Jump to content

Jeadnef

Player
 • Content Count

  18
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  3

Jeadnef last won the day on May 16 2018

Jeadnef had the most liked content!

Community Reputation

17 Good

About Jeadnef

 • Rank
  Newbie

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Kár, hogy nem lesz időtök visszamenni 5.2 miatt.
 2. Grat az Insane öt tagjának, miért volt kettő Scholo?
 3. Mit vártatok? Pont egy olyan RF-ről van szó, amit értelmetlen volt reggel betenni, mert nem mint új content hanem, mint MoP release speedrun volt. Amikor bejött MoP, akkor ez volt az az RF, amire ráakartunk menni, most meg már az, hogy csak bemenjek két-három héten belül csodaszámba fog menni, unaloműzésnek biztos jó lesz, csak több mint egy év után engem már nem izgat.
 4. There are two issues, you should avoid if you want to use ML. The first one: Do not use it during trash, because the corpses despawns in 20-30secs and the master looter can't loot the epic trash item from any other npcs, just the one who dropped it. The second one: If the master looter leaves the group for whatever reason and joins back a minute later, the raid member who got the master looter must leave the raid too if he/she didn't change the loot type to something else before gave back the lead, because it can bug the ML and noone can loot anything if it occures.
 5. A Reunited képes utazni az időben az egyetlen magyarázat, ami választ adhat a kérdésedre.
 6. @Avaren, kérlek írd át, hogy minden eddigi 25 HoF kill bugos volt, a Reunited az első guild, amelyik exploit nélkül végig tudta ütni. Köszi! /s Edit: RF-et nem kértek esetleg a TT-től érte?
 7. Plausz, vehetted volna a fáradtságot, hogy legalább kamuból kiírod, hogy goldért boostolunk, így most egyértelmű, hogy kurvázni akarsz belőle.
 8. Kimbatt az egyetlen TT-s, aki a klánban van, csupáncsak 5 hónapja nem volt fenn és az egy évem alatt, mióta Pandás vagyok nem raideltem vele. Nem fogok reportot írni, mert nem vagyok shaman, Meph álláspontját el tudom mondani, bár pont nem azon a shaman burstön múlnak a raidjeink. Meph több reportot is írt shamanról, nem tudom pozitív-negatív milyen arányban van, gondolom az előbbi van többségben, de megunta, hogy proofos reportok alatt kell TT-s(ekk)el vitáznia és 4-8 fixet várni, hogy értelmesen működjenek az elementáljai például. Egy olyan játékos, aki rengeteg időt tesz abba, hogy tesztelgessen, most éppen van egy pozitív bugja, amivel így sem első dps egy számára is farmidőszakban, ami nem mentség, de én már meg tudom érteni.
 9. Disney perelné, ha megverné Mickey egér szinkronhangját, költözz fel nyugodtan.
 10. A halott add casthoz nekünk is volt szerencsénk.
 11. Én Pandemoniumos vagyok, nekünk sem érte meg neki menni este 11 után, volt, hogy nem volt raidünk egy hétig, mert nem jöttek fel az emberek, mert nem akartak Sha-t tryolni, főleg, amikor sok ember, mivel az UN lebugolta, szintén le akarta bugolni, de meg lett szavazva, hogy nem fogjuk. Tehát két 25 HC klán küzdött inaktivitással, ha valakit az érdekel, hogy melyik klán TGF-el több bossra, mert oda akar menni, mert csak raidelni jár fel és mindent végig akar pörgetni, akkor hova jelentkezett, hozzátok vagy hozzánk?
 12. Amúgy Nean, te tegnap találtál rá a fórumra és eddig a létezéséről is alig tudtál, kommenteket pedig egyáltalán nem olvastál vagy hallottál róla, hogy mi megy itt?
 13. Nem a spininggel van a baj, a baj azzal van, hogy, amikor lemegy a 2. csapat, akkor az első csapat platform mutatója is átvált a kettesre, ez múlt héten még működött.
 14. Más platformját mutatja, azon nem tudom, hogy változtatna-e, a másik, hogy próbáltuk a Fixedet és kényelmetlen volt vele a platform.
×
×
 • Create New...