Jump to content

lolqq

Player
 • Content Count

  37
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

12 Neutral

About lolqq

 • Rank
  Newbie

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. 2020.január VS 2021.április.
 2. Nálad vannak bajok ha bis geart akarsz olyanokkal szemben akinek ez nincs megadva.
 3. Akkor a wod ne legyen CR -en a többivel. Egy fun szervernek semmi köze a blizzlike -hoz.
 4. Igazából abba durva belegondolni, hogy "most" jött ki Shlands. Ha a blizznél rendben mennek a dolgok akkor ~novemberben már bejelentik a kövi kieget. Tehát 2022 -ben új kieg ugye. Ha valaki azt mondja BFA bejelentésekor, hogy 2022 -ben előbb lesz új kieg eredetin mint itt legion tuti pszichiáterhez küldtem volna.
 5. Tisztában vagyok vele, de a player számok mást mutatnak. És csak kárörvendeni járok. (Tudom....fura perverzió.)
 6. Vasárnap este 8: Tauri: 973online Crystalsong: 819online Evermoon: 1781online Közben az a haver csapat ahonnan migráltak játékosok taurira bejelentették, hogy indítanak 2021 -ben Wotlk -t. Illetve lesz ugye még egy ahova a "realm 1st practice" is ment. Mert ugye kevés a wotlk.
 7. Ezt a """"""""""""""""szabályzatot""""""""""""""""""" most olvasom először. Van ennek a szerver chat szabályzatnak hivatalos forrása? Nem találtam sehol semmi tájékoztatást. (Milyen meglepő.) Valami random dude random írásának tűnik. A "world mod" -ok mi alapján vannak kiválasztva? Mi az ügymenet pontos módja? Erről sincs semmiféle tájékoztatás. Miként is vannak szabályozva és ellenőrizve? Kicsit nevetséges ami itt megy. 2-3éves bugokra meg szarva van....
 8. 2év elteltével sem változott semmi.
 9. Én szavaztatnék egy fresh wotlk -t.
 10. Ezt csakúgy itt hagyom: Tauri: 625online Crystalsong: 676online Evermoon: 1339
 11. Amire szavazott ~1000 ember. Ha 10x ennyi szavazott volna megértem, hogy kell a licsking.... Cata release -nél megmaradtak ugye a wotlk szerók, hiszen senki sem akart új kieget. Aztán most majdnem ott tartunk, hogy tauri létszám = crystalsong létszám. És ezt még talán be is nyelném. Ha nem lennének olyan hazugságok, hogy "2019.január legion ptr" vagy "wotlk indulás után gőzerővel legion". Komolyan WoD jobb lett volna. Az már kanyarban lenne.
×
×
 • Create New...