Jump to content

Te ki vagy?

Player
 • Content Count

  8
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

1 Neutral

About Te ki vagy?

 • Rank
  Newbie

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Az amúgy elvetemült ötlet, hogy akik legional foglalkoznak kicsit félreteszik azt és akkor hamar befejezik a sokak által kritizált wotlkt amit már nem akarnak félretenni?
 2. Azt nem igazán, de könyvet tudok ajánlani ha szeretnéd, de vannak itt a fórumon egész jó ötletek abból is lehet válogatni, csak igent kell rá mondani.
 3. Uuu...Fejlesztői reakció a "csőcselék" közt. Hány napig készülhetett ezzel Chris míg ideszabadult? És vajon hány napig ne adj isten óráig fog tartani a kommunikáció míg eltűnik megint egy fél évre, hogy aztán visszatérjen válaszolni? (Erre is válaszolni kell ha elkezdted Chris )
 4. Ooo de kis aranyos Ezt te se gondoltad komolyan ugyiii'?
 5. Nem fognak idejöni válaszolni mert akkor mindenki falhoz állitaná őket és kérdéseket és válaszokat akarnának meg amúgyis teljesen különbözik a játékosok és a TT elképzelése, így további érdemi párbeszéd nem igényel hozászolást a részükről.
 6. Az, hogy mit kellene az már túlvan tárgyalva itt a próbléma, az hogy a döntéshozok olyan berögzült/tájékozott emberek mint Marcsi néni Mucsaröcsögén, aki a megyei hirlapból értesülve csak azt nyögi, hogy Magyarország jobban teljesít. És mondhatsz neki bármit, késztényeket akkor se változtatt az álláspontján
 7. Talán ki kellene rúgni az egyik fejlesztőt és felveni egy marketingest a helyére, ha az jól csinálja a dolgát 2 vagy inkább 1 hónap múlva visszalehetne venni a fejlesztőt+még egyet mellé. Elismerem, hogy nem találkoztam más tört szerveren olyan scriptelésel mint itt szóval ehhez értenek tényleg, de ha mint cégként gondulunk a Tauri Network Kft.-ra akinek a bevételét szintén az emberek biztositják (+ az a pár szolgáltatás amit tauri mellet csinálnak elvileg) akkor kellene aki teremt egy image-t.
 8. Szerintem felesleges itt verködni a TT már elb.. khm elszúrta. Pénz kérdése az egész és ha ember nincs pénz se lesz és itt már nem nagyon lesz. 2018-ban a nettó árbevételűk volt kb 39mft ilyen populáció tendenciával jó ha 2019-ben is tartoták ezt az összeget, de tudomásom szerint nem lett az élet olcsóbb. Ellehet könyvelni hogy a TT egy negatívspirálba került és ebből nem fog kimászni, nincs miből hirdetni a szervert és csak 5 fejlesztőt tudnak kifizetni abból 2 másik projekten dolgozik (wotlk mi a f@sznak? Hasonlóan fog járni mint bc vagy classic), a kommunikációjuk is megérne egy misét a közöség felé, bőven kevés az a 5 fejlesztő aki dolgozik a szerveren csak vergödni fog ez a szerver úgy ahogy tette azt cata óta. De a közösség is hibás, van a szerveren rengeteg nyomorék akik elérik hogy ne kikapcsolodás legyen a játék. Őtletet is hiába adtók (van köztük sok jó) amig a TT nem ismeri fel, hogy ideje volna változtatni addig semmi nem fog változni( És miért is ismerné fel?)
×
×
 • Create New...