Jump to content
Sign in to follow this  
Metcol

Auctioneer addonhoz kiegészítő

Recommended Posts

Hi, az auctioneer addon sokban segít az aukciók kezelésében, de nekem mindig is hiányzott egy funkció, ami gyorsan segítene eldönteni mit érdemes gyártani pl alchemyvel ami profitot hozna, ha minden alapanyagot ahról vennék meg. Ezért csináltam egy addont ami segít ebben, gondoltam megosztom veletek.

Használat: nyisd meg az egyik profod, fel fog ugrani egy ablak amiben a jelenleg a profban kijelölt item, és ahoz ahoz tartozó alapanyagok árát fogod látni. Több opci óvan az ár kiválasztására, vagy ha nincs  adat az árról, te magad is be tudsz egy árat állítani. Az árak alapján az addon autómatikusan ki fogja dobni, hogy mi a várható profit, ha a kiválasztott itemet legyártod. Pl: alchemyt nyisd meg, válassz ki egy flasket, az addon által kidobott ablakban látni fogod hogy mennyit ér a flask, mennyit érnek az alapanyagai, és hogy mi a várható profit.

Ez az addon az auctioneer addon által használt adatok, és algorithmusok alapján dobja ki az árakat, ezért az auctioneer addon szükséges a működéséhez. Az auctioneer addonnal le kell scannelni az aht, hogy legyenek adatok. Az addion által kidobott várható profit csak annyira megbízható mint a scannelt adatok ezért fontos ésszel használni. Érdemes 1-2 naponta scannelni és mielött valamit gyártanál profitért hogy pontos adatokat kapj.

Letöltés:

 Auctioneer: https://wow.curseforge.com/projects/auctioneer/files/798212

Auction profit calc: https://github.com/absolitudo/auction-profit-calc/releases/tag/0.8

A letöltött addonokat csak be kell dobni a wow/interface/addons mappába.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing inSign In Now
Sign in to follow this  

×
×
  • Create New...