Jump to content
Sign in to follow this  
Addelalelked

Timeless Isle

Recommended Posts

Üdv! 

Érdeklődnék, hogy lesz-e valami kezdve a szigettel, javítanak-e rajta bugokat a fejlesztők, vagy jelen állapotában marad, és így kerül-e majd be pár hét múlva?

 

Jelenleg nem teljesíthető egy csomó küldetés, baj van a rarekkel, nem funkcionálnak az NPC-k, nem megszerezhető a Shaohao repution sem, és sokan azért nem jelentenek már bugokat a szigetről, mondván úgysem lesz kezdve velük semmi, ha a két hónapos jelentések sincsenek megcsinálva.  

Share this post


Link to post
Share on other sites

SoO fixek mellett vállalom Timelesst is, még nem volt alkalmam ránézni de fogok.

  • Like 1
  • LUL 1
  • Kappa 2

Share this post


Link to post
Share on other sites

Sziasztok! Olvastam, hogy "addolt" karaktereket kapnak a wod-osok és a crossrealm miatt a tauri szerverre is bejöhetnek.... Na úgy néz ki találkoztam jópárral.... 3-5 fős csoportokban unique PvP szettekben szaladgálnak és 1 hitelik a másik frakció (jelen esetben a horda) playereit.... Ez meddig marad így? Törődjünk bele, hogy addolt karakterekkel fognak halálra szekálni és addig gyilkolni minket, amíg az undor elfog a "tauri" szó hallatán?

  • Hide the pain 1
  • Confused Nick Young 1

Share this post


Link to post
Share on other sites
13 perce, Szemike84 írta:

Olvastam, hogy "addolt" karaktereket kapnak a wod-osok és a crossrealm miatt a tauri szerverre is bejöhetnek

Ez nem így van :D Nem tudom, kitől hallottál ilyen ostobaságot, de az a bizonyos illető nagyon durván félretájékoztatott. Wodon free honor geart kapnak a playerek (ami azért lássuk be, nem minősül "nagy előnyt okozó addolásnak"), és semmilyen módon nem tudnak átjutni tauris zónákba. Téged bizony tauris playerek öltek meg.

  • Kappa 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hát akkor ez valami későn jött áprilisi tréfa? Olyan itemekben szaladgálnak playerek, aminek a vendora Tauri shot szerint csak a teszt szerveren van :S Mi folyik itt? xD És hány %-ban esnek a cloth-os itemek Timless islandon? 2 hete ütöm az eliteket, de eddig csak mail-plate-lether itemek estek. :S Warlock-al ezek nem használhatók :( 

Edited by Szemike84

Share this post


Link to post
Share on other sites

Ezek a legendary questchain végén mindenkinek járnak, csak épp spellből kapod az itemet, ezért shooton nem látszik a megszerzés módja. Vendorba pusztán azért raktam be őket, hogy a playerek tudják tesztelni, mielőtt bekerülnek live-ra, és alapvetően PvE itemek. Nemrég azt is megcsináltam, hogy ha playert üt valaki, ne procoljanak egyáltalán.

Share this post


Link to post
Share on other sites

NA ennek örülök :) Akkor egy visszajelzés az itemekről: sokan használják és akik megjelentek ebben a hacukában tömegesen 1 hiteltek mindenkit :) Akiken nem láttam ilyet, azok elől el lehetett menekülni, vagy volt esély visszaütni :) Na jó, ez mindegy. Legalább már tudom, hogy ha ezek megjelennek, akkor a nagy piros X-el bezárom a WoW-ot és legalább 1 órán át nem logolok fel.

 

  • Feels Bad Man 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

Szerintem rossz felé keresgéltek, pve fegyverrel nem sokra lehet menni másik player ellen. Pvp power  kell, hogy átüsse a karater alap resijének nagyját, abból meg a pvp fegyókon van a legtöbb(tudom a többi pvp iitemen is akad), a két trinket setbonus-a meg ad egy nagy halom extra resit.

- Ha pve gearben mész be bg-zni, bárhova is skálázódik fel, a tyra gearest csak karcolgatod, amíg ő téged darál

- Ha 476-os crafted pvp gearben próbálkoznál, az is gyengus lesz amíg nem szeded ki fegyót meg a 2 trinketet.

 

ui:

A cross-realmen még mindig vannak lagocskák, amiknél egyik pillanatban még full hp-n vagy, a következőben már fekszel és hullád fölött pörögnek a bekapott sebzések.

  • Picard Facepalm 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

Igazából tök mindegy. A cross realm és a PvP nem ide tartozik. Ami inkább kérdés, hogy 2 hete ütöm timless islandot és cloth item nem esett a warlockomnak. Léteznek egyáltalán caster itemek Timelessen, vagy csak a tauri shot listában vannak benne?

Share this post


Link to post
Share on other sites

Léteznek, csak egy karival iszonyú szopás kiszedni egy teljes geart, ezért is ajánlottam a tyra geart egy másik topicban.

Valójában csak úgy könnyebb farmolni ha kihasználja az ember, hogy accound bound-ok az armor tokenek és az acc (sok) összes karija lefarmolja legalább a ládákat és elhasználja a coinokat kulcsos ládáknál.

Az alis karijaimat szinte teljesen kigeareltem(496-osra pár 535-ös extra cuccal)pár nap alatt, mellette jelentős goldot termeltek a vendorba rakott itemek és a sha crystal.

Így  sem igazán leányálom a dolog ,mert:

- az,  hogy adott spechez készül a kész armor az csak viszonylagos, mert a spec másodlagos stat igényét nem veszi figyelembe(pl  wwmonk, frost mage szinte csak haste-mastery-t, sh pap meg egy rakás full mastery vagy full spirit itemet kap), így több próbálkozás kell a jó eredményhez

- vannak karik, amiknek szinte kizárólagosan csak a saját armor class tokenjét dobja, és vannak olyanok amiknek egy rakás leather v mail esik helyette.(először azt hittem, hogy meg lett csinálva, hogy saját armor classt dobja de utána nagy pofára esés volt)

 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Destru warlock-al nyomulok 496 item levelben, de kéne egy öv :) Arra pályázok, illetve ha össze jön a 20K coin, akkor megveszem a staffot. 2 hét alatt timlessen összeszedtem 4 teljes plates szettet, 4 mailes szettet, és a most még pici alt rugómnak 4 bőrös itemet :) Sajna locknak való cucc mindösszesen 1 db trinket esett, ami intiben job, mint a korábbi, de a crit miatt inkább afflis. Amúgy a láda nyitogatás éri meg jobban, vagy inkább  gyúrjak a fegyóra? Most 1 db dagger és 1 offhand "legyezőm" van.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Fegyverre két lehetőség van:

1, veszel coinért 489-est és upgradelheted 497-re valorért

2, veszel honorért 498-ast (3500 v 2x1750 honor)

 

Te döntesz melyik a könnyebb neked....

Share this post


Link to post
Share on other sites

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing inSign In Now
Sign in to follow this  

×
×
  • Create New...