Jump to content

Darkpepp

Player
 • Posts

  346
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  3

Darkpepp last won the day on May 29

Darkpepp had the most liked content!

Reputation

24 Good

About Darkpepp

 • Rank
  Rising Star
  Rising Star

Recent Profile Visitors

1273 profile views
 1. Szerintem 9.1 előbb is jött volna, de valszeg BC Classic miatt tolták el a release-t.
 2. Neked lehet kötelezőek de mindenki tudja, hogy nem azok, ha egyáltalán nem csinálod se leszel hátrányban, de ha nem tetszik fasznak játszol vele te gyökér. Soulbind megint olyan, hogy 1x összeállítod utána hozzá se kell nyúlj. BFA-ban se volt kötelező ap-t farmolni, sőt Legionban se volt kötelező ap-t farmolni, én se farmoltam mégse voltam annyira lemaradva mint aki éjjel nappal farmolta. Senki nem rühelli csak te, mert egy hisztis pöcs vagy. Menj legózni a gyerek szóbába az való neked akkor.
 3. Képzeld cata vége óta folyamatosan vagyok offin… (jelenleg is) Torghastba utoljára még kieg elején léptem be, kiszedtem a 235-s legót, azóta be se tettem a lábam mert minek?! Amúgy a legót tudod pótolni sima gear-rel is, annyi pluszt nem ad. Renown-t meg csak 1x kell felhúzni 40-re (feltéve ha nem 12 karit húzol, de az altokkal még könnyebb renown-t húzni mivel minden szír szar ad +1 upgradet), majd 80-ra 9.1-től, de ezek nem kötelezőek, mivel nem kellenek se raidhez se mythic+-hoz. maw-t is csak max repuig kell húzni, aztán oda se kell beraknod a lábad, én is meg csomó ember is csak a heti questeket csináltam/ták meg amik 800 reput adtak, oda se járok le már hónapok óta. Anima powert se kötelező farmolni mivel csak a városod upgrade-jéhez kell, és az se kötelező fel uppolni. Nekem is csak a portál van meg, meg a többiből az 1. a többit xarom le. Szóval megkérdem, akkor mi is a kötelező?! Jah ebben a kiegben SEMMI! ( hülye gyerek)
 4. Vagy éppen a kedvelt Legionnal. Elég nagy porbléma lehet nálad ha a SL egy grind, mert éppenhogy SL-ben nem kell igazán gyűjtögetni semmit.
 5. 2 év mire offira bejön wotlk, 1 év ki van zárva. (2023 nyara kb.) Most nyárra rakom BC megjelenést, ha előbb ki nem adják teszt szerverek nélkül, de ha jól emlékszem classic-ra is volt teszt szerver. 4800huf az a 3k (13 euro x 370 Ft). És azzal a kijelentéseddel is vitatkoznék, hogy nem léteznek bugok mert bizony baromi sok bug van, még a SL szervereken is, jelen pillanatban is egy csomó bug van.
 6. Eddig meglepetés ez az új Method, jól nyomják, ha összeszoknak simán lehetnek újra World1-ek is.
 7. Az biztos sco jól megsz****ta, ezzel a Methoddal már nem kell számolni a továbbiakban.
 8. Mostanában nem követtem az eseményeket, csak most tűnt fel, miért is bomlott fel a Method?
 9. Shadowlands Release Date on November 24. Csak 1 hónapot csúszott, nem is olyan sok. Prepatch event on November 10.
 10. https://www.wowhead.com/news=318306/blizzard-offers-refunds-for-shadowlands-pre-order-after-the-delay-announcement És a 120-as boostot, hogyan refundolják majd? Törlik a karit? XD
 11. Várom már az év topicja szavazást...oh wait.. nem is kell mert már megvan a győztes. Meg a Phalanx díj győztese is.
 12. PTR-en tölthető a 9.0.1 és a Pre-Patch tesztelhető, ha valakit érdekel. (köztünk a level és stat squish is)
 13. Annyira könnyű, hogy csukott szemmel kellene Immora ütni.
 14. Chris idézte: -“Az alapfunkciók nagy része készen van már legionben. A contentnek ütemterv szerint 2020-09-07.-én állunk neki. Amíg nincs kész pár zóna, addig nem tudjuk megmondani, hogy mennyi idő kb. Ha készen lesz 1-2 zóna, akkor már látjuk nagyjából, hogy hogy tudunk haladni.”
×
×
 • Create New...