Jump to content

Hekxy

Player
 • Posts

  13
 • Joined

 • Last visited

Reputation

3 Neutral

About Hekxy

 • Rank
  Apprentice
  Apprentice

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Yea i observed this many times... Tauri had the best Mop, best Cataclysm realm, yet we never saw an insane flow of new players. Mop opening was even hyped up with evermoon, trustworthy english youtubers made videos about it with a lot of views, it was "advertised" on reddit, yet only a few thousand daily active people come(with a few hundred server pop), and the population slowly raised to the current level over years. More than 60% of the population is still the Hungarian players, who playing in this server since the BC or Wotlk times. I highly doubt that many people being held back from tauri because the progression. All these billions of players who playing on apollo or any other server had the choice to play on tauri mop when it was opened, yet they choose not to. People all the time chose to play on p2w servers, badly scripted servers rather than just play on tauri. Just because you see other servers being popular, you cant just take that popularity granted here just because tauri is higher quality than those servers.
 2. Why should the devs waste their time with managing a new mop server that will probably dead on arrival, while they already develop legion and wotlk? You are delusional if u think a new server would have pop higher than 100 ppl anyway.
 3. Im sure they will start a new server for 50 ppl.
 4. Te miről beszélsz ember? Milyen orbán fóbia? Online oktatás egyik napról a másikra. Mo ebben is le van maradva kb 20 évvel, elmúlt 10 évben semmit sem fejlődött az online oktatás. Kanadában pl a középiskolát végigcsinálhatod teljesen online, itthon meg kb annyi van hogy néhány egyetem feltesz 1-2 videót az előadásokról. Amúgy én nem követem gyf-et, elég alja egy ember sztem, de teljesen jogos kritika. Olaszországban pl nem kell közműt fizetni amíg tart a járvány, a lakáskölcsönöket felfüggesztették erre a pár hónapra, adócsökkentéssel segítik a vállalkozásokat és hasonlók. Mondjuk ott már minden le van zárva, nem csak az iskolák. Szerintem jó a bezárás, a magyar eü nem sok embert fog megmenteni(ha az olasz nem bírja el lehet képzelni mi lesz itt...), így mindenkinek az érdeke hogy lassítsuk a terjedését, több száz diák összezárva pedig elég gyorsan tudja terjeszteni a vírust. Ja és nem azt kritizálta hogy lezárták az iskolákat, ezt csak te képzeled bele... Viszont a tv 2 benézte, ők pont az ellenzéket fikázták hogy ez mennyire rossz döntés lenne, miközben a kormány lezárta a sulikat csak ők ezt még nem tudták mikor a szokásos lejárató műsort csinálták. De persze az orbán fóbián kell vergődni.
 5. Előbb-utóbb úgyis betiltják majd ezeket a coinokat, utána az illegális piac a hajára kenheti az internet lóvét. Mire fogják elköklteni ha nem válthatják fiatra? Ezen az alapon japán csajok szaros bugyijaival is kereskedhetnének, talán még az értéke is nagyobb lenne. Ez a lufi csak addig lesz amig pumpálják bele a valódi lóvét(mivel mindenki látta hogy x ezerszeres haszon, meg hodl lamborghini, ezért meg is teszik elég sokan).
 6. A szignatúra scan csak a gép lassítására jó. Virusírtóknál a viselkedést figyelő rendszer az ami ér valamit manapság, a többit 10 perc alatt kikerülik a hackerek.
 7. Nagyon helyes, még manapság is van hogy rámjön a flashback ahogy arénában 1200 mmr-en rámrohan 2 fullos ret pala, és cd alatt 1 hitelnek.
 8. A szerver pont akkor pörgött a legjobban amikor a legnagyobb szar volt. Bc-ben a bossok alig voltak scriptelve, mégis élvezte mindenki a wowot, mivel újdonság volt. Wotlk-ban alig haladt a progress, 1 évig kb semmit nem lehetett csinálni, mégis 4 ezer ember volt a taurin, pörögtek a karaktercserék, pörögtek a bg-k, mindenki kiütötte ugyan azt az instát ezerszer. Eredetin is millió+1 bug van, ott is ugyan úgy buggolják az instákat, questeket, goldot. Szerintem szimplán a játék öregedése miatt tűntek el a guildek, azért 5-10 évig játszani egy játékkal, még ha a content változik is, nem sok embernek jön be.
 9. #metoo Engem is többször megöltek a mocskos allisok og-ban.
 10. Panda csávó luka > legion
 11. Ha fizetős lesz, legalább lehet majd tökéletes privát szerót csinálni a mai copy módszerekkel.
×
×
 • Create New...