Jump to content

Serigala

Player
 • Content Count

  34
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

6 Neutral

About Serigala

 • Rank
  Newbie

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Aggódok, szárnyra kelt egy pletyka miszerint örületünk a idén december végére elérjük a ptr lehetőségét. Ha ez igaz egyre csábítóbb a bc classic....
 2. Eredetin már most is SL van, itt meg nem skippelik legiont szóval a jóslatod MÁR bejött
 3. Plusz ne feledd hogy a timewalking elvileg nem volt legion elejétől valamint siman ki lehet az eventet kapcsolni ha bugos, es a timewalking amúgy sem számít sokat progress szempontból, csak amolyan opcionális nosztalgia.
 4. Miért lehet az, hogy akárhányszor indítom el a launchert, mindíg kiírja hogy frissítés elérhető, amit mindig telepít is ha elnyomom ha nem (ha elnyomom akkor kikapcsoláskor telepíti) valamint bár be van pipálva hogy x-re menve csak lerakja tálcára, mégis kilép. Ötlet?
 5. Sablonszöveg: "Ha nem tetszik lehet menni máshova vagy gyere az újdonság sosemlátott wotlk-ra" a nem sablonszöveg: nem tudsz sajna mást csinálni mint kivárni amíg be nem jön következő kieg, addig ezek lesznek sajna.
 6. F R E S H V A N I L L A DE MAX PHASE 2-IG.
 7. Kicsit túl optimista vagy. Mire legion ptr lesz addigra megint kijön előlről licsking és a mostani licsking már rég panda kontenre fog ugrani. Ne legyen igazam, de a dátum még így is nagyon bőkezű.
 8. Serigala

  WotLK classic

  Azt hiszem pont egy Chris dc kiírást láttam pár hete az egyik topicban hogy legionhoz konkrétan semmi nincs meg még, ergo ha neki is állnak az minimum 1.5-2 év, addig kéne kibírni crystalsongnak csak ulduval kb (hiszen azt megmondta asszem Higi is kerek perec hogy uldu után csak legion jön) miközben kb 1 év és eredetin is jön a wotlk classic, ami (hozzáteszem az nem sok) kb 3k-s havidíjért eredeti wotlk élményt ad ahol konkrétan nem léteznek bugok..... Jó szerver a tauri a számlájukra legyen felírva, de egy eredeti wotlk classicot bármilyen kedves vagyok is a szerver nem bírna ki, a jelenlegi létszám is a béka segge alatt van, hát ha még eredeti élményt kap azt a néhány embörke is aki itt tengeti az unalmat miközben nyitott könyv hogy jön a jobb kb sokkal stabilabb fejlesztőgárdával... Szeretném ha valaki ellent tudna mondani, de ha tauri maximum idén év elején nem rukkol elő valami újdonsággal (ami nem lerágottcsont wotlk realmon van) ami legalább egy legion legalább ptr-el vagy valami hasonlóval, akkor ha eredeti classic szerver beéri taurit akkor kb itt a játékosbázis 99%-at át fog menni. Szeretném hogy a tauri fennmaradjon, tényleg szeretném, de ahogy a dolgok jelenlegi állása van, a napjaink meg vannak számlálva, ha nem jön be nagyon hamarosan legion akkor nem marad ami visszacsábítsa az embereket és ha eredeti calssic beér minket akkor szivacs van mert ugyanazon a contentet nem tudunk versenyezni az eredeti szerverrel. Jöhetne a kérdés hogy "dehát miért fizetnénk havidíjat a játékért????" a kérdésre pedig a válasz az hogy: EREDETI a helpdeskjeivel, a bugmentességével, az el nem húzott updatekkel, a fejlesztő gárda hallgatásának hiányával (még azt is tömegben közli ha valaki az orrát piszkálja nemhogy nagyobb patcheket). Sajnos tauri a jelenlegi tempóval ne képes versenyezni a blizzard jóval nagyobb gárdáival, és ez tény. Szerény véleményem szerint ha sikerülne összehozni NEM JÖVŐRE? hanem IDÉN maximum nyárra legiont akkor lenne rá esély hogy azok a nem csak magyar de külföldi fórumok és reddit oldalak felhasználói akiktől zsong a net végre tudjanak idejönni. Borítékolom ha legion jönne taurira tele lenne a szerver. TL;DR: Ha a tauri nem szedi össze magát és csinálja meg legiont akkor ha eredeti beéri wotk-val a szervert (ami csak idő kérdése) akkor gondok lesznek.
 9. Serigala

  WotLK classic

  Csupán idő kérdése hogy bejöjjön eredetire ismét LK, hiszen már bejelentették a Burning Crusade classicot is. Kíváncsi leszek mi lesz itt Crystalsonggal amikor ez megtörténik. Hell kíváncsi leszek hogy mire eredeti Legion classic bejön addigra taurin eljutunk-e odáig hogy itt is az legyen Ez nem rant és nem probléma, ez egy gondolatébresztő topicnak készült, jöhetnek a hozzáfűznivalók
 10. Ahogy nézem ez egy "<illessz be ide egy aktuális random kifogást> = faster legion" poszt akar lenni. A gond, hogy ha lenne BÁRMI infónk a legion fejlesztésről (feltéve hogy tényleg zajlik valami) ami aktuális, akkor jóval kisebb lenne a hangzavar itt is mert lenne mihez nyúlni.
 11. As things are going right now, the devs are basically silent about most stuff, and the "super new, never before seen content" that is hyped up is the release of ulduar next year, literally zero info on any legion content.
 12. Erre a topicra majd visszatérhetünk úgy 4 év múlva mikor crystalsong már icc content utolsó szárnyát hc progresseli és az egész realmnak alt karikra is megvan a shm...... akkor majd esetleg elkezdhetünk beszélni wod pre-alpha tesztfázis kezdeményről......talán..........szeretném ha valaki ellent tudna mondani némi bizonyítékkal alátámasztva, de a csend és hullaszag sajnos nem enged sok jóra következtetni. change my mind.
 13. A slussz poén hogy azon sem dolgoznak Legalábbis changelogon semmi nem látszik kb 1 hónapja Pangás van, és akiktől az infót várnánk azok felől nincs más mint síri csend és hullaszag.
 14. Serigala

  Content

  Tudom hogy legion lesz, pont ezért szomorú hogy még egy wod fejlődés content ptr szerverre is ennyit kell várni.
 15. Serigala

  Content

  Nyugi, amennyi infónk van bármilyen content váltásról az kb annyi hogy karácsony környékén talán kapunk egy ulduar ptr-t, aztán egy félinfót hogy jövő év decembere körül talán kapunk egy wod ptr-t. (ezeket az alapján a semmi alapján következtettem ki amennyi tényleg van, nem troll post). Természetesen reménykedem benne hogy nem lesz igazam, legyen úgy csak tudod néma gyereknek az anyja se látja az áfától a b-erdőt.
×
×
 • Create New...