Jump to content

Darkpaladino

Player
 • Posts

  9
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  4

Everything posted by Darkpaladino

 1. Név szerint vásárlás, ha nem akarsz bajlódni a megfelelő item helyének a kiszámolásával. Ellenben a nevét és a mennyiséget kell megadni. item - Név az alábbi mintában: "Starlight Ink" db - Mennyiség 20 darab /run local item = "Starlight Ink" local db = 20 for i=1,GetMerchantNumItems() do local n, t, p, q, r, s, v = GetMerchantItemInfo(i) if (strfind(n, item)) then BuyMerchantItem(i,db) end end
 2. Szevasztok! Trainernél végig tanul mindet gyorsan. Wod-on elég hasznos /run LoadAddOn"Blizzard_TrainerUI" f=ClassTrainerTrainButton f.e = 0 if f:GetScript"OnUpdate" then f:SetScript("OnUpdate", nil)else f:SetScript("OnUpdate", function(f,e) f.e=f.e+e if f.e>.01 then f.e=0 f:Click() end end)end /reload-ot érdemes tolni miután megtanultunk mindent !!!
 3. Van benne pár olyan raid cd, ami csak későbbi kiegben lesz. Sco-tól van ?
 4. Sziasztok! Használjátok egészséggel. /run BuyMerchantItem(<Árusnál az item helye>,<Darab szám>) /run BuyMerchantItem(6,1) -- 2x Golden Lotus /run BuyMerchantItem(6,3) -- 2x Golden Lotus Darab szám: Darabszámot csak akkor lehet megadni (vagy számít), ha lehet Shift-tel nagyobb mennyiségben venni. /run BuyMerchantItem(9,1) -- 1x Ethereal Shard /run BuyMerchantItem(9,3) -- 3x Ethereal Shard /run for i = 1, <Amennyi darabot szeretnél venni> do BuyMerchantItem(6,1) end /run for i = 1,16 do BuyMerchantItem(6,1) end -- x16x2 Golden Lotus Árusnál az item helye a kép alapján:
 5. Szerintem jobb megoldás lenne, ha nem a két frakció között lehetne váltani, hanem saját frakciód és random között. Random alatt azt értem oda dob be sorban ahová kell ember. Nem tudom mennyivel lenne nehezebb megoldani, de olyan szempontból jobb lenne, hogy nem kell nézegetni, hogy most éppen melyik oldalon vannak többen sorban. Alap gondolat az volt tudtommal, hogy frakció váltással ne kelljen annyit sorban állni bg-re. Viszont szerintem sokszor szokott olyan helyzet kialakulni egyik frakcióba jelentkezik rengetegen, mert pont a másikban veszítettek. Fentebb említett ötlettel ezt ki lehet küszöbölni. Ráadásul így nem kellene figyelni, hogy most éppen melyik frakcióban vannak kevesebben. Felhasználóbarátabb lenne.
 6. Hali! Volt már valakivel olyan, hogy valami alt kari-ra küldött mailben itemet és a mail megjött, de nem volt bent az item? Mai nap folyamán küldtem az altomra 17 golden lotust a levél megjött, de nem volt benne semmi, és amelyik kariról küldtem azon nem maradt ott.
×
×
 • Create New...