Jump to content

Holypope

Player
 • Content Count

  9
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

3 Neutral

About Holypope

 • Rank
  Newbie

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Holypope

  Tauri szerverek jövője

  Sziasztok! A wod szerverrel kapcsolatban szeretném elmondani a véleményem. Nemrég töltöttem le újra a tauri kliensét és hogy egy picit lazuljak a wod szervert választottam. Vélemény: Aki új és 0 golddal kezd annak a karakterfejlődés, a riding skillek megvétele, profok vendoros húzása is csak felesleges bosszúságot jelent. Nem látom át hogy ezek mire jók, ezek semmiféle élményt nem adnak nekünk és a leküzdésük sem jelent semmi sikerélményt. Mi értelme van ide-oda rohangálva szakmákat húzni? Nehézség nincs benne csak unalmas időpocsékolás. No, felhúztam egy karit. Volt 500k goldom régebbről, de craftolt itemek nem voltak ahba úgyhogy minden nap beléptem 1 percre hátha rakott be valaki. :-) 4 nap múlva majdnem megvolt a teljes szettem. 1 item átlag 25k volt. Megfelelő fegyo nem volt bent. Normális trinketre pedig nem volt goldom, az 600k gold. Encsa, gems flask, potik nuku. 420as item levelbe joinoltam bgre. Átlagosan 10 secig éltem. Nem ragadott magával az élmény.:-) Javaslat: - Instant 90 lvl - Instant proff - Glyph, gems, encha, poti, kaja stb. vendorok - honoros szet + fegyo, trinketek (ha ez sok akkor hiányozzon a szet pár darabja, bár szerintem nem sok:-) ) - minden egy helyen Migráció (wod-}tauri): Csak azután tartanám egyáltalán gondolkodásra érdemes ötletnek, ha wod ráncfelvarrás után tetemes idő (1 év) eltelne. Ha az a kísérlet tárgya hogy wodra több embert hozzunk akkor a legfontosabb hogy a becsábítandó lássa hogy nem egy halott realmet reklámoznak neki. !A legfontosabb hogy kezdjen el itt játszani! Döntse el, hogy versenytársaihoz képest mennyire ügyes a TT, csodálkozzon rá a crossrealmre, Pve-re, Pvp-re stb. Ha most megfeleznénk a migrációval wod népességet csak saját magunk ellen dolgoznánk. Persze ha nem sikerül a projekt és nem lehet felhúzni wod populációját akkor wod meghal és a migráció elkerülhetetlen lesz. Boldog Karácsonyt! :-)
 2. Holypope

  World of Warcraft: Legion

  Csak tessék akinek ez a mérce az nyugodtan nézzen csak hülyének. Egyébként a problémát a support megoldotta. Nagyon szépen köszönöm a segítőkészségeteket. Egy casual.
 3. Holypope

  World of Warcraft: Legion

  Casual vagy nem casual. a probléma még ugyanúgy létezik. Te is csak annyit tudtál írni a gondolom nem casual egodból, hogy a casual szint is elérhetetlen a részemről ha nem tudom megoldani a problémámat. Köszönöm a segítséget. Nem érdekel. Nekem ez csak játék. Hétvégente pár óra lazulás. Nem érdekel a 1.5 milla gold. Tudom, fogyatékos vagyok.
 4. Holypope

  World of Warcraft: Legion

  Köszönöm a "segítséget". Nem érdekelt a karakter boost csak a profok miatt nyomtam el mert bg-ra szívesen járok ellenben gyűjtögetni utálok, ha számodra ez a fogyatékosság fokmérője akkor menthetetlenül fogyatékos vagyok. Szerencsédre te kiemelkedően intelligens lehetsz.
 5. Holypope

  World of Warcraft: Legion

  Nem. Mit tegyek?
 6. Holypope

  World of Warcraft: Legion

  Bg-al fejlődtem fel 110-re, még soha nem voltam broken isles-en. 2 küldetésem van most oda: Khadgar's Discovery és egy world quest: Uniting the Isles. Cache mappát is töröltem. 96lvl-nél boostoltam magam 100ra. Lehet ez kevert meg valamit? Ötletem sincs.
 7. Holypope

  World of Warcraft: Legion

  Nincs.
 8. Holypope

  World of Warcraft: Legion

  Sziasztok! A segítségeteket szeretném kérni. Szeretnék eljutni broken isles-re, de hiába nézem a youtubeos videókat immáron 2 napja sehogy nem jövök rá, hogy lenne ez lehetséges. 110lvl vagyok és hordás. A videok mindegyikén van egy dalaranos portál orgrimmarba amire rákattintanak és már ott is vannak, de nekem nincs ilyen portál.
 9. Holypope

  Villámkérdések - Villámválaszok

  Sziasztok! Itt-ott pedzegettek olyat, hogy akar a TT egy igazi fun szervert ahol a bg közös lenne, de mondjuk az aréna már nem futna a crossrealmen. Kérdésem az lenne mennyire valósak ezek a tervek illetve mikorra várható a megvalósításuk? Köszönöm!
×