Jump to content
Darkpepp

World of Warcraft: Battle for Azeroth

Recommended Posts

 

JA nem sok minden derült ki, a settingtől eltekintve, iagz az 10/10.

 

Na nem mintha nem játszanék akármi is lesz lel. 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Így elsőre nekem is csak "meh" amúgy maga a cinematic valami eszméletlenül jól néz ki, tartalom lesz benne bőven, ha ennyire elkezdik most dobálni a kontinenseket. Bár a 7.3.2-es PTR-es Silithus-os dolgok után egész másra számítottam.

Share this post


Link to post
Share on other sites
42 perce, Phalanx írta:

Azért számomra elég zavaró, hogy Anduin pap létére zárt sisakos platet hord és kardal harcol.

Class Change confirmed, min. 30 $

  • Roll Safe 2

Share this post


Link to post
Share on other sites
8 órája, Torch írta:

Hamar leszedték azt a sisakot xD

Kylo Ren-ről is lejött, de nem változott semmi.

8 órája, Lore írta:

rerollolt paladinra 2 expac között, easy

Az minden téren visszalépés lenne.  Főleg, hogy ha pvp-re készül,  a gyakorlat azt mutatja, hogy a papokat mintha a paladinok alázására teremtették volna.

Miután aludtam a dologra egyet, még valami szöget ütött a fejembe. Túl csendes, visszafogott az elején, mintha nem is nagyon akarná a harcot, csak az az izgága "kutya" uszítja valamiért.

Edited by Phalanx
typo
  • Like 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

Azshara-t láttam később, de  szerintem ő túl kis hal egy ekkora szerepre. Valószínűbb, hogy a Légió bukása után erőre kapó old god ugrasztotta össze Azeroth hőseit, csak kell még 1-2 tier amíg leesik nekik és összefogva rálépnek a csápjaira.

  • Like 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

"Heart of Azeroth: Artifact Quality Medallion, A gift from Azeroth herself to the world's protectors

Artifact weapons are getting a proper send off"

Akkor az artifact fegyverek megszűnnek, de azért lesz mihez farmolni ap-t. :)

Az is lehet hogy nem lesz igazi főellenség, hanem Allis vs. Horda lesz előtérben. 

Share this post


Link to post
Share on other sites
12 perce, crawen írta:

http://www.mmo-champion.com/content/7117-BlizzCon-2017-World-of-Warcraft-What-s-Next

"Before Battle for Azeroth is over, we will be facing against Azshara."

Sztem ez nem feltétlenül jelenti azt, hogy Azshara lenne a főboss. Pl. a Legion bemutatóján is ez volt, hogy EN, aztán mondták, hogy NH-ban Gul'Dan lesz a főellenség, de szó nem volt a kieg főbossáról. Persze értem, hogy ez a sor zavaró amit beidéztél, mert azt gondolju,, hogy az egész kieg a horda - alli csatáról fog szólni, de miért mondanák el egyből az utolsó főellenséget? Aztán majd megint megváltoztatják, mint WOD-ban:/ Sztem ez csak az első 2 raid tier.

7457298592840320915.png

Share this post


Link to post
Share on other sites
36 perce, selfcontroll írta:

Az is lehet hogy nem lesz igazi főellenség, hanem Allis vs. Horda lesz előtérben. 

Szerintem ennek csak két végeredménye lehet a kiegben:

1, Valamelyik frakció győz és vége a wow-nak

2, Az egész kieg csak időhúzás ami nem hoz eredményt a Horda-Aly konfliktusban,  a kövi kieg meg hoz egy újabb külső ellenséget ami miatt ez a háború megint jegelve lesz.

  • Like 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

Kizárt, hogy ez legyen az utolsó kieg... De amúgy elsőre nekem is inkább időhúzásnak tűnik, de várjuk meg amíg kiderül róla minden.

Share this post


Link to post
Share on other sites
16 órája, Kazó írta:

Az biztos, hogy nagyon kemény cinematic volt, de azért még ne élvezzünk el tőle :D Semmi nem derült még ki kb.

Anduin édes baba pofijától tocsog az asztalom

  • Putin Approves 1
  • Woah 1

Share this post


Link to post
Share on other sites
17 perce, Energiee írta:

Azt teszi wowhungary-s csoportban.

Most beleolvastam pár kommentbe, istenem emnnyire rák emberek írnak oda.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Nagy ötlet volt, hogy bejelentették a Classicot így mindenki arról beszél új kieg helyett. Így első ránézésre nem tűnt nagy számnak featureök terén, de majd kiderül milyen.
Mondjuk nem tudom beszéltek-e arról hogy a fejlődéssel mi lesz pontosan, mert 3 zónában 10 szint érdekes (2 sziget 3-3 zónával egyik alli mások horda (?)).
Az, hogy a subraceknek külön racialjuk lesz meg ilyen "vegyétek a race changet" szagúnak tűnik nekem.
De legalább nincs garrison/order hall hála az égnek.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Szerintem a racialok maradnak a lehetosegekhez kepest ugyanazok (aztan loreban majd megmagyarazzak valahogy higy miert eri meg 22 fontot rakoltened)

Share this post


Link to post
Share on other sites

az order hallal még nem is volt különösebb bajom, nem volt annyira túltolva a szerepe mint a garrisonnak. Legalábbis nem ültem ott tizedannyit se mint wodban a geriszonban, bár lehet azért mert van app, és a melóhelyen el tudtam küldeni missziókra az arcokat, meg minden :D

A másik dologgal kapcsolatban, meg csak azt tudom mondani neked is, mint a guildtársaknak, hogy felőlem egy zónába is besűríthetnek 100 szintet, semmit nem jelentenek azok a számok, mert abban az egy zónában lévő sztori, tartalom, meg változatosság lehet olyan szintű mint fél kalimdor. Persze az is lehet hogy jól elbasszák, benne van a pakliban, de úgy vagyok vele hogy ha a fejlődés lesz az egyetlen underwhelming dolog a kiegben akkor jók vagyunk.

Az utolsó dologban egyet értek, biztos mindenki racechangelni fog és jó ideig nem lehet majd normál trollt látni, de hát aboszolút megértem, nekem is csak azért fordult meg a fejemben párszor a faction change gondolata az elmúlt 10 évben mert gecire unom már a gerincferdüléses karikat (már csak egy kívánságom maradt, hogy egyszer lehessen olyan druidom hordában aminek van cipője :S )

Edited by Shreds

Share this post


Link to post
Share on other sites
16 minutes ago, Shreds said:

A másik dologgal kapcsolatban, meg csak azt tudom mondani neked is, mint a guildtársaknak, hogy felőlem egy zónába is besűríthetnek 100 szintet, semmit nem jelentenek azok a számok, mert abban az egy zónában lévő sztori, tartalom, meg változatosság lehet olyan szintű mint fél kalimdor.

Remélem azért nem olyan lesz, hogy pl hordásként semmi dolgod mondjuk raid/dungeonokon kívül a másik szigeten.

Kíváncsi leszek hogyan oldják meg az artifact weaponok elvételét + a subracek quest linejait lore szempontjából. Még most azt mondom hogy örülök annak hogy megint lesznek weapon droppok a raidekből (trinketek mellett szerintem ez a másik legjobb feeling amikor kiesik ami kell), aztán lehet majd megy az anyázás a war/titanforged miatt. :D also rip legion legendary system no one will miss u

Edited by Asgaard

Share this post


Link to post
Share on other sites

a war meg titanforged dologhoz valamiért nagyon ragaszkodik a blizzard, az megmarad, csak tweakelik. Ha a tweakelés alatt azt értik, hogy nem 50 ilvl lesz a különbség, akkor az már jól hangzik. (bár az se érdekelne ha kivennék, ugyanakkor a hozzám hasonló aktív casual réteget segíti a legjobban ezt aláírom).

 a legok nekem se fognak hiányozni. Valahogy nem sikerül ezt a legendary dolgot eltalálni a blizznek :S

-Az endbossokból kis eséllyel eső legoknak azért nincs értelme, mert azt már nem használod progressre, tipikus példa: a world first stars fury bow rugóhoz került, mert a huntik már szartak rá (nem volt boss hátra, aminek a leölésében nagy segítséget adott volna a legendary).
-A mindenki számára kifarmolható egyen-legendaryk (cloak, ring), dologban az nem tetszett, hogy maga az item kiszedése nem volt különösebben izgalmas, cserébe mandatory volt mert nem álltak veled szóba még a pugok se, nemhogy a guildek, ha nem volt meg. A legendarynak nem kéne olyasvalaminek lenni ami még a normálisabb altoknak is kötelező.
-A legion rendszert hagyjuk, minden korábbi rendszerből kivették a rosszat (mandatory, nem izgalmas a megszerzése, random -és nem a jó értelemben- ), bár azt az egyet meg kell hagyni, maguk az itemek egész érdekesek tudnak lenni, egész jó talentek vagy set bonuszok lehettek volna ezekből az effektekből, ezért mondjuk kár :S.
-A cata-wotlk modell áll a legközelebb a jóhoz (raidekből kell farmolni és egyvalaki kapja, tehát az egész közösség effortja kell hozzá), ebben az az egyetlen, de nagy probléma, hogy semmi nem tartja vissza az illetőt attől hogy a guildje által neki kifarmolt legot ugródeszkaként használja tgf-hez, szarban hagyva a guildját. Vagy eladja a karit, taurilike...

Szóval elég sokmindent megpróbáltak, de egyik rendszer sem hibátlan.
 

Az artifactot elvételére én is kíváncsi leszek, számomra az a legvalószínűbb verzió hogy sargaeras legyőzéséhez kell feláldozni az erejüket, és utána már csak szimpla tárgyak lesznek (ezért is logikus hogy megmaradnak tmogra). De pl a marksman egyóra volt már annyi utalás alleriától, hogyaszongya "egy napon majd újra szükségem lesz a családi fegyveremre, de egyelőre maradjon nálad, több haszná veszed" vagy valami ilyesmi.

Share this post


Link to post
Share on other sites

De ez csak egy kis porfészek volt. Hol lesz az elfek új városa? Vagy elteleportálják darnassust mint anno dalatant? Amit én nem bánnék mert a kedvenc fővárosom. 

Edited by Lequar

Share this post


Link to post
Share on other sites

1, Az a kis porfészek a régi Barrens gyöngyszeme volt, amit még a lökött sárkány is békén hagyott.

2, Volt róla szó, hogy lesznek nem lvl 1-en kezdő karik, ebből adódóan két megoldást látok a problémára:

- a nightelfek lvl 20-as ként kezdnek a Sw-i kikötőben mint menekültek, innen mehetnek a Lordaeron-i harcokba vagy más békésebb irányba

- mivel a videó szerint már Uc ostrománál tart az ali, a menekültek érkezhetnek a már felszabadított Gilneasba 20-asként és onnan haladnak tovább

 

Szóval szerintem vagy Gilneasban vagy Stormwindben fognak kapni egy saját negyedet.

Edited by Phalanx
  • Like 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing inSign In Now

×