Jump to content

Shadow

Player
 • Posts

  24
 • Joined

 • Last visited

Reputation

1 Neutral

About Shadow

 • Rank
  Contributor
  Contributor

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Nagyon jó ötletnek tartom ezt a lehetőséget! Ha csak Off seasonre is,akkor is megérné,sokan felzárkóznának PVP-ben és egyenlőbb lenne a küzdelem a full geares állatok ellen akik már 6x megkapták a High Warlordot. (semmi bajom amúgy ezzel. oké gratulálok nekik. csak a casual-oknak esélyük nincs ellenük.)
 2. Áh,én vérbeli PVE-s vagyok szabályosan kiherélnének,meg amúgy is,ők sem sokat mennek ha nincs ellenfelük nem?
 3. Hát,így sikerült összeszedni a gondolatokat Igen,de érted hogy Rated BG-re alig jönnek emberek mert azt úgy szokták megszervezni. Meghát,ott van Waz aki tudomásom szerint nagyon be akar majd raidelni minket,ami remélem nem fog sikerülni neki. Nyílván ha alap bonus BG elég lenne mindenkinek meglenne már a mount.
 4. Üdvözlök minden kedves olvasót! Bizonyára hallotátok már a nevem,in-game Ballér néven vagyok ismerős. (ha mégsem,nem haragszunk rád). Szeretnék egy Rated BG akciót szervezni amelynek keretén belül,10v10-es csapatokkal tolnánk a rated BG-ket egymás ellen. A végső cél hogy legyen 40 win mindenkinek,és ezzel megszerezzük magunknak a Vicious Mount-okat (War Wolf / Skeletal War Horse). SZABÁLYOK: Annak érdekében hogy ne legyen unfair az összes match,max 5 match-enként megkeverjük a csapatokat. Így kiegyensúlyozottabb lesz a játék. A BG-k végső eredményét a szerencsére és a skil-re bízzuk,minden azon áll vagy bukik hogy a csapatok hogyan játszanak. Egymás anyjába küldése felesleges mivel lehet a kövi körben egymással lesztek,de amúgymeg közösen dolgozunk majd azért hogy mounthoz jussunk,szóval egymásnak segítünk. TÖKMINDEGY milyen classal/role-al jössz! DPS TANK HEAL egyaránt jöhet. Ha a csapatokban mondjuk nincs heal az sem baj. Ha megvan a 20 (10+10) ember,utána még tartalék embereket szívesen várunk arra az esetre ha valaknek mennie kell vagy már elfáradt. Olyankor értelemszerűen a hiányos csapatba fog beugrani az illető. Ez az akció NEM egy napos lesz,valószínő több napot fog igénybe venni,de a rövidtávú terv hogy naponta min. 1 győzelme legyen mindenkinek mert akkor már 1 lépéssel előrébb vagyunk. Magamat ismerve elég könnyen fel tudom húzni magam a BG-ken,és gondolom hogy nem csak én vagyok vele így. Szóval nem muszály orrvérzésig tolni minden nap,elég akár napi 1 win is mindenkinek. Ilyenkor előfordulhat hogy egy adott csapat több win-t is begyűjthet. HA,úgy alakul hogy egy csapatnak megvan a 40 win ami az achihoz kell,akkor addig ne hagyjuk abba ameddig mindenkinek meg nem lesz a 40 win. (Ez tartalékok esetén attól függ hány winjük van,ebben a szituációban ha 30 fölött van akkor még folytatjuk de ha valakinek éppen van csak 10,akkor arra nem tudok garanciát vállalni hogy a 2 csapatnak lesz még ahhoz idegzete. HA még kell pár embernek win,akkor nyílván sokan lesznek úgy vele hogy "minek ha már nekem megvan?",nos azért mert ameddig ő még küzködik a maradék győzelmekért,addig te szerezhetsz még conquest-et (ha még nem telt be a weekly maximum neked XD ) valamint ratinget (ha persze nyersz) ami ha eléri a 2200-at akkor ritka pvp cuccokra teheted rá a kezed. NEM kötelező a PVP gear! akár PVE-s karakterek is jöhetnek akik éheznek menő pvp-s mountokra. Megmondom őszintén én a sámánommal fogok jönni ami többnyire 522-es pvp gearben van,de van nála némi pve cucc is. De ha gyorsabb és kiegyensúlyozott játékot akartok,hozzatok 522-es pvp gear Ha van kedvetek csatlakozni akkor találkozunk Discordon,mert IGEN még DISCORD szeró is van ahol könnyen és kényelmesen tudunk kommunikálni egymással BG közben!!! https://discord.gg/BNdVhxb Remélem sokan eljöttök és együtt megszerezzük a mountokat
 5. A 2.nyomnál,a warlock az hol van?nem egy goblin?mert találtam egy goblint Altar of Storms környékén,de ő nem árul tekercset
 6. Shadow

  Gold farming Nerf

  és ha már itt tartunk,hogyan lehet nagyon hatékonyan sok goldot farmolni/szerezni?
 7. Shadow

  Gold farming Nerf

  én így szereztem 2 millát
 8. Shadow

  Gold farming Nerf

  a mustárját!
 9. Helló mindenkinek! 5.0-5.1-ig én mindennap,minden karakteremmel farmoltam a goldot Thunder Bluff-ban a napi küldikkel.questenként adott 50K goldot.aztán bejött az 5.2.-Isle of thunder és kivették,lenerfelték 300 goldra. remélem ez az üzenet eljut a GM-ekhez/adminokhoz és remélhetőleg választ kapunk arra,hogy miért tették ezt,és talán visszaállítják. egyébként a nerf minden főváros napi questjeire érvényes + még Tol Barad napi questjeire is.
 10. Kedves Crawen!

  Mostanság,eléggé megtelt a karakterem bankja a tmogokkal és eszembe jutott valami:

  ha esetleg megtudnád beszélni a fejlesztő csapat többi tagjával,hogy tegyétek be a legion-ös Collection menüpont minden tartalmát,ezzel betéve a játékba a:Heirlooms,toy box,és appearences menüpontot a mountok és peteken kívül,így a tmogokat ebben tárolná és felszabadulna egy csomó játékos tárhelye.
  Hozzátenném ezt nem a saját érdekemben szeretném kérni,hanem minden tauris érdekében.

  tudom,hogy az még csak Legion,de addig képtelenség várni.

  Kérlek fontold meg,és kérlek értesíts a fejleményekről

  Azeroth Rendje guild vezetője: Ballér

 11. Hello! egy kérédssel fordulok hozzád:ti adminok szoktatok csak úgy szórakozásból a normál playerek közé bemenni játszani,vagy ti csak együtt csapattjátok ?

  1. crawen

   crawen

   Szoktunk amikor van időnk, tudtommal mindenki :D

  2. Shadow

   Shadow

   az király, kár,hogy ilyen magamfajta "halandók" nem találkozhatnak veletek :(

    

 12. egyik sem,a rogue az tailoring és leatherworking;A monk az pedig inscription és jewelcrafting
 13. de a cookingos küldikkel nincs gond az rendesen műkszik
 14. pl:the ring's the thing de amúgy egyiket sem engedi mert amikor kiveszem a lootot a "bobber"ből akkor nem ad se halat ami ehető,se quest itemet.
 15. 56 ezer,a K azt jelenti,hogy ezer vannak olyanok akik még nem tudják de sermmi gond most már tudod
×
×
 • Create New...