Jump to content

Avaren

Thread Owner
 • Content Count

  931
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  40

Avaren last won the day on August 4

Avaren had the most liked content!

Community Reputation

354 Celebrity

About Avaren

 • Rank
  Rare Member

Recent Profile Visitors

3066 profile views
 1. Avaren

  SoloQ- Kérdés

  Akkor amikor majd nem fog számítani, törődj bele, hogy itt nem fogsz már nagyon pvpzni mert halott.
 2. Avaren

  PLS OLVASD EL

  Hamarosan, Lk szerver után
 3. Avaren

  Any chance of a level 85 character boost?

  https://tauriwow.com/news/554
 4. Avaren

  Bloody Rare

  Szia itt: http://mop-shoot.tauri.hu/?npc=18697 és igen
 5. Avaren

  MoP Guild Progress Topic

  Második részéből nem lett semmi, tobbi meg itt https://tauriprogress.github.io/
 6. Avaren

  Tmorph question

  Hello, yes
 7. Avaren

  Ötletek, Make Great... stb

  Ja és amúgy egy dolog hogy meg lehet csinálni a 100 wines acsit, de azért nem ártana vendor amitől megveszed a mountot, mert azt sikerült elfelejteni berakni. Ja meg ha már itt tartunk RatedBG amúgy minek van? Hogy ugyan azaz ember felgyakorolja magát egy fos acsira?
 8. Avaren

  Ötletek, Make Great... stb

  be volt jelentve hogy nem lesz glad 2s-en aztán season end előtt egy hónappal be lett jelentve, hogy mégis
 9. Avaren

  Ötletek, Make Great... stb

  Semmi értelme annak hogy a soloq 3v3 formájában zajlik ha gyakorlatilag semmit nem tudsz vele kezdeni és még capelni is 2x addig tart mint bármi mással. A lényege a dolgonak az lenne, hogy úgy tudj arénázni, hogy ne kelljen másik két emberhez alkalmazkodni. Az egész értelmét veszti, ha ilyen szinten semmit nem érsz vele. 2s glad osztás pont ugyan azt éri el ami ellen most érvelsz. Mellesleg az is nevetséges hogy a régi elite gearek kikerülésével 2.2 3s ratingért már glad jár, ami valljuk be lófasz se mivel kb 2k-ig 1-1 aránnyal fel tudsz menni csak játszani kell. Az biztos, hogy nagy csalódás lesz ha ennyiben ki fog merülni az egész vagy ki lesz szúrva a szemem valami random szarral. Wodos részlegre meg csak annyit, hogy kapott minden account 4 free boostot és 4*3k goldot, mond már meg nekem, hogy mikor veszi meg a 50k-s enchantot ah-ról bárki ennyi goldból. Ez megint a tóri módi, hogy csinálunk valami jót meg nem is. Állítólag be lett promozva az egész, hogy jöjjenek játszani az emberek meg ilyesmi és ahhoz képest arénázzanak glyph, gem és enchant nélkül vagy basszanak el 20 percet mire megcsinálnak maguknak mindent. (felvenni a proffot lecrafoltni a szart, ledobni a proffot megint craftolni megint ledobni és végre felvenni azt a proffot ami kell)
 10. Avaren

  Ötletek, Make Great... stb

  lootbox-os szar már feljött egyszer és asszem volt valami, hogy miért nem lehet megcsinálni de majd kifejti valaki
 11. Avaren

  Ötletek, Make Great... stb

  Jelenleg a gazdasággal, az a problémám és szerintem a szervernek is hogy a playereknél levő kredit mennyisége bődületesen nagy. Példa: Egyik nap rámírtak hogy 250k kreditért nem-e adom el a mage-em, amit ha "fekete piaci" áron (50k kredit =20k huf) átszámolunk forintba az 100.000 forint. Nyílván ez lenne a célom ezzel, hogy a TT-től vett kreditnek legyen értéke. Irreálisnak tartom, hogy egy geares karakterért akár 50-100k kreditet is lehet kérni és meg is veszik. Szóval tegyük fel, hogy pistike akar venni goldot mert végre felhúzta a karakterét, de béna és esetlen, így inkább venne kreditet. Vett 800 kreditet majd eladta azt goldért ~11k. 11k gold kb semmire sem elég, viszont pistike kibaszott 1k forintot a játékra amiért cserébe kb vett pár enchantot meg gemet és ennyi volt. Valamilyen módon növelni kell a goldot a szerveren és csökkenteni a kreditet mennyiségét, ezzel valami értelmesebb balance-ot létrehozni a kettő között. Az elmeradt pont, hogy át kéne varriálni az itemek árát hozzáadtam a listához.
 12. Pár ötlet amivel talán jobb lehetne a szerver és sokat számítana: Az oldal régi kinézetének visszahozása, sokkal jobb volt és letisztultabb mint a mostani PvP topic-ba összeszedett dolgok javítása. Topic PvE topic-ba összeszedett dolgok javítása soo-ig Topic PvP reward system megreformálása: Grievous Combatant és későbbiekben Prideful Combatant acsi megszerezhető legyen soloq winért is. Minden rating alapú cucc legyen elérhető soloq ratingért is. Soloq alatt megkapott Alli vagy Horda buff adja meg a képességet hogy értsd a common és orchis "nyelvet" a játékban így say-t is érteni fogod ha nem egy frakcióban vagytok. Legyen bepromozva az xlfg, mivel már hónapok óta bent van és talán nincs semmi baja. Taurin legyen egységes LFG channel trade helyett. Kerüljön vissza soo-ra a cross faction. Soloq joinnál ne legyen ott hogy hibás szintaxis. Soloq joinolásnál írja, hogy hány ember van que-ba és hogy milyen mmr-ről keres embert. Soloq ratingből is számolja a conquest capet. Oldalra bevezetni egy fajta Kredit=>Gold opciót amivel a kreditet fix mennyiségű goldért lehet venni, így megakadályozva azt hogy a kredit ilyen szinten elértéktelenedjen mint most. Goldot nem játékosok szolgáltatnák hanema szerver, így új gold kerülne be a rendszerbe, de akár ugyan ez lehet visszafele is. Eredetis Gametime mintájára. Hétvégente fixen legyen dupla xp event. Tauri féle BMAH 10 item / szerver és csak az aktuális pve/pvp itemek legyenek benne + T3, mount, compa, fun itemek. Nem kell megcsinálni, hogy blizzlike legyen, mert nincs annyi ember és cross bmah se kell. Wodon enchant, gem, glyph vendor. Mivel értelmetlen fél perces proffok mellett a "gazdaságot" védeni ezzel. Kredites itemek és szolgáltatások árának megváltoztatása. Hirtelen ezek jutottak eszembe majd írok ha lesz még.
 13. Avaren

  Villámkérdések - Villámválaszok

  https://gyazo.com/056f3feb98a67c54b45f60977baa4c01 kb ekkor
 14. Avaren

  WoD újítás - Ami kimaradt

  WoD-ra: Encha, gem, glyph vendor. Többi realmre npc joinolni.
 15. Avaren

  PvP Bugcsokor

  Nem de az általában a burstöm kihealelte a vigil egyedül akár bark és wall nélkül, na mind1 kicsit fura volt
×