Ugrás a tartalomra
TauriWoW Community

Torch

Felhasználók
 • Tartalomszám

  201
 • Csatlakozott

 • Utoljára megtekintve

Közösségi népszerűséged

17

Névjegy

 • Rang
  Zen Mester Tag
 • Születésnap Április 21

Legutóbbi profil látogatók

102 profil megtekintés
 1. Általános PC HelpDesk

  Aha, 280X van. Hát a bolti ára ugye 210-nél kezdődik, és egy ideje folyamatosan mennek fel az árak (sajnos) szóval fene tudja. Viszont ugyebár jövőre terveztem az új gépet, szóval akkor a vga már meglenne (ha így nézzük). Az a "baj", hogy pár játéknál már vissza kell vennem a beállításokból, hogy élvezhető legyen szóval ha nagy ugrás akkor jól hangzik. Valamint igen a TV-hez is tényleg jó pont lenne
 2. Általános PC HelpDesk

  Ja igazából én is így vagyok vele. A mostanit is itt dobtátok össze és tökéletesen meg voltam vele elégedve Újat csak jövőre terveztem, de a kártya miatt most elgondolkoztam.
 3. Általános PC HelpDesk

  Na pontosan ezért írtam ide, mert nem értek hozzá Próbálok sorban reagálni. Játszani főleg WoW-al szoktam, most ruháztam be haverok miatt a PUBG-re, ezen kívül a Fifán és az új CoD-on kívül csak rpg-k vannak a gépemen (Witcher, ME, Fable) stratégiáról már leszoktam sajnos :\ Ha ez még elég jó akkor nem is nézek jobb után (ha néznék is akkor sem vennék használtat, mindig újat szoktam venni szóval az a 110-is a bolti ár volt). A monitorom "csak" full hd-s, viszont a tv 4k és össze van kötve a kettő szóval az okés A tápnak örülök, hogy bőven elég valamint a ram kérdésre: igazából játék közben 1-2 alkalommal néztem csak rá, de akkor 6gb felett ritkán volt használatban (bár nem tudom, hogy ez mennyire mérvadó). Miközben beszélgettünk a témáról discordon felvetették, hogy ha már veszek egy 4790k-t a kari mellé akkor az legalább 250 és annyiból már kapnék komplett gépet. Csak én gondolom azt , hogy azok általában nem érik meg? (nem mellesleg akkor a mostanit is el kellene passzolnom valahogy). Egészen pontosan ezt a 2-t ajánlották. intel és amd Szóval ha a kari elég nagy upgrade és a többit nem kell piszkálni akkor viszont nekem bőven megéri Közben pedig egyik régi haverom ezt a képet dobta fel fb-re
 4. Általános PC HelpDesk

  A RAM-al úgy voltam hogy ha kell még 8 akkor a 2x4-et cserélhetem 2x8-ra, de még így is 300k-s tétel lesz ahogy nézem A 4790k (kell a k nem elég a sima? Húzni úgysem fogom) 110-nél kezdődik. Valamint tárhely miatt jó lenne még egy 2tb-os hdd (lecserélni a nagyon régi 500-asat) meg egy 120gb-os ssd csak windowsnak).
 5. Általános PC HelpDesk

  Na hali Jelenleg egy ilyen konfigom van (lassan 3 és fél éves lesz az ssd-n kívül) Egyik haverom megkérdezte, hogy érdekelne-e egy GTX 1080 160-ért. Jövőre terveztem csak gépújítást viszont ez az ár eléggé baráti szerintem. Amennyiben beruháznék egyre, akkor jól sejtem hogy nem ártana egy erősebb proci is? Mit tudnátok ajánlani? (remélem elfér a gépemben )
 6. MoP GUILD HC Progress

  Francba, pont most akartam belinkelni hogy megint ellentmond magának Néha gonosz tudsz lenni
 7. A jelenlegi pvp system.

  Mopban jó is volt ha jól emlékszem. Sokan azzal tolták disc helyett, valamilyen pvp videóban még piece of steelnek is nevezték.
 8. Filmes topic

  Aha annak vettem és úgy tetszett, még néztem is volna tovább A nyolcadik zárásával kapcsolatban
 9. Topic of the Year és Phalanx-díj, 2k17

  Hol lehet szavazni? Nehéz elhinnem, hogy annyira balfasz vagyok, hogy nem találom sehol. Pedig úgy tűnik, hogy ez a helyzet
 10. Topic of the Year és Phalanx-díj, 2k17

  Ismerős érzés, ledőltem olvasni amíg filmet szedtem le és gondoltam felnézek még ide mielőtt kikapcsolom a gépet. Nem is maradt semmi a nasiból amit a filmre tartogattam Honnan a francból jött/jön ennyi idióta a szerverre/fórumra?
 11. Filmes topic

  Na Scrubs 1-3 évadot még tavaly nyáron kezdtem el nézni aztán valamiért abbahagytam. Most az elmúlt másfél hétben behúztam a maradékot is. Baszki tényleg a kedvenc sitcomom. Mondjuk a nyolcadik vége kicsit (nem is tudom hogy fogalmazzam meg) volt. Ellenben a kilencedik eleje, ez az ugrunk előre 1 évet (legalábbis annyit mondtak) és kb teljesen más az egész... Oké meg fogom nézni a maradék 12 részt, de az első közel sem győzött meg.
 12. Az Off offolója!

  BÚÉK mindenkinek
 13. SOH bug

  4 éve még jó volt simán.
 14. Beszélgetés más játékokról

  Hát az egyik srác nagyon mondogatta, hogy óriási Gothic fan (főleg 1-2). Mindegy nekem ki fog maradni, most be kellene fejezni a fable 1-et aztán újrajátszani gonoszként
 15. Beszélgetés más játékokról

  Videókat néztem róla. Mindegyikben azt részletezik, hogy kicsit benézték az "arrébb megyek 2 métert és ott már erősebb minden" dolgot. Ez alatt általában azt értették, hogy szó szerint agyonbasz minden mert túltolták a nehézséget.
×