Jump to content
Sign in to follow this  
Durando

RatedBG

Recommended Posts

Tisztelt TT!

Olyan problémával fordulnék Önökhöz,hogy a szerveren a napi 0-1 RatedBG-k száma el lehetetlenítik a különböző achievmentek megszerzését gondolok itt high rating vagy 40RatedBG Win  [Grievous Combatant] vagy mondanom sem kell 300 RatedBG win. Ahogy az 5vs5 achievmentek kiküszöbölésre kerültek így szerintem a RatedBG is megoldható lenne.

Ezért a következő javaslattal szeretnék előállni mivel az emberek lustasága vagy inkább a snipeolástól való félelem és az alacsony playerszám nem teszi lehetővé a folyamatos  RatedBG-t a következő lenne a javaslatom:

-Egy adott paranccsal vagy NPC-nél a playerek joinolni tudnának RatedBG-re egyedül vagy pedig maximum 3-fővel  szerintem ez az optimális az 5 már túl sok véleményem szerint igazából az egész egy Soloq másolat lenne csak RatedBG-re levetítve. Természetesen ez még csak egy nyers vázlat és sokan azt fogják mondani,hogy jó ez így ahogy van vagy szimplán csak annyit,hogy ott a RandomBG ha játszani akarsz ... és a szokásos negatív hozzászólások viszont a megszerezhető mountoknak szerintem mindenki örülne.

A válaszukat előre is köszönöm és remélem egy közös megállapodásra fogunk jutni Önökkel és a Playerekkel egyaránt. 

Üdvözlettel Durando!!!

  • Like 1
  • Thanks 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

Jo lenne egy ilyen, mert akkor ertelmet vesztene ez a hulye osztos bg, amivel trade-elik a ratet. Amugy sem ertem, hogy miert kell ennyire leszarni ezt a kevesbe nepszerubb bracketet, hogy ezt engedjek a playereknek.

 

Ha egyszer meg lenne valositva ez, akkor az is jo lenne, hogyha ugyan azt a mennyisegu conquestet adna, mint a rendes rated bg. Persze lehet mondani, hogy nehezebb a rendes rated bg es nem akarnak megolni, ezert kevesebb a reward erte. Tenyleg nehezebb, mert tobb orakat alhatnanak queue-ban a playerek queue-ban, akkor sem hivna be, a nem letezo enemy ellen meg nem lehet nyerni. Amire ezzel celzok az az, hogy nem a 3s-soloq analogiajara kene megcsinalni a rewardok szempontjabol.

Edited by Arsenal
  • The fuck is this 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

Úgy mondjátok, mintha ezzel nem lehetne továbbra is trade-elni, ahogyan az osztós rated bg-vel is tették. Jelenleg a külföldiek miatt, nincs 2-kor arénazárás, ezt bármikor megtehetik akkor is.
Plusz ugyanúgy az orrotok előtt fogják ezt megtenni.
Eddig mit tettetek az osztós rated bg ellen? Próbáltátok snipeolni? Ha igen sikerült?
Személyes tapasztalat szerint, nem igazán sikerül mert mennek 1 meccset oszlanak. Ez Rated BG soloq-val sem lenne másképp. Ahogyan 3v3 soloqn itt is ki lehet játszani a que-t s 30 meccsen keresztül ugyanazzal a 2 emberrel hív be :D Elején lenne csak szarabb aztán mmr szerint instant összedob társnak.

  • Tell Me More 1
  • Woah 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

Step ha a tegnapi napot hozzuk példának akkor minden elvolt osztva és le snipeoltátok az egyik teamet ezzel nincs is baj szívetek joga csak ezekutan mar azt a 20 embert se fogjuk tudni összeszedni osztósra mert az lesz a válasz h úgyis le snipeolnak ha pedig ratedezni szeretnenk akkor komromisszumot kell kotnunk abban az ugyben h jartok ti is osztosra(igen tudom te utalod es szerinted szar) viszont igy csak masik 20+ jatekos kedvet veszitek el a ratedezestol de leginkabb a szervezestol

Share this post


Link to post
Share on other sites
1 órája, Step írta:

Plusz ugyanúgy az orrotok előtt fogják ezt megtenni.

Attól még lennének emberek queue-ban anélkül, hogy bárkivel is le kéne beszélni, hogy legyenek már olyan kedvesek és nyomjanak rá 10-en arra a tetves join gombra. A valódi probléma inkább ez, hogy nem tudnak 10 fős groupba szerveződni a playerek. 3s-el is ugyan ez van (még most is). Ha megnézed azoknak a karaktereknek a számát, akik legalább egy 3v3 meccset játszottak és összehasonlítod őket a soloq-n legalább 1 meccset játszott karakterek számával, akkor láthatod, hogy ~10x annyi karakterrel próbálták ki a soloq-t. Szóval valami hasonlóra lehetne számítani rated bg-n is. Plusz biztos, hogy örülne az a legalább 10 ember, akit amúgy is a vesztes csapatba választanak, meg az az X ember, akik nem férnek be osztósra, hogy nem kéne a nagylelkű Seyonra várniuk ahhoz, hogy rated bg-zhessenek.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Jelenleg is rá várnak, ezért nem nincs most 2 napja rendes "osztós" megszervezve.
@Durando

Sikeresen lesnipeoltuk, mert Seyon nem volt ott aki paranoiás viselkedésével secenként figyelte, hogy "STEP FENT VAN, FIGYELJÜNK ODA, HOPP FELJÖTT FUNKSTAR IS, EZ GYANUS, VEDD LE A KEZED A QUERŐL KICSIT, NE REMEGJ".

Share this post


Link to post
Share on other sites

@Step Igazából akik engem ismernek azok tudják,hogy én nem állok senki oldalán szimplán csak ki szeretném achievmentezni ezt a kiegészítőt és ehhez valami megoldásra van szükség ezért is lett ez az ötlet felvetve.Én nem tudom,hogy milyen ellenségeskedés van közöttetek de egymás ócsárolására ott van Elwyn Forest sayben való pocskondiázása nem pedig ez topic köszönöm.

@funkstar köszönöm az érdemi hozzászólásodat és a jótanácsot is egyben 

Share this post


Link to post
Share on other sites

@Durando

Nem kérek a formalitásból, attól még hogy fórumon írunk jelenleg, nem kell változnia a hangvételnek....maradhat olyan mint Discordon.
Őszintén, nincs igaza azzal a kijelentéssel Funknak? Szervezz össze 1 rendes teamet, mi biztosítunk enemyt a magunk személyében.
Mi is szeretnék rated bg-zni, de nem tudunk, mert akik joinolva vannak azonnal leveszik. :)
Azt a választ pedig le se akard írni, hogy "Achit akarok csinálni, s nem kikapni ellenetek". Ha achit akar itt bárki is, küzdjön meg érte, pont ezért achi az achi.
Mindenki a könnyebb utat választja, utána ha nem megy hisztizik 1 jót. Látom rajtad az elhivatottságot, hogy Te azokat az achikat magadnak tudjad, de akkor tenni kell érte s játszani rendesen, normális teamek ellen, s nem arra várni mikor kerülsz be Seyon teambe rated bg-n mert akkor ugye win biztosan valamiért.
Nincs szó Evelin erdelyében való pocskondiázásról, ez csak az igazság volt, hisz tudod Te is ott voltál, mikor ezek történtek.

  • Like 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

@Step Ha látod rajtam az elhivatottságot akkor tudod,hogy készen állok kikapni ellenetek ha kell 100* is viszont másik 9 “hülyét” nem fogok találni akik tryhardolnának ellenetek mint PVE guild a HC bossok ellen és hetente jobb esetben 1-2 új embert bevenni a csapatba mert a másik 2 belefáradt a loseolásba nah de egyszónak is 100 a vége én felvetettem valamit hogy szerintem elkellene indulnunk egy irányba ha minden úgy marad mint eddig akkor is én tudom hogy megprobaltam.

Share this post


Link to post
Share on other sites

En leszek a 9 hulyebol az egyik hahi

Waz-wod ezen megtalalsz, van allis papom is

Edited by Vazz
  • Thanks 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

Úgy beszéltek erről, mintha annyira kibaszott sok ember lenne a szerveren akik aktívan pvp-znek. A rated bg jelenlegi formájában akkor lenne élhetőbb, ha legalább 3x ennyi player ülne a queue-ban nap mint nap. Mivel ez nincs meg, így az ötlet maga jó, és támogatni kéne. A soloq mellett is heteket, hónapokat kampányoltatok, aztán most meg arról van szó hogy tradelnek. A wod ráncfelvarrása mellett is hasonló ötletáradat jött, most meg azt lehet olvasgatni, hogy a TT elkúrta az arénát mer full tyra szettet adott és gemeletlen encha nélküli trash playerekkel van tele az aréna queue. Én azt mondom, hogy érdemes lenne elgondolkodni most már a rated bg használhatóbbá tételén is, mert a pve-vel most egy ideig olyan gond nem lesz, mint korábban. 

  • Thanks 2

Share this post


Link to post
Share on other sites

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing inSign In Now
Sign in to follow this  

×
×
  • Create New...