Jump to content

cleave2123

Player
 • Content Count

  4
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

3 Neutral

About cleave2123

 • Rank
  Newbie

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. @Chris Én megértem, teljes mértékben hogy sok a munkátok és nem is követelőzésnek szántam a topicot. Mivel nem vagyok jártas az ilyesfajta programozás-ban meg úgy kb semmiközöm és tudásom ahhoz amit ti csináltok ezért azt sem kritizáltam hogy nem csinálnátok, csak egyszerűen nem értettem hogy mi értelme van egy LK contentnek. De ahogy kivettem a szavaidból ez egysfajta időhúzás hogy a playerek játszanak valamivel amíg a Legion keszül, ami érthető is valamilyen szinten meg nem is. De remélem minél előbb megjelenik egy PTR Legion PRE-PATCH teszt. Válaszolva @myrenne -nek, nem nem fogom itt hagyni a taurit ez csak egy megjegyzés volt.
 2. DE ha már tudják /tudjuk hogy MoP Vége van, akkor miért az LK szerverbe ölik bele az idejüket és nem abba hogy a contentel haladjanak ?
 3. Aki azt mondja hogy az Evermoon + a Tauri kiegészíti egymást, az egy orbitális nagy faszság, már elnézést. Van Crossrealm, de hogy itt nem látszódik meg az is biztos. Továbbá akárki akármit mond igenis el lett baszva az egész tauri a WoTLK bejövetelével, mert mindenki a szaros WoTLK-n van, aminek annyi értelme van mint egy kidurrant lufit újra felfújni. Gratulálok tauri, megcsináltad megint.
 4. cleave2123

  WoTLK MIÉRT?

  Sziasztok! Szeretném megkérdezni hogy , mi értelme van visszafelé fejlődni? Nagyjából 12 éve játszom a játékkal ( nagyrészét eredetin de, felváltva itt is.) , igen én is szerettem a WoTLK kiegészítőt de ez akkor volt , akkor volt a contentje. Eleve kevés player volt a realmen (TAURI) de hogy most belett vezetve a WoTLK ennek örömére csúcsidőben összevissza 500player van a MAIN REALM-on , a másikon meg 1300+ playas. Miért fejlődünk vissza? Azt is tudom hogy a WOTLK se most lett betéve, csak most kicsit felcseszte az agyam hogy 170/170 A/H játkos van a TAURI-n WoTLK-n meg 1000+. MIÉRT? MIÉRT? Tudom / gondolom számos ilyesfajta TOPIC van létrehozva de, őszintén nincs kedvem keresgetni.
×
×
 • Create New...