

Ez a hozzászólásom első sorban a szerver üzemeltetőknek szól. Remélem olvassák.

Sajnos ezzel minden játékos, köztük jó magam is szembesül nap mint nap, hogy kevés a player szám az "Mrggllll" szerveren. Ez eléggé elszomorító tud lenni, de egy kis törekvéssel az üzemeltetők részéről lehetne ezen változtatni. Gondolok itt arra, hogy lehetne hirdetni a szervert az oldalon, valahol ahol feltűnik az embereknek, hogy "jéé van vanilla szerver is".

Ugyanis például, ha legörgetjük a főoldalon nem látható a szerver státusz listában sem, csak a pandás és a wotlk-s szerverek listája. Valamint a főoldalon a "játék kliens" verziójánál is csak a pandás 5.4.8. van megadva. Oda lehetne "biggyeszteni" ezt a kliens verziót is.

Ugyan, ha lejjebb görgetünk a főoldalon akkor van egy bejegyzés ahol látható miszerint elindult a vanilla szerver, de nem hiszem, hogy sokan görgetnek le odáig. 

Szerintem több helyen is fel lehetne tüntetni, hogy igenis létezik ez a szerver, és akkor már több esély van rá, hogy növekedjen a szerver népessége. Persze megértem azt is, hogy nem ez a fő projekt a tauri részéről, de ha már csak egy kicsivel többet is tennétek akkor javulhatna a helyzet. Akár még a facebook-os oldalon is lehetne hirdetni.

Személy szerint engem az sem zavarna, ha több külföldi játékos is jönne magyarok mellett.

Köszönöm, hogy elolvastátok.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hali! Csak én szívok az úszással? Egyszerűen nem tudok úgy úszni, hogy ne kezdjek ek fuldokolni. Rendben nagy a fejem, lehúz stb, de próbáltam már mindeféleképpen és folyamatosan megy lefelé a levegőm. 

 • Woah 1

Share this post


Link to post
Share on other sites
Éppen, Azsgrof írta:

Leállt a szerver már elég hosszú ideje, ugye nem végleges? :(

Jelenleg úgy néz ki deadlockolt. Nem tudom mikor lesz elérhető valaki, hogy újraindítsa.

 • Woah 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing inSign In Now

×