Ugrás a tartalomra
TauriWoW Community

Jeadnef

Felhasználók
 • Tartalomszám

  17
 • Csatlakozott

 • Utoljára megtekintve

 • Nyertes napok

  3

Jeadnef ekkor volt utoljára a nap nyertese: Május 16

Jeadnef által megosztott tartalmakat kedvelték a legtöbben!

Közösségi népszerűséged

17

Névjegy

 • Rang
  Újonc
 1. MoP Guild Progress Topic

  Kár, hogy nem lesz időtök visszamenni 5.2 miatt.
 2. MoP Guild Progress Topic

  Grat az Insane öt tagjának, miért volt kettő Scholo?
 3. MoP Guild Progress Topic

  Mit vártatok? Pont egy olyan RF-ről van szó, amit értelmetlen volt reggel betenni, mert nem mint új content hanem, mint MoP release speedrun volt. Amikor bejött MoP, akkor ez volt az az RF, amire ráakartunk menni, most meg már az, hogy csak bemenjek két-három héten belül csodaszámba fog menni, unaloműzésnek biztos jó lesz, csak több mint egy év után engem már nem izgat.
 4. is master loot bugged?

  There are two issues, you should avoid if you want to use ML. The first one: Do not use it during trash, because the corpses despawns in 20-30secs and the master looter can't loot the epic trash item from any other npcs, just the one who dropped it. The second one: If the master looter leaves the group for whatever reason and joins back a minute later, the raid member who got the master looter must leave the raid too if he/she didn't change the loot type to something else before gave back the lead, because it can bug the ML and noone can loot anything if it occures.
 5. MoP Guild Progress Topic

  A Reunited képes utazni az időben az egyetlen magyarázat, ami választ adhat a kérdésedre.
 6. MoP Guild Progress Topic

  @Avaren, kérlek írd át, hogy minden eddigi 25 HoF kill bugos volt, a Reunited az első guild, amelyik exploit nélkül végig tudta ütni. Köszi! /s Edit: RF-et nem kértek esetleg a TT-től érte?
 7. MoP Guild Progress Topic

  Plausz, vehetted volna a fáradtságot, hogy legalább kamuból kiírod, hogy goldért boostolunk, így most egyértelmű, hogy kurvázni akarsz belőle.
 8. MoP Guild Progress Topic

  Kimbatt az egyetlen TT-s, aki a klánban van, csupáncsak 5 hónapja nem volt fenn és az egy évem alatt, mióta Pandás vagyok nem raideltem vele. Nem fogok reportot írni, mert nem vagyok shaman, Meph álláspontját el tudom mondani, bár pont nem azon a shaman burstön múlnak a raidjeink. Meph több reportot is írt shamanról, nem tudom pozitív-negatív milyen arányban van, gondolom az előbbi van többségben, de megunta, hogy proofos reportok alatt kell TT-s(ekk)el vitáznia és 4-8 fixet várni, hogy értelmesen működjenek az elementáljai például. Egy olyan játékos, aki rengeteg időt tesz abba, hogy tesztelgessen, most éppen van egy pozitív bugja, amivel így sem első dps egy számára is farmidőszakban, ami nem mentség, de én már meg tudom érteni.
×