Ugrás a tartalomra
Shibaken

A Wod átugrásával kapcsolatos kérdés

Recommended Posts

Heló!

Csak azért nyitottam ezt a topycot, hogy feltegyek egy kérdést:

Ha átugorjuk a WOD-ot, és egyből Legion jön majd MoP után, számíthatunk-e valamiféle Boostra 90 és 100 között? 

A kérdés feltevését az indokolja, hogy 85 és 90 között is rémes szenvedés lehet a fejlődés annak aki nem szeret fejlődni, mivel rohadt lassú tud lenni. Ha 90 és 110 között kell fejlődnie az ilyen egyéneknek egyhuzamban, nem biztos, hogy értékelni fogják a WoD átugrós ötletet nem igaz? + úgy tudom, nem igazán akarják kidolgozni a WoD-os dolgokat, csak a fontosabb részeket.

Esetleg szélsőséges megoldás lehet, hogy beraknak OG-ba és SW-be 1-1 NPC-t, ami ad egy 90en felvehető Questet, pl. "Bocsmá hogy kimaradt a WoD" névvel, ami pont annyi XP-t ad, hogy 100-ra pakolja a 90es egyént, hogy mehessen is fejlődni a Legionos contentben.

További aggodalomra ad okot a jelenség, hogy a szerveren lévő 1500-2000 játékos egyszerre ugrik neki általában a fejlődésnek mikor bejön az új kieg, és tőlük alig lehet haladni eleinte, sőt, miután még az altjaikat is elkezdik mind húzni, a 90-110 nem lesz valami kéjutazás. :D

Mit gondoltok erről? 

  • Hűha 1

Bejegyzés megosztása


Hivatkozás a bejegyzésre
Megosztás más oldalakon

Szerintem ez megint egy olyan kérdés amire még a fejlesztők sem tudják a választ. Nem értem miért kell ennyire előre izgulni az ilyen dolgokon, nagyon messze van még.

Viszont az NPC-vel skippelés lenne az egyetlen értelmes megoldás, mivel ha tauri minőségű Legiont akarnak amellett még WoD lvlinget is csinálni lehetetlen ennyi emberrel (vagy akkor SoO lesz 1.5 évig meg pre-legion lvl 90-el még 1 évig). 1

  • Like 2

Bejegyzés megosztása


Hivatkozás a bejegyzésre
Megosztás más oldalakon

Amikor Chris közösben beszélt róla arról volt szó, hogy talán lesz valami basic wod leveling nagy rész felveszem leadom questekkel. De ezt senki ne vegye kéz pénznek.

  • LUL 2
  • Confused Nick Young 2
  • Hűha 1
  • The fuck is this 1

Bejegyzés megosztása


Hivatkozás a bejegyzésre
Megosztás más oldalakon
Ekkor: 2018. 09. 09. ekkor: 17:09, Wepi írta:

Oszt a repülő csodaszarvas bent lesz-e? (Amit Archimonde HC megölésével lehetett megszerezni WoD-ban. Legion-ben ezt kiszedték.)

Majd tuti kredites lesz, hogy a maradék ember legombolják még a vég előtt. 

  • Feels 1

Bejegyzés megosztása


Hivatkozás a bejegyzésre
Megosztás más oldalakon
Vendég
A téma zárolva lett, további hozzászólás nem lehetséges

×