Jump to content

Shadow

Player
 • Content Count

  20
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About Shadow

 • Rank
  Newbie

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Shadow

  kincskeresés

  A 2.nyomnál,a warlock az hol van?nem egy goblin?mert találtam egy goblint Altar of Storms környékén,de ő nem árul tekercset
 2. Shadow

  Gold farming Nerf

  és ha már itt tartunk,hogyan lehet nagyon hatékonyan sok goldot farmolni/szerezni?
 3. Shadow

  Gold farming Nerf

  én így szereztem 2 millát
 4. Shadow

  Gold farming Nerf

  a mustárját!
 5. Shadow

  Gold farming Nerf

  Helló mindenkinek! 5.0-5.1-ig én mindennap,minden karakteremmel farmoltam a goldot Thunder Bluff-ban a napi küldikkel.questenként adott 50K goldot.aztán bejött az 5.2.-Isle of thunder és kivették,lenerfelték 300 goldra. remélem ez az üzenet eljut a GM-ekhez/adminokhoz és remélhetőleg választ kapunk arra,hogy miért tették ezt,és talán visszaállítják. egyébként a nerf minden főváros napi questjeire érvényes + még Tol Barad napi questjeire is.
 6. Kedves Crawen!

  Mostanság,eléggé megtelt a karakterem bankja a tmogokkal és eszembe jutott valami:

  ha esetleg megtudnád beszélni a fejlesztő csapat többi tagjával,hogy tegyétek be a legion-ös Collection menüpont minden tartalmát,ezzel betéve a játékba a:Heirlooms,toy box,és appearences menüpontot a mountok és peteken kívül,így a tmogokat ebben tárolná és felszabadulna egy csomó játékos tárhelye.
  Hozzátenném ezt nem a saját érdekemben szeretném kérni,hanem minden tauris érdekében.

  tudom,hogy az még csak Legion,de addig képtelenség várni.

  Kérlek fontold meg,és kérlek értesíts a fejleményekről

  Azeroth Rendje guild vezetője: Ballér

 7. Hello! egy kérédssel fordulok hozzád:ti adminok szoktatok csak úgy szórakozásból a normál playerek közé bemenni játszani,vagy ti csak együtt csapattjátok ?

  1. crawen

   crawen

   Szoktunk amikor van időnk, tudtommal mindenki :D

  2. Shadow

   Shadow

   az király, kár,hogy ilyen magamfajta "halandók" nem találkozhatnak veletek :(

    

 8. Shadow

  Thunder Bluff napi küldik

  egyik sem,a rogue az tailoring és leatherworking;A monk az pedig inscription és jewelcrafting
 9. Shadow

  Thunder Bluff napi küldik

  de a cookingos küldikkel nincs gond az rendesen műkszik
 10. Shadow

  Thunder Bluff napi küldik

  pl:the ring's the thing de amúgy egyiket sem engedi mert amikor kiveszem a lootot a "bobber"ből akkor nem ad se halat ami ehető,se quest itemet.
 11. Shadow

  Thunder Bluff napi küldik

  56 ezer,a K azt jelenti,hogy ezer vannak olyanok akik még nem tudják de sermmi gond most már tudod
 12. Shadow

  Thunder Bluff napi küldik

  Üdv mindenkinek,gondolom ti is tudjátok (már aki nem),hogy Thunder Bluffban minen napi küldi a WOD (Warriors of darkness) szerveren 56K goldot ad a küldetés teljesítéséért.Nos a horgászós napi küldetéssel van némi gondom: új karaktereim valamiért nem tudják megcsinálni,pedig a fishing ki van tanulva és horgászbot is rendelkezésükre áll. ha valaki tud segíteni ez ügyben az írjon. Köszi ÜDV:Ballér
 13. Shadow

  A jövő szele

  Nos én kipróbáltam a legion-t egy ingyenes szerón,nem volt rossz de nem tudok bele annyi erőt ölni mint a tauriba,mert itt már 11 karim van és azok nagy része még fejlesztésre vár. az alliance-ba nem is megyek mert sajna itt a taurin akikkel találkoztam allisok azok elég szemetek. ezért lettem inkább hordás (tisztelet a kivételnek.)
 14. Shadow

  A jövő szele

  én úgy tudtam,hogy az appearences már WODban is volt. ha tényleg legionbe jött be akkor inkább csinálok magamra egy 360 noscope headshotot.
 15. Shadow

  A jövő szele

  Felmerült bennem a kérdés,hogy vajon mikor lesz Warlords of Drainor client azért várom nagyon mert akkor már a transmogok sokkal kezelhetőbbek lesznek,nekem például tele a bankom transmog cuccokkal de ha kijön a WOD akkor csak be equippelem őket aztán máris tudom őket használni kinézetként bármikor. Kapunk Toy box-ot amiben a begyűjtött "játékokat" vicces,érdekes tárgyakat lehet eltárolni. Lesz külön fül a heirloom-ok nak márnéven a fejlődős cuccoknak. A mountoknál már jelezni fogja mint a pet-eknél,hogy miket nem gyűjtöttél még be. és a transmogok account szinten meg maradnak. Minden tárgy csak akkor adja a kinézetét a kollekcióba,ha az megfelel a karaktered elvárásának PL:Cloth,Leather,Mail,Plate cuccok One-hand vagy Two-hand és még,hogy mit tud a karakter használni: Dagger,staff,sword,mace,axe,off hand item,wand szóval érdemes lesz minden kaszttal csinálni 1 karaktert,hogy minél több transmogot gyűjtsünk össze. Valamint a specializációk között kattintással lehet változtatni,a spellek törlődnek de ha vissza váltunk akkor az action bar-akon a régi spec. spellei megmaradnak. A városok bővülnek:Amiről tudok:Orgrimmarban A dragonmaw clan tagjai járkálnak, Darkspear headhunterek is lesznek akik járkálnak. A grafika is kidolgozottabb lesz,akinek nem bírja a gépe(mint az enyém,bár feltételezem,hogy mindenkinek jobb van mint nekem) annak kicsit lejebb kell venni a grafikát. én egy külföldi szerón próbáltam és a 3-4-es grafika fokozat a legmegfelelőbb A karakter modellek kidolgozottabbak lesznek,ugyan az első patchekben a Blood elf karakter kinézete még nem fejlesztett a későbbi patchekben ez is orvosolva lesz minden bizonnyal. Minden karakter egy saját bázist,Garrison-t kap amiben különböző létesítményeket,pl:Bank amivel több tárhely lesz,Proffession házak mondjuk tailoring van a karakteren és mondjuk a garrison-ba npedig a blacksmith van Sokka ltöbb elsz majd a két fős mount is amira többen is fel lehet szállni,de több személyesből inkább repülő mount lesz. Nagyjából ennyi lenne az én kis listám és remélem,hogy minél hamarabb meg is lesz. Ha van észrevételed,vagy csak simán elmondanád a véleményedet akkor írj kommentet egész nyugodtan és FOR THE HORDE!! Akinek esetleg enm tiszta annak mondanám,hogy ez a cikk a későbbi mists of pandaria utáni warlords of drainor kiegészítőről szól. aki meg bizonyos szavakat kifejezéseket nem ért akkor informálódjon az INTRNETEN FOR THE HORDE
×