Jump to content

Kerül

Player
 • Content Count

  42
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

18 Good

About Kerül

 • Rank
  Member

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Azért ez így kemény mert tavaly február-március környékén be lett jelentve, ergo a tényleges fejlesztés 1 évvel később kezdődött.Gondolom eddig csak előkészületek voltak. Magyarul a tényleges Legion fejlesztés 5 hónapja megy. Így már érthető hogy miért volt ez a nagy csönd.
 2. Tök mindegy a Blizzardnak. Kiadják 2 év múlva a WOTLK Classicot és mivel a wow pont azt a korosztályt tudta megfogni legjobban akik a vanilla vagy az első két kieg egyikén nevelkedtek így ezek a classic / retro kiegek sokáig sikeresek lesznek. Megkockáztatom, most a Vanilla Classic a retail bevételéhez közelíthet. Persze ezt nehéz mérni mert egy előfizetésen kapod a kettőt. Szerintem a Vanilla- TBC Classic - WOTLK Classic hármassal még vígan ellesznek 5-6 évig. Aztán meg úgyis jönnek új MMO-k, lásd Lord of the Rings MMO, Riot MMO-ja stb. 5-6 év alatt meg simán össze lehet dobni új játékokat. Viszont hogy a topichoz is hozzászóljak, miért nem lehetett még mindig összehozni azt a nyüves Legiont? Most már 1-2 éve megy a munka rajta és van egy olyan érzésem hogy pocsékul haladhat a dolog és ezért nem kapunk updatet. Nyilván nem látok bele a fejlesztők életébe de általánosságban az a jellemzőbb hogy az utóbbi egy évben sokkal több ideje van az embereknek a pandémia miatt. Home office, részmunkaidő, nem lehet eljárni szórakozni, távoktatás stb. Magyarul ha már úgyis többet vagy otthon akkor most kellene / kellett volna megnyomni a fejlesztést. A wowservers redditen kétnaponta kérdezik, hogy van -e Legion tört valahol mert jönnének játszani. Ugye egy román konkurens szerver volt akik valamennyire értékelhető Legiont raktak össze de ők meg voltak olyan idióták hogy átváltottak BFA-ra. Magyarul most még konkurencia sem lenne. És ha már konkurenciáról van szó, az a nagy isteni mázlija van a szervernek, hogy MOP-ból is alig van vagy nincs konkurencia. Ezért lehet még életben ez a szerver, semmi másért. Hol vannak már azok az idők amikor WOTLK idején egy igazi nagyjátékosnak számított a Tauri? Persze tudom, azóta sok víz lefolyt a Dunán, megváltoztak az emberek preferenciái is, a wow sem olyan népszerű már. Nem ezzel van a baj hanem azzal hogy sokszor az az érzésem mintha itt visszafele fejlődnénk, lásd wotlk projekt. Legalább tudnánk a pontos feltételek a Legion kiegészítőhöz hogy mi a tökömért tart eddig. Megcsinálják a WOD-os raideket is? Esetleg megcsinálnak mindent Legionig? Csak Legiont és a fejlődős questeket? Sok a kérdés, kevés a válasz és már jó ideje csak a bizonytalanság van.
 3. Igen, végülis csak megjósoltam majdnem 1 évvel ezelőtt hogy mi lesz itt ha bevezetik a wotlk-t, lásd fent a spoilerben. Vanilla tört egyébként kihalt, Lights Hope és más nagyobb szerverek kukák. Szóval miről beszélsz kedves Psychopath? Nyilván a WOTLK classic még odébb van de most már az lesz a következő, ez biztos. Egyébként az a vicc, hogy ez a szerver még mindig jobb pozícióban van mint egy Warmane a jövőt illetően. Itt legalább, elvileg elkezdődtek a munkálatok egy Legion kieghez. A Warmanen szó szerint a kőkorszakban ragadtak, 4 wotlk realmmal b*sszák a rezet 12 éve mert ez k*rva kényelmes nekik és sok Pistike is orgazmust kap amikor 745.-re elveri a Lich Kinget. Aztán lehet hogy Warmane staff össze tud rakni 1 év alatt egy Legiont csak nem akart eddig. Azt viszont tudom hogy ez Tauri gyorsaságban mérve fénysebesség a köbön lenne. Egyébként ilyenekkel van tele a Warmane fórum. Hmm fincsi lesz.
 4. Szegény Shibaken már 3 évvel ezelőtt megfejtette a gordiuszi csomót de azóta is tojnak a dologra az emberek.
 5. Sziasztok! Mire is utalok ezzel az érdekes címmel? Biztos láttátok az idei blizzcont ami igazából a tavalyi csak el lett halasztva. Bejelentették a TBC Classicot a Vanilla Classic után. Miért fontos ez nekünk? Hát azért mert nem kell hozzá 2 db agysejt, hogy az ember kikövetkeztesse, hogy ezután a Wotlk következik. A törtszerveres játékosközösség 90%-a WOTLK.-n játszik. Ha valaki azt mondja nekem 2009-ben, hogy 2021-ben is WOTLK szerverekkel lesz tele a törtszerveres közösség akkor minimum kiröhögöm. De mondok jobbat: ha valaki azt mondta volna nekem 2016-ban hogy 2021-ben sem lesz működőképes Legion szerver, akkor nem hiszem el neki. Szerintem már sejtitek hogy hova szeretnék kilyukadni. Oda, hogy hamarosan vége a törtszerverek világának ha az emberek képtelen a változást elfogadni. A Vanilla Classic kinyírta az összes vanilla tört szervert, a TBC classic ugyanezt fogja tenni a TBC törtökkel. Guess what? A WOTLK Classic is jönni fog és kinyírja a törtszervereket. Nem most, lehet hogy 1 év múlva, lehet hogy 3 év múlva de ez meg fog történni. Mi lenne /lett volna a megoldás? Az hogy elengedjük végre a WOTLK vonalat. Ebben mind a törtszerverek tulajdonosai , mind pedig a játékosok hibásak. Igen, a WOTLK valószínűleg a legjobb kiegészítő amit valaha csináltak a wowhoz de nem annyival jobb hogy csak ez legyen a mai kínálati palettán. Beteg dolognak tartom, hogy 10-12 éve csak WOTLK szervereket látok tele. A többi kiegészítővel foglalkozó szerver az ottani játékosbázis negyedét sem éri el. Emberek, el kell engedni ezt a WOTLK-t. Van még jó kiegészítője a wownak, pl Legion. Nem hiszem el, hogy nincs egy normális Legion szerver. Ez a wotlk olyan szinten beragadt a tudatba, mint magyar embernek a Gyurcsányozás. Mer a MOP az jobb vóóót? Hm? A Catacylsm jobb vóóót? Ne értsetek félre, tudom hogy ez egy kis szerver és magyar közönség. Az itteni tulajokat sem hibáztatom már olyan szinten mint anno mert ők csak reagálnak a piaci igényekre. VIszont ha az emberekben van egy csepp ész akkor elengedik a WOTLK vonalat. A tulajok pedig belátják, hogy 2-3 év múlva itt nem lesz már szerver ha nem cselekednek. Én személy szerint örülök a TBC bejelentésnek mert a törtszerverek mostantól rá vannak kényszerítve a változásra. Ha pedig erre nem hajlandóak akkor be lehet zárni. Hülye lesz bárki is egy bugos törtszerveren WOTLK-zni vagy TBC-zni, amikor ezt megteheti bugmentesen az eredetin.
 6. Látom képtelen vagy elengedni a dolgot, 2 oldal wall text után és tucatnyi dislike után is ehhez ragaszkodsz. ...tudod mit? .....átgondoltam a dolgot és szerintem igazad van....komolyan... ...jó ötlet a custom content, egyértelműen fellendítené a szervert.....csak a te event ötleteiddel tudjuk megmenteni a taurit..... ...szerintem maradhat blizzlike a szerver custom raidekkel és bossokkal, úgy ütnék a bossokat hogy öröm lenne nézni..... ...engem már meggyőztél, már csak a maradék 3499 játékost kell meggyőznöd....hajrá tesó....tudom hogy.......menni.....fog....!
 7. Fogjuk már fel végre, hogy mi a blizzlike.A blizzlike nem csak azt jelenti, hogy nincsenek bugok és 1X szorzó van ! Retailen hol látsz te jump eventet meg custom bossokat? Sehol! Tessék elolvasni a képen szereplő szöveget!
 8. A-*(blizzlike(--*attól*)+blizzlikeŁ,,,hogy(nincs''*-benne)(˝custom)-;;dolog. Tehát)(;;-az---**eredetihez*/) akar$$ßß minél())- inkább*-)hasonlítani. Ha)/%ládákon%-,,ugrálsz][*akkor[][az(>már<-nem<*)blizzlike. Te*Í)nem)(/tudod-)(hogy*-<mi>&)(az)((=a/*,,blizzlike! Mondom*,,)(hogy)+"már',,>nem-,<tudunk<% mit%-.,csinálni)+-mert$<)már(-*késő+->hogy)=(bármit)* is)(+,változtassunk/%#. A#&)legion-%)már(@)(későn*,,fog)(,,jönni)>&2021-ben,,)(=így,,)(*kihal(/%a=/%szerver.
 9. Maga az event manager és az event ötletek elég jók, őszintén szólva valami ilyesmit ajánlanék én is HA nem lenne a tauri egy blizzlike szerver. Viszont a tauri egy blizzlike szerver, az emberek nem azért játszanak a taurin hogy a fun szerverek esszenciáját megkapják, hanem hogy a blizzlike esszenciát megkapják. Nem,. ez az egész a WOTLK -s kitérővel már menthetetlen, ahogy azt egy másik topicban bővebben ki is fejtettem. Ezen már nem fog segíteni se a szerver merge, se az event manager, se egy új realm, csak és kizárólag egy Legion realm tudná egyesíteni az emberek és új playereket is bevonzani. Viszont mivel a legion pihentetve volt majdnem fél évig így szerintem 2021-nél előbbre nem érdemes várni. Egyébként egy kínszenvedés volt visszaolvasni ezeket a kommenteket. Van egy kolléganőm aki....pont....így....szeret....írni.....de.....nem....tudom....hogy....ez....miért....jó....neki....és...azt....se...hogy...miért....jó....neked....?!
 10. Legionnél pont ez a lényeg, az összes egy összetákolt szar. A versenyt ebben az esetben úgy értsd hogy fejlesztői szinten megy, szerinted csak a tauri tervez legion realmot ? Ez így van, ez a legjobb MOP szerver jelenleg... ezért is volt kár beáldozni. GW2 nem dead game. Legalább annyira "dead" mint a final fantasy vagy az ESO. Ezek az MMO-k tömérdek playert szipkáztak el a wowtól és nem véletlenül. Töltsd le a GW2-t és logolj be, az utolsó zóna is rakásig van playerekkel.
 11. Lám-lám igazam lett. Ami itt elhangozott a topic elején beszélgetés végül megvalósult. Direkt vártam 1 hónapot hogy fair legyek a Taurival. Meg lett mondva, hogy ha a WOTLK realm elindul akkor a MOP ki fog vérezni és csak átmennek az emberek, új embereket nem hoz 2020-ban egy WOTLK realm. Anno nyár elején 3500-as popra volt képes a tauri, ez most is összejön de az eloszlás már teljesen más. tauri+ evermoon = 1500 fő (kb) ; crystalsong =1500 fő (kb) Gyakorlatilag sikerült még jobban feldarabolni a szervert, sőt rosszabb mert maga a tauri realm haldoklik. Nyilván a vezetőségnek nagyobb rálátása van az adatokra, az is lehet hogy nem népesség darabolásról van szó hanem népesség/játékos kicserélődésről ... igazából tök mindegy mert ha ugyanannyi játékos jött mint amennyi elment akkor is ugyanott vagyunk ahol a part szakad. Magyarul a WOTLK nem hozott semmilyen hasznot egyenlőre mert pont ugyanaz a 3500 körüli összesített pop van mint eddig. Ilyenkor jön az optimista és azt mondja hogy jó jó de legalább nem lett mínuszos ez az egész WOTLK-s kikerülő manőver. Oh boy, aki ezt hiszi az nagyobbat nem is tévedhet. A tauri realm kivérzése folytatódni fog. Az a maradék 400-500 player nem véletlenül maradt ott, ők nem kérnek a WOTLK-ból. 400 ember nem elég a content kijátszásához, ezért előbb utóbb el fognak menni. Azt saccolom hogy az év végére a tauri realm teljesen kihal. Akkor majd fogja majd a fejét mindenki, hogy belefeccöltek egy halom munkát és még mínuszba jöttek ki. A legion még sehol nincs. Christől tudjuk hogy március óta szünetelt és mostanában kezdtek el foglalkozni vele újra. Miközben a többi tört szerver életre halálra harcol hogy melyik indíthassa el először az első minőségi legion szervert, a tauri saját magát lassítja. Olyan mintha egy futóversenyen letérnél az útról de kiderül hogy nem éri meg. Lehet itt jönni persze hogy a WOTLK a legnépszerűbb kieg, persze, ez így van. A gond az hogy már régen le vannak osztva a lapok. A BC és a WOTLK piac teljesen telített, egy gramm helyet nem találsz már rajtuk és íme a gyönyörű példa, hogy mi történik ha valaki 12 évvel később 2020-ban WOTLK szervert szeretne indítani. Azt tudjuk hogy a MOP-ra Catára és BFA-ra vegyes igény van, a WOD-ra pedig egyáltalán nincs igény. Az egyetlen kiegészítő ami kiemelkedően sikeres volt az eredetin WOTLK utáni időszakban az a Legion volt. Személy szerint örülök hogy visszamentem GW2-zni végül, azt hiszem a wownak számomra végérvényesen vége... gondoltam hogy visszatérek még egy utolsó "kör" erejéig mert ez volt az első MMO-m de láthatóan "hátra arc" van, én meg jobban szeretek előre fele haladni.
 12. Látom kemény cenzúra van. Vagy 4 hozzászólás törölve lett.. hát ok. Tényleg kíváncsi leszek hogy mi fog történni. Jelenállás szerint most a következő forgatókönyvet látom megvalósulni: Augusztusban megnyit a WOTLK realm. A MOP realm fele átmegy oda. A MOP realm lassan de biztosan kivérzik. A WOTLK ha rosszul van megcsinálva akkorcsak arra lesz jó hogy kangörcsöt okoz majd egy halom gyereknél és átmennek a shitmanere mert ott jobb. Habár Tauri azért a minőséget hozni szokta úgyhogy maradjunk abban hogy jó lesz. Szóval itt vagyunk egy WOTLK realmal, a MOP játékosbázis fele lelép. A szerver kicsit összemegy. 2020-21 WOTLK ; 2022-ben átvált Catára 2022-ben jön a Legion új realmen. Ha addig nem csinál valaki egy profi Legion szervert akkor még nagyot kaszálhata Tauri de fognak úgyhogy majd ott is beállhat a Tauri a sorba mint most a WOTLK-nál.
 13. Kerül

  CANCEL WOTLK

  Hajrá Wotlk, hajrá magyarok! Nem kell más, csak a Wotlk.
×
×
 • Create New...