Jump to content

Avaren

Make Tori Great Again
 • Content Count

  1091
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  59

Avaren last won the day on October 7

Avaren had the most liked content!

Community Reputation

487 Celebrity

About Avaren

 • Rank
  Epic Member

Recent Profile Visitors

4057 profile views
 1. Csak akkor ha x ideig lenne megszerezhető
 2. pvp realm = world pvp on pve realm = world pvp opcionális
 3. Avaren

  Legion leak?

  Phalanx hiányom van néha
 4. Említették, hogy van akinek a guildje is fontos és nem hagyná ott azt sem ha már taurira költözik, nem lenne megoldható ez? Először is 0,05% vagy 0,005%? Gold: ha valaki gold cappel átmegy taurira annak lesz 5k goldja majd ha vissza megy wodra akkor marad annyi majd ha megint átmegy az 5k wodos goldjával akkor marad neki 2,5k goldja. Szerintem ne lehessen olyan karaktert átvinni ami az előző topicom létrehozása után lett csinálva. Exploitra: Megoldható, hogy minden wodos karakter kapjon egy megjelölést és ez által cserélés után nem lehetne már átvinni taurira vagy csak szimplán meg kell adni, hogy az eddig létrehozott karaktereket lehet átvinni, kikapcsolni a kari trade-et wodon és engedélyezni a tauri migrációt x időre majd amikor lejár feloldódik a wod trade ban viszont már nem lehet taurira migrálni. Szerintem amúgy még mindig jobb lenne, ha a migrálás végleges lenne és nem oda vissza lehetne cikázni, de ahogy érzitek. Proffok?
 5. És ha megveszem a wodos karit majd én másolom át? Meg ha oda vissza lehet migralni akkor a goldjaval mi lesz? Guildekkel mi lesz? Szerintem hülyeség hogy lehet oda vissza menni. karakter nevé ütközésnél mi lesz?
 6. Kivételesen egyett kell értenem Phalanxal mert ha semmi féle reakció nincs a playerek felől akkor feltételezhető hogy nincs semmi baj.
 7. Volt már szó a Cross zonákról és raidekről is valamelyik előző topicomba amibe azzal el lett intézve, hogy túl sok idő mire kész lenne(~fél év - egy év ). Pont azért lett végül ez a megoldás elfogadva erre a problémára mert ez már adott(reborn) és nem kell dolgozni vele heteken keresztül. Arról nem beszélve, hogy hiába lenne a játék minden eleme cross realmen nem fogja azt megoldani, hogy kevesen vannak egy adott szerveren.
 8. Reagálva a dolgokra, @Chris majd mondj valamit rá, hogy ne akkor kelljen kitalálni amikor oda értek, hanem már legyen meg készen minden mire sorra kerül és addig van idő beszélni is róla.
 9. Avaren

  WoTLK MIÉRT?

  Mi lenne a profil?
 10. Avaren

  WoTLK MIÉRT?

  Megint sok volt az acid
 11. So u never meet any wod player cuz of x realm?
 12. Yummy Cunny you are just trolling so can please stop spamming?
 13. So it’s not impossible, so u can do it but we are speaking about tauri and WoD merge We are speaking about Tauri-wod merge so numero uno, 3 and 4 is out. 2: wod player’s accepted the rates of tauri READ THE FUCKING TOPIC Edit: at least Chris’s comment
×
×
 • Create New...