Jump to content

erodus

Player
 • Content Count

  9
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

2 Neutral

About erodus

 • Rank
  Newbie

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. erodus

  WoTLK MIÉRT?

  Pl. : én. Az egy dolog, hogy tolhatom bfa-t, meg pár hónap múlva sl-t, de az nem legion. Sokáig wotlk volt a kedvenc kiegem, de a legion letaszította és attol, hogy végig toltam eredetin elejétől a végéig nem jelenti azt, hogy nem tenném megint. Senkit nem érdekel az a szutyok bfa és igazából sl se hoz már lázba. Lehet kipróbálom pár hónap után, ha megjelent, de nem akarok egy bfa 2.0-át megint végig szenvedni a nevetséges rng-ivel. Tény, hogy legion-ben is volt egy bizonyos rng faktor, de közel sem zavart annyira mint bfa-ban. És mivel hangulatban és játékélményben nálam tuti betalált, ezért szívesen tolnám megint.
 2. A kredittel tényleg kezdeni kéne valamit, mert ezek a jelenlegi árfolyamok szinte vicc kategóriába mennek. Nézem a hírdetéseket és nevetek kínomban, hogy 70-80-as friss karaktert árul 10+ezerért egy olyan realm-en, ahol minimális időbefektetés mellett felhúzol egy karit. A nagyobb probléma a raid képes karakterekért van, mert ft-ba átváltva 40.000től kezdődik és ezek nem is fullos achis, kimaxolt geares karik, hanem olyanok, amik néhány hónapon belűl elvesztik értéküket. Emlékszem anno wotlk-ba ennyi kreditért olyan karaktert vettél, amivel már raidre se kellett járni, mert minden bis volt rajta és min 10k achia volt. Értem én, hogy régi motorosok igazi kredit mágnások, akik már egy évtizede gyűjtik a tauri valutájukat, de pl.: az újonnan jöttek labdába sem rughatnak mellettük és kétlem, hogy bárki is havi szinten elszórna ide 10-20ezer ft-ot (vagy annak megfelelő pénznemet), hogy felzárkózzon közéjük.
 3. erodus

  Naxxramas buff

  Szerintem meg tökéletes az úgy, ahogy a blizz megálmodta, mert hiába vannak nagyon ügyes játékosok köztetek, állítom a szerver 90%ának egy rdf is kihívás, nem hogy még nehezítsetek is a raideken. Tapasztalatból írom.
 4. erodus

  Hearthstone

  Próbáld ki az mtg arena-t ( magic the gathering) . A kezelőfelületét a hs-ről koppintották, de a játék maga mélyebb szerintem és a grafikája se ilyen meseszerű. Nekem jobban bejött. Az oktato játék érthetően elmagyarázza a szabályokat, ha nem ismered. Én is ott tanultam meg. A bevezető lejátszása után kapsz öt alap paklit, majd naponta egy téma paklit (azt hiszem így hívják). Kb 3-4-5 napon át ( ez összesen kb 400 lap) , így lesz miből összerakj magadnak egy paklit, vagy játszanod az elkészítettekkel. Ott pakkonként mindig nyitsz egy mythic rare vagy rare lapot. F2p-ként napi 1-2 pakkot nyitsz garantáltan a napi küldikből ( pakkonként 8 kártyát tartalmaz) , ha meg vennél, árban megegyezik nagyjából a hs-el. Hátránya, hogy nincs disenchant. Ott is vannak season-ök, különféle játékmódok és meccs keresés sem tart tovább maximum fél percnél. Nemrég leszedtem újra a hs-t nosztalgiából, de negyed óra után mentem inkább mtga-zni, mert gagyinak éreztem az mtga után. Személyes vélemény csak, de ha bejött a hs, ez is tuti befog.
 5. erodus

  Login probléma

  Kicsi rá az esély, de nézd meg a tűzfalad nem blokkolja-e.
 6. Karakter függő szerintem és gear függő. Egy bizonyos szint felett nekem sh priestel jobban megérte a hibrid gear (bg-n full pve) mint a csak pvp. Egyszerűen iszonyatos dmg-et tudtam kiosztani, valamint jól tudtam cc-zni és ez kompenzálta a resit. Persze ehhez kellettek a bis trinyók és t21 (vagy 20, már nem emlékszem pontosan melyik volt akkoriban) hc szett is. De pl.: egy healernek már kell nagyon a resi, főleg arénán/bg-n.
 7. Hali! Silvermoon alliban van egy nagy magyar klán. Nem progress guild, de pár bosst mythicen ütnek. Ezenkívűl arathoron találhatsz még magyarokat és itt kb kifújt. Nézd meg a wow-recruit.eu-t ( nem biztos jól írom, de google oda irányít) ott szoktak hírdetni guildek.
 8. Hát ha már a szorzók is 1-7x-esek lesznek (ami nem túl blizz like), akkor ennyi erővel df is mehetne az elejétől. Szerintem... De akárhogy is lesz, nem hiszem, hogy bármelyik verzió is tönkretenné a játékélményt.
 9. Nem, nem lenne új, én az eleje óta játszottam vele a végéig és nem untam meg. Jók voltak nagyon a raidek, a m+-ok, több tucat random akárhonnan droppos class specifikus legendary-k (aminek volt aki örült, volt aki nem), artifact fegyók, hozzá a skinek, + mt, amik rohadt jól néztek ki, demon hunter és jó sztori. Szóval én spec örülnék a legion-nek, csak úgy, mint gondolom sokan mások.
×
×
 • Create New...