Ugrás a tartalomra
TauriWoW Community

Darkpepp

Felhasználók
 • Tartalomszám

  101
 • Csatlakozott

 • Utoljára megtekintve

 • Nyertes napok

  1

Darkpepp ekkor volt utoljára a nap nyertese: Március 13

Darkpepp által megosztott tartalmakat kedvelték a legtöbben!

Közösségi népszerűséged

2 Semleges

Névjegy

 • Rang
  Értékes Tag

Legutóbbi profil látogatók

292 profil megtekintés
 1. Víz sebzése

  Vittél PH érték mérőt? mert nem biztos, hogy a taurinak van.
 2. MoP Guild Progress Topic

  Mi lenne ha megkérnétek Bliser-t, hogy csináljon egy wowprogress-hez hasonló oldalt taurihoz.
 3. MoP Guild Progress Topic

  off:// De ez nem egy olyan munkahely. Ez a TT saját munkahelye, itt ők szabhatják meg mikor készülnek el 1-1 feladattal (vagy amikor kész lesz), nincs kiszabott időpont, mivel saját maguknak dolgoznak és nem a főnöknek, mivel saját maguk a főnökség is.
 4. Warlords of Draenor

  Valószínűleg kicsit később fog bekerülni a boost mint a release, és tuti vip panelben lesz kreditért.
 5. Villámkérdések - Villámválaszok

  Vagy csinálsz egyet.
 6. World of Warcraft: Battle for Azeroth

  Öcsém, ezek az új druid formok -.-(zandalari), komolyan aki kitalálta fel kéne akasztani. https://www.mmo-champion.com/content/7379-Battle-for-Azeroth-Allied-Races-Zandalari-Trolls-Preview (alul)
 7. World of Warcraft: Legion

  Ki Trash-elsz?
 8. Amaterasu retail progress

  Földet rá. Elég sokáig élt a guild.
 9. World of Warcraft: Legion

  Na az LND is beért GG, várjuk a mémeket.
 10. World of Warcraft: Battle for Azeroth

  Level 110-ig durva squish lesz, de 120-on megint elszabadul a pokol sajnos. Azért jó lett volna megtartani azt a ~300 ilvl-t és nem feltornászni megint 580-ra. Statok is akkor megint el fognak szállni cata féle statokra ami nem nagy squish. (pedig 110-en bc féle statok lesznek), de reméljük csak wotlk féle statok lesznek. https://www.mmo-champion.com/threads/2376358-Battle-for-Azeroth-Item-Level-Squish
 11. PTR

  Offin is vannak csomóan akik játszanak PTR-en.
 12. World of Warcraft: Legion

  Invalid Target elsőként ért el 11/11M-re a magyarok közül, grat. Bár számítani lehetett rá, mivel az LND több mint 3 hete nem raidel valamiért.
 13. World of Warcraft: Battle for Azeroth

  Hát én nem.
 14. World of Warcraft: Battle for Azeroth

  Jah, nekem még kell 11k repu, hogy tudjak allied race-t csinálni. LUL "Jó elvileg BFA bekerüléséig ezeknek exán kellene lenniük. "
 15. MoP Guild Progress Topic

  Itt csak az a baj, hogy nincs olyan fejlesztő mint anno (kezdettben) Kriess meg Image akik csak minor dolgokkal foglalkoznának. (gobject, npc, questek, stb..) (mint pl: IF-ben merre áll a szék, vagy a levegőben nem jobbra hanem balra fordult a madár. stb..) hanem ezeket is meg kell csinálni és nincs más ember rá mint a főállásban dolgozók akik éppen instával vagy core-al foglalkoznak / foglalkoznának. Ezt meg tudná csinálni Crawen is meg Aithne is szabad idejükben (ha van). meg ugye wotlk idejében külsősök is könnyebben tudtak beküldeni mert volt aki megnézi és berakja, de most nincs ilyen ember és amióta SmartAI van azóta nehezebb is küldözgetni be. (lehetne mit, de nincs értelme) Csinálják a dolgukat a TT-sek csak azért scriptet megírni nem olyan egyszerű mint kijavítani gyors egy questet vagy egy apró hülyeséget meg lehet azért azt csinálják mert már felment bennük a pumpa és azzal vezetik le.
×