Jump to content

MateLUL

Player
 • Content Count

  26
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

18 Good

About MateLUL

 • Rank
  Newbie

Recent Profile Visitors

114 profile views
 1. Milyen jókat fogunk téged corpse campelni
 2. These guys are like the flat earth believers. It's so fucking dumb and makes me mad because of the thought that people can make up a bunch of shit and believe it like it's the 100% truth. I had enough of the internet for a week. I wouldn't care less if it was PvE instead and I surely would't throw a tantrum if PvE had won.
 3. Hey, he's a piece of shit, you're right, but there's no need for him to die lol, chill
 4. Salty PvE kids, here they come. PvP won, even if you didn't want it, you should get over it, there's no need to trash the server just because you wanted something you didn't get.
 5. I hope they will also post the announcement on the subreddit, the server needs more ads and attention.
 6. Az első nem mindig egy bölcs döntés The first one is not always a wise decision
 7. PTE if you're into it.
 8. Hülyék vagytok ha azt hiszitek hogy az interneten meg lehet győzni egymást valamivel kapcsolatban lmao Calm your tits, ha PvE lesz ha PvP, akik tényleg játszani akarnak a szerón, azok játszani is fognak. "Te a csokis fagyit szereted? De gyökér vagy, mindenki tudja hogy a pisztáciás a jobb"
 9. Edit: hülye vagyok, és mivel nem tudom kitörölni a kommentet ezért picsafüst.
 10. lmao Ehehehuhuhe, fogyatékos vagyok, most nagyon megmondtad "Csak azok élvezhetik a Taurit, akik Legionnel akarnak játszani. Ha WotLK-n akarsz játszani és jól akarod magad érezni, és ez közbeszól a mi gondolkodásunkkal és hátráltat minket, akkor fogyatékos, autista és nyomorék vagy. Így egyben mind a három egyszerre. Ti nem érezhetitek jól magatokat, csak mi nekünk szabad asdasdasd"
 11. Progress Through Expansions, azaz ha végigment a kiegészítőn a content, átugrik a szerver a következő kiegészítőre, ahol minden karaktered megmarad.
 12. Mondj egy WotLK szervert ami híresebb és PTE, amikor is átmegy a szerver Catába, MoP-ba majd Legionbe.
 13. Megkérdezem megint. Mi lenne azokkal a játékosokkal, akik WotLK-t akarnak, de nem kapják meg, mert "Kell a Legion bro"? Edit: nem tudom te milyen okból autistáztál és nyomorékoztál le, miközben neked semmit sem ártottam. Megértem, ha az agyadra ment a karantén, és most a kis pöcsödet markolva csapkodod rá a billentyűzetre mert ragelsz és most hú de ki foglak oktatni, de nem kell túltolni. Ha a Dániel írta volna ezt, jobban megérteném, mert ő neki szántam a kommentet, de nem értem hogy neked a babyrage-eddel miért kellett az összes playert autistává nyilvánítanod, akik actually várják a Crystalsongot. Várom a kurva anyázós szöveged, aminek az írása közben habzó szájjal képzellek el Good luck
 14. What about those who actually want WotLK? Fuck them? There is no point crying and bitching about canceling WotLK anymore just because you and a fuck ton of people can't wait a couple of weeks. The devs won't throw away their progression. You're making an ass out of yourself right now. Grow up.
×
×
 • Create New...