Jump to content

Serigala

Player
 • Posts

  46
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

Serigala last won the day on September 20

Serigala had the most liked content!

Reputation

8 Neutral

About Serigala

 • Rank
  Contributor
  Contributor

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Serigala

  Tauri Legion <3

  We have been begging the staff for info on their progress for the better part of about 2 years now. Don't get your hopes up too high, butkeep an open ear for any info snipets.
 2. Javaslatom a következő: hiányolom a tauri shoot oldalról az artifact calculatort és kinézet ablakot (tudom hogy nagyjából minimális dologról van szó, de mégis jól esne ha meglenne :D ) a calculator: https://www.wowdb.com/artifact-calculator a kinézet: https://www.wowhead.com/artifact-calc UI: tisztában vagyok vele hogy a calculator lehet hogy nem stimmel mert utolsó patchen van, de a traitek nem sokat változnak unblock.
 3. Serigala

  Raiding

  That's strage, you should be able to enter.
 4. Ma reggeli hír hogy leállt a munka a blizzard háza táján, tüntetés megy és bezárták a stúdiókat. Nice, mi lesz itt még......
 5. Nemrég allottam egy pletykát miszerint shadowlands után valszeg nem lesz több kieg, classicot meg elviszik wotlk-ig és ott megállnak. Emellett még a Kaliforniai Blizzard-fiaskó is komolynak tűnik. Tud valaki valamit ennek a pletykának az alapjairól?
 6. If it's not stated on the main page, here is a quick tip: you need to download the new launcer and log in trough there first, after doing that one time you can log in as usual. Something something system typo.
 7. Én jelenleg csak ülök a háttérben, popcornt majszolgatva és legbelül reménykedve hogy nem fajul Tseric-é ez a beszélgetés
 8. Az hogy amennyi teszt van is az zártkörűen zajlik, "éles" ptr-re még kb év végéig gondolni sem lehet
 9. Sajnos egyet kell értsek. Igaz hogy a changelog televan bugfixekkel, ha zajlik a fejlesztés de hallgatnak mint szabadidős kisdobos akkor nyár végén baj lesz.
 10. There are, every instance and raid from previous versions are fully functional and scripted. TT only mentioned that since we are skipping wod and going straight to legion content, the wod dungeons and raids will mostly be only done partially to enable leveling through them if needed. So far however up until pandaria, everything functions as intended, and you really have to search for any bugs. IF you meant legacy raiding, by the time you gear yourself up from timeless isle, you can pretty much solo mostly anything up to basically dragon soul. Tmog runs exist, but few ppl actually join, and only if they need anything. Sadly, i haven't seen many truly original transmogs or ppl just don't care about looks. IMO, when everyone is running around in cmgold sets and paladins run around in all classic "look at us i am so original" transmogs then variety goes out the window and you really have to search for the better ones that are not a dime a dozen. TL;DR: all content raids and dungeons exist and they are working as of date: 2021.06.28.
 11. Aggódok, szárnyra kelt egy pletyka miszerint örületünk a idén december végére elérjük a ptr lehetőségét. Ha ez igaz egyre csábítóbb a bc classic....
 12. Eredetin már most is SL van, itt meg nem skippelik legiont szóval a jóslatod MÁR bejött
 13. Plusz ne feledd hogy a timewalking elvileg nem volt legion elejétől valamint siman ki lehet az eventet kapcsolni ha bugos, es a timewalking amúgy sem számít sokat progress szempontból, csak amolyan opcionális nosztalgia.
 14. Miért lehet az, hogy akárhányszor indítom el a launchert, mindíg kiírja hogy frissítés elérhető, amit mindig telepít is ha elnyomom ha nem (ha elnyomom akkor kikapcsoláskor telepíti) valamint bár be van pipálva hogy x-re menve csak lerakja tálcára, mégis kilép. Ötlet?
×
×
 • Create New...