Jump to content

Imagine playing on this

Player
 • Content Count

  895
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  55

Imagine playing on this last won the day on July 17 2020

Imagine playing on this had the most liked content!

Community Reputation

343 Celebrity

About Imagine playing on this

 • Rank
  Rare Member

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. olyan szerverrol beszelsz ahol a siege of orgrimmar trailer 2 nappal a release elott lett feltoltve youtubera, majd szepen launch elotti hetfon kapsz infot (vagy nem)
 2. csak en nem ertem mi a szart irt?
 3. en is letoltam raid findert eredetin es el is fogyott a content alig varom a wotlkt mert az a legjobb kieg ott legalabb a hozzam hasonlo casual emberek is letudjak utni az osszes bosst mostani wow mar nem az igazi
 4. vki linkelje a torolt kommenteket a tmog topicbol
 5. azt gondolja hogy 2020 van ahol mar a tmog hozza tartozik wotlkhoz is csak ugy mint a content buffolasa
 6. Magicka nem tudom minek túlzod el ennyire a dolgot. Amíg ez a szavazás nem lett kiírva senki sem gondolta, hogy PvE lesz a szerver mivel minden másik privát szerver PvP. Nyilván ha lenne PvE szerver opció lehet azon játszanának, de ha nincs választás mennek oda ami van. Ilyen egyszerű, vagy te komolyan azt gondolod, hogy ezek a játékosok eredeti óta azért nem játszottak semelyik privát szerveren mert egyik sem volt PvE? Másik topicban leírtam már, ha szerinted tényleg azért jönnek majd ide az emberek mert sokkal jobb minőséget nyújt Tauri mint más szerver, akkor majd pont ez lesz az ok ami miatt nem kezdenek el itt játszani? Nincs más választásuk ha a minőség érdekli őket. PvE meg nem fog nyerni így a PvP-s oldalról kár beszélni, mert Chris nem mer ilyen döntést hozni, inkább be áll a sorba a többi szerver mögé mivel ott ez már bevált. +Van elég munkájuk nem akarnak még a PvP flagging exploitokkal is foglalkozni.
 7. attól függ, elérték a vizet vagy nem?
 8. Oh, I thought this server is going to be so high quality compared to other servers that you wouldn't want to play elsewhere anyways. So you just play regardless, not like you have a choice.
 9. sajnos azt elfelejtettem a szerverekhez leírni hogy mindegyikből kell olyan is ahol a raidek nehezítve vannak meg olyan is ahol nincsenek, nem mindenki szeretne naxxban 2 órát eltölteni minden héten ha buffolva van!
 10. ó értem, nekem anyukám azt tanította, hogy ne álljak szóba idegenekkel így nem szeretném ha a szerveren lennének nem magyar játékosok is, szóval erre is ki kellene találni valamit régen is milyen jó volt, most is biztos lesz 10 ezer magyar mint akkor már nagyon várom!
 11. They shouldn't stop at 2 realms, we need: x1 pvp hungarian x1 pve hungarian x7 pvp hungarian x7 pve hungarian x1 pvp international x1 pve international x7 pvp international x7 pve international I think it's a great idea, everyone can chose what they want!
 12. Vote yes, Tauri didn't make enough mistakes yet!
 13. @crawen Szia neked erről mi a véleményed? Úgy halottam az elhalasztást is neked kellett kiharcolnod, talán erről is beszélhetnél Chrissel, esetleg szavazást róla?
 14. the truth is most of these ppl dont want actual fair pvp they just want a one sided gankfest, nothing wrong with that, whats the point of lying about it tho
×
×
 • Create New...