Jump to content
Chris

WoD újítás - Ami kimaradt

Recommended Posts

Sziasztok!

Reméljük elnyerte a tetszésetek a sok változás, de még közel sincs vége. Ha van valami javaslatotok/ötletetek, akkor ne tartsátok magatokban, osszátok meg velünk :)

Share this post


Link to post
Share on other sites

egy pvp fun szerveren senki sem akar azert egy karaktert huzni/boostolni hogy azon legyen neki jc stb proffja hogy tudjon maganak craftolgatni vagy epp goldot farmolni h mastol vegye

ptren levo gem/enchant vendort siman belehetne rakni, glypheket meg auto learn vagy azoknak is vendor

Share this post


Link to post
Share on other sites

Igen @Asgaard, @Samooka mostani alapgemeket/enchakat be lehetne hajítani egy vendorba. Koszi a visszajelzést. Pár wodostól még kellene visszajelzés ezekről.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Személy szerint egy viccnek tartom amit a Warriors of Darkness realmon csináltatok.

Ha megengeditek elmondom miért,ha nem akkor törlitek a kommentem...

A WOD azért volt számomra/sokunk számára jó szerver hiszen gyors fejlődési , szakmázási lehetőséget nyújtott.Nem kellett órákat farmolni egy-egy itemért. És még sorolhatnám miért .. de ez most nem is erről szólna.

Én megértem azt is,hogy valahogy játékosokat kellett szerezni a szerverre és pont kapóra jött a szezonváltás,nade! ->

 • Kapott minden account 4 darab ingyen 90-es karaktert - Négyet?Komolyan? Akkor már miért nem lehet korlátlan számú IvI 90-es karaktert készíteni? Nagyjából ugyanott lennénk.. 
 •  Azzal,hogy a profok instant felhúzhatók hazavágtátok TELJESEN a WODOS AH-t , ki is vehetitek a szerverről.Hisz az a 4 IvI 90-es karakter 8 maximális szintű szakmát jelent bármiféle megerőltetés nélkül!
 • Azzal,hogy season14-es full Tyra szettet tettetek lehetővé minden játékos számára,telibe lettek ______ a régi játékosok,akik "megszenvedtek" a PvP cuccért.

Kérdem én? Ha a WOD-on változtatunk akkor az nem lesz hatással a Tauri és az Evermoon realmre ? Dehogynem! RF-re úgy fognak beszállingózni a pvp cuccban virító egyperces* WOD-os játékosok,hogy csak nézni fognak a Taurisok,Evermoonosok és azok a PvE WOD-os játékosok is akik ugyanúgy "kiharcolták" a geart.

Ha valóban ennyire fontos volt az "új" játékosok szerzése a szerverre,akkor miért nem vágjuk már haza az egész PvE cross realmet is? Adjuk meg a WOD-osoknak a content legmagasabb PvE gearját is..hisz FUN szerver!

 

Idézet

A WOD pont azért volt szerethető realm mert nem volt "teljesen" FUN szerver. Valamit mégis tenned kellett azért,hogy legyen valamid.Ennek most pont az ellenkezője történt meg.

Senkit nem akartam ezzel megbántani,csupán a véleményem írtam le és elnézést kérek a helyesírási hibák miatt is.Tudom,hogy sokan fognak támadni emiatt,de muszáj volt kinyilvánítanom a véleményem ezzel kapcsolatban.

 

// Egy ősidők óta WOD-os játékos :) 

 

 • Like 3
 • Feels Bad Man 1

Share this post


Link to post
Share on other sites
6 perce, Xerodus írta:

Kapott minden account 4 darab ingyen 90-es karaktert - Négyet?Komolyan? Akkor már miért nem lehet korlátlan számú IvI 90-es karaktert készíteni? Nagyjából ugyanott lennénk..  

Ennek meg vannak az okai, ez egy promóció, ami szeptemberben véget ér.

6 perce, Xerodus írta:

 Azzal,hogy a profok instant felhúzhatók hazavágtátok TELJESEN a WODOS AH-t , ki is vehetitek a szerverről.Hisz az a 4 IvI 90-es karakter 8 maximális szintű szakmát jelent bármiféle megerőltetés nélkül! 

Nem feltétlen, az értékesebb cuccokat, direkt nem raktuk be vendorokhoz. Valóban érinti elég nagy mennyiségben, de nem 100%-osan

6 perce, Xerodus írta:

Azzal,hogy season14-es full Tyra szettet tettetek lehetővé minden játékos számára,telibe lettek ______ a régi játékosok,akik "megszenvedtek" a PvP cuccért. 

1 hét múlva azokat a cuccokat honorból lehet kiszedni, ami wodon 1-2 óra alatt megvan (de lehet sokat mondtam)

 

A szakmázásról már régen ment a diskurálás, hogy ne kelljen vele szívni, azért lett megcsinálva. Igyekeztünk úgy megoldani, hogy a gazdaságot ne tegye teljesen tönkre. Annak meg nem igazán volt értelme, hogy rohangáltál az egyik vendortól a másikig és húztad fel a szakmát farmolás nélkül, nem egyszerűbb ezt gombnyomással megoldani?

Minden kiegben könnyebbek lesznek kb az előző dolgok. Ez is kb egy ilyennek tudható be.

Teljes mértékben megértem azt a jellegű felháborodást, hogy megdolgoztál érte és már nem ér sokat. De hát minden content/kieg váltásokban hasonlókat tapasztalhattál.

 

 

 • Like 1
 • Pusheen Blush 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

Nem tudommirőlvan szó évek óta wodozom most belépek mert akkor már ki őróbálom a shamant erre semi XD se lvl 90 se semmi XD semmi gond fel huzom maxra így is ugy is mostmár mert gecire meg tetszet a karakter tökéletes lett szóval puf am igen szeritem is böségesen elég lett volna a vendorokat meg változtatni az elérhetetlen tárgyakat kicsit értelmesebbre tenni hogy elérhetőbek legyenek de nem instant fullos szettek és proffok mert meg valjam az öszintétt heti két játék alkalmam volt anno a dkámal amit szarházi modon tank crit pvp dkra tettem sokat szenvedtem velle hogy meg álja a sarat a fullos szettesekel még ha tescós is volt erre most ez XD na mind egy ti tudjátok csak azértt tisztelhetnénk már a régi játékosokat is _Ö evermoon migration yes Wood migration no XD kb van annyi időm és energiám a wodos karakterekben mint pl a taurisokban mert el mondom nagyjából csak pvp zek ami lvl 85 után ugyan anyi időt vesz igénybe mintha tauris lenél XDD

naaaa de mind egy is továbi szép nagyot mindenkinek

 • LUL 1
 • Picard Facepalm 1
 • Confused Nick Young 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

nem számít be fejeztem a taurit. be léptem az evermoonos karakteremre ami ilvl 478 és szarrá aláztak bgén az ilvl 496os karakterek éljen a cross realm bg

nagyon örültem nektek és enek a 4 - 5 év gamelésnek 2 év kihagyás után ere jönni vissza kész vicc

 • Hide the pain 2
 • Picard Facepalm 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

Egyébként részben igaza van KillerOzzy -nak is eltekintve a kifejezés módjától.

Valóban nagyjából 1 hétig (mivel utána úgyis szezonváltás lesz és lehetőség lesz a játékosoknak nagyobb gear elérésére) de ezalatt az 1 hét alatt a Tauri és az Evermoon játékosai szenvednek legtöbbet BG-n. 

Lehet jó döntés lett volna ez időre a cross PVP-t kivenni (ha lehetséges - nem értek hozzá :) )

Share this post


Link to post
Share on other sites

Ugyan mar...mindenkinek volt boven eleg ideje kiszedni a full Tyra geart, nagyon regota tart a szezon, szoval nem a taurisok es evermoonosok szivnak ezzel, hanem az új playerek. Nekik meg ha tetszik a szerver, akkor ugysem emiatt fogjak itthagyni.

Share this post


Link to post
Share on other sites

A WoD-osok is szenvednek BG-n ha Tauris és Evermoonos játékosokkal vannak egy csapatban. Tegnap mentem egy próbakört, a csapatom nagyobbik része Tauris volt, a másik csapat tele volt fullos WoD-osokkal, kezdőn lecampeltek minket. 

Tehát ha túl sok Tauris és Evermoonos van a csapatban akkor szinte elindulni se érdemes,  garantált a loss. 

Ezzel sikerült jó időre tönkretenni az eddig se nagyon létező csapatok közti egyensúlyt.

 • LUL 1
 • Tell Me More 1
 • Confused Nick Young 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

Szerintem egyértelműen pozitív hatása van a változásnak pvp terén.

Ősidők óta bg-zgetek illetve arénázok, 3v3 csapat keresésre sose volt affinitásom, sajnos az összeszokott társak elhullása miatt 2s-re se tettem be a lábam panda precontent óta, pedig ott akadtak bőven társkereső hirdetések. Most viszont ismét bátran fogok csatlakozni a solo queue rendszerrel, ha belejövök taurin is biztosan újból megpróbálok felkapaszkodni a ranglétrán.

A fentebb kommentelő bizonyára "tapasztalt" pvp-s kollégák túlságosan lesarkították a gearek közti különbséget. Sőt inkább wodos játékosokra volt jellemző, hogy miután elérték a 90-es szintet, egyből csatlakoztak a bg-re. Még a fáradságot sem vették, hogy az alap fejlődős zöld cuccokat megvegyék az árusoktól, ami goldért beszerezhető, ehelyett 70, 80-as szintű küldetés rewardokkal vagy rosszabb esetben üres slotokkal próbáltak érvényesülni. Mondanom sem kell szájkarate lett a vége. Ez most szerencsére megszűnt.

Egyébként simán lehet érvényesülni Malavolent felszerelésben is Tyrannical mellett, ésszel kell cc-zgetni, ráfókuszálni valakire, targetet váltani stb. A legtöbb esetben viszont összecsap középen a két csapat majd miután elesnek a tagok, jönnek a szitkozódások, hogy kevés a healer, tesco a gear, valaki a dombtetőn afk. Nyilván ezek is hozzájárulnak a végeredményhez, és ha a két fél azonos erejű, számítanak a cuccok, ám minimum 20 ember között is elég nagy a diverzitás, ha a te csapatodban van ügyetlenebb játékos, az ellenfélnél is lesz.

 

Wod és a gazdaság pedig két külön fogalom, gold cap könnyedén megszerezhető volt pár nap alatt még nekem is aki nem ért nagyon hozzá.

De mit lehet ennyi pénzzel kezdeni?... Hát persze, Black Market AH. A bökkenő ott kezdődik, hogy rengetegen szaladgálnak majdnem 1 millával karakterenként. Emiatt ha épp lejár egy BM AH licit, tizen-egynéhány ember vergődik egymás hátán,  akár órákat várakozva, mount vagy egyéb item reményében, majd aki leggyorsabb licitál, örül. Valljuk be ennek így sok értelme nincs. 

Casual játékosnak tökéletes a profession rendszer, aki AH-zni akar az leleményesen úgyis kitalál valamit pénzszerzésre.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Meglátjuk. Egyelőre vendorból lecraftolható minden, és elérhető elvileg az összes lényeges reci trainernél vagy valamelyik vendorból.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Világos, de aki "instant 90 durr bele" elvből jön fel, az nem akar még feluppolni 2 karit a gemek,glyphek lecraftolása céljából is szerintem.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Még mindig a világ legnagyobb hülyesége, egy fun szervert csinálni gemek/enchantok/glyphek nélkül. Kb amíg Chris/Aithne leírja ezeket, hogy majd berakjuk meg lecraftolható, már rég meglehetett volna csinálni a vendort. 

Felmentem, csinálok egy karaktert aztán el is ment a kedvem, hogy dobáljam le a professionöket, hogy legyen enchant meg gem a karakteren, valószínűleg más is lesz így ezzel, a karakter boostot x nap volt megírni, megcsinálni , kitesztelni. Valószínűleg, mikor a karakter boost ellett kezdve kb 2-3 hónapja túl közel volt a season vége, hogy egy vendor elkészítése ne férjen bele.

Edited by Purrmode
 • Like 1
 • Feels Bad Man 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing inSign In Now

×