Jump to content

Weak Auras beállítások eltűntek


Razumihin
 Share

Recommended Posts

Sziasztok! 
MoP eleje óta használom a Weak Auras nevű addont. Mostanáig tökéletesen működött, viszont tegnap, amikor belogoltam az egyik karakteremmel, az összes beállításom eltűnt. Nem értem, mi történhetett, nem állítgattam semmit egy ideje, új addonokat se kezdtem használni. Az a kérdésem, hogy vissza lehet-e állítani valahogy az elveszett adatokat, vagy újra be kell állítani mindent?

Előre is köszönöm a segítséget. 

Link to comment
Share on other sites

WTF\Account\<accountod neve>\SavedVariables\WeakAuras.lua fájlt nézd meg. Ez elvileg most valami kis méretű fűjl, mert törlődtek a meglévő dolgaid. Ha így van, akkor töröld, és a mellette lévő WeakAuras.lua.bak fájlt nevezd át WeakAuras.lua -ra (azaz töröld a végéről a '.bak'-ot) 

Ha ez megoldja a problémát, akkor szerencséd van, örülhetsz. Ha nem, az kellemetlen; újra be kell állítani... Érdemes időnként lementeni az egész WTF mappádat, hogy a jövőben el tudd kerülni a beállítások elvesztését. 

A probléma okát egyébként nem tudom, viszont több embertől hallottam már ilyen problémát, határozottan nem te vagy az első akivel ez történt.

Link to comment
Share on other sites

Írd vissza őket és csinálj manuális backupot az egész WTF mappádról, hogy vészhelyzetek esetén garantáltan meglegyen. :/ 

Link to comment
Share on other sites

Úgy néz ki, kénytelen leszek mindent újra írni. Régebben csináltam mentéseket a WTF mappáról, meg is van egy ilyen mentés, csak sajnos akkor még ezt az addont nem használtam. :(Köszi a tippeket még egyszer.

Link to comment
Share on other sites

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing inSign In Now
 Share

  • Who's Online   0 Members, 0 Anonymous, 5 Guests (See full list)

    There are no registered users currently online

×
×
  • Create New...