Jump to content

Alumantia

Player
 • Content Count

  27
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

2 Neutral

About Alumantia

 • Rank
  Newbie

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Mint a "Róma felemelkedése és bukása" című könyv. Ebből is látszik minek felemelkedni
 2. Sokatmondó a mécses is jobb oldalt a monitor alatt
 3. Köszi szépen! Így teszek majd
 4. Illetve egy nagyon casual kérdés: kis gear-ben ~505 körül van értelme a fent említett build-eknek flask, poti kombóknak? Vagy ott még toljad a mastery-death strike kombót?
 5. 2. kérdéshez: 5.2-ben nincs valor upgrade. Azt nem tudom pontosan hogy volt megoldva. Szerintem nem lesz/volt ott a valor upgrade npc.
 6. FS#9850 - Resto druid - Tranquility (only visual ??) Egy ilyen pl. milyen prioritású?
 7. Inkább Epic szintű gear: F&F cloth chest vagy legs, esetleg plate helm (motorosoknak) main hand (samsung-alma-stb)
 8. Több 10-est menni majd 25-ösben HC-zni? Vagy ez valami speciális dolog? Oksa: megvan https://us.battle.net/forums/en/wow/topic/19740454318
 9. Nyilván abban van valami, hogy a semminél a kevés is több. Bár szerintem játékélményben is és fejlesztésben is jobb a kompakt megoldás. Nem játszottam Taurin WotLK alatt csak néha hallom, hogy wing-enként berakott boss-okkal nem voltak akkor jó tapasztalatok. Ezt majd valaki megerősíti/cáfolja, aki akkor progress-elt. Én amellett vagyok, hogy legyen egyben berakva, bár ez lehet csak egyéni szájíztől függ
 10. Ühüm. Az szép HC-t 03.12-én nyitották meg. 14 nap (2 reset) alatt felszaladtak ennyire nice (Ráadásul itemupgrade nem volt abban a patch-ben).
 11. Csak utána meg lehet mondani, hogy "overgear-elten" mennek a HC-ba az emberek. (Retail-en kb. mennyin mentek oda az RF klánok? 500 körül vagy 515 körül?)
 12. Szerintem egyben lenne jó. (Tudom több idő, csak ha már ennyit vártunk rá akkor "egy kicsi" már belefér).
 13. Igazad van. Kicsit rosszul fogalmaztam. A virágszedére kaptam fel a fejem. Mivel amíg volt baráti társaság addig próbáltam ott helyt állni így pl. nem tgf-eltem illetve nem mentem gdkp-ra. A tgf része viszont valóban jogos.
 14. Mint az egyik pleb, megértem amit Jesus mond. Ha valami farmon van akkor 4 hónap múlva már nem olyan mókás leütni. Főleg ha már item sem kell belőle. (Furcsa lehet de pl. kisebb szinten is megjelenik ez: aki norm-ot már "végig progress-elte" annak már ugyanúgy foghúzás odamenni.) Viszont arra a "Aki eddig nem ütötte le a raideket normon vagy hc-n, az a kövi content ideje alatt is tud virágot szedni meg questelni meg tökömtudja mit csinálni." az nem biztos hogy csak virágot szed. Lehet nem váltogatta a guildjeit jól vagy nem ment el a main karival GDKP-ra mert azzal ment el a kis csapatával tryhard-olni az első HC-t.
 15. Crawen,

  a MOP HC-s topicban ez és Phalanx hasonló érvelése sajnos lassan valóban aktuális lesz.

  Mert oké, hogy 2 k player van, de pl abból mennyi a ténylegesen hadrafogható PVE emberke pl. Tauri Ally-ban.

  image.png.070464e4d71cd6a5e530ccba22d7f05a.png

×
×
 • Create New...