Ugrás a tartalomra

Avaren

Topictulaj
 • Tartalomszám

  734
 • Csatlakozott

 • Utoljára online

 • Nyertes napok

  19

Avaren ekkor volt utoljára a nap nyertese: December 6

Avaren által megosztott tartalmakat kedvelték a legtöbben!

Népszerűségi pontszám

156 Híres

6 Követő

Névjegy

Legutóbbi profil látogatók

1.871 profil megtekintés
 1. Avaren

  Tauri szerverek jövője

  Örülnék neki ha nem ezen vitatkoznátok hogy mennyire balance-olt egy pvp season, ha bármikor ránézel az eredetis ladderre akkor mindig megvan a season metája ami op-bb mint bármi más.
 2. Avaren

  Tauri szerverek jövője

  Lenne egy jobb kérdésem, ha nincs semmivel baj akkor miért nincs sok player egyik szerveren se?
 3. Avaren

  Tauri szerverek jövője

  Na akkor azok az emberek akiknek még az instant 90 se tetszik az lenne a kérdésem akkor mit szeretnétek?
 4. Avaren

  Tauri szerverek jövője

  Emberek most komolyan abba sikerül belekötni, hogy ha jönni fog ember az milyen minőségű lesz? Most komolyan?
 5. Avaren

  Tauri szerverek jövője

  (Halkan megsúgom, hogy a mopos nerf az upgrade ami nélkül senki nem ütötte ToT-ot vagy toest, de gondolom te is emlékszel arra, hogy milyen sokáig tartott mire meglett a wodos toes rf)
 6. Avaren

  Tauri szerverek jövője

  Hajlandóságot mutatott rá csak éppen a ti guildetek ellenezte, mert jó nektek így. Mái napig nem tudom felfogni, hogy miért jó ez nektek, de ha jó akkor maradjatok ott. Viszont ahhoz, hogy a szerver előre lépjen és tegyen azért, hogy több player legyen mindenképpen kell a változtatás mert ez így nem lesz jó. Szerintem hiába lenne szájba rágva akár a cross realm fogalma, akkor se lenne mindenki számára egyértelmű és ezt azért gondolom így mert mái napig látok IRC-n olyan magyar játékost aki megkérdezi, hogy amúgy az mi és a world server down-ra mi a megoldás miért nem tud belogolni. (~6 éve van cr.) Nem kell mindenkinek támogatni azt amit én mondtam, de akkor legalább legyen annyi, hogy nem csak ellenzed de javasolsz is valamit, mert ezzel semmire nem fogunk menni és csak komolytalanabb lesz az egész. @crawen Ha instant 90-es szerver lenne wod akkor milyen negatív dolgok érnének téged szerinted?
 7. Avaren

  Tauri szerverek jövője

  @Chris Nem hiszem, hogy ezekkel a változtatásokkal wodon valaha lesz rá esély, hogy merge-elhető legyen, ezért lehet nem ártana valamivel megjelölni a karaktereket amik még ez előtt készültek. Természetesen az egész feltételes módban van.
 8. Avaren

  Tauri szerverek jövője

  Azért kell meglevő szerverről indítani a pvp realmet, mert nem fog egyetlen játékos se bevonzani egy teljesen üres szerver, mivel nincs rendesen lekommunikálva az, hogy mi az a CR és mit tud. Mivel az évek során cata elejétől egészen napjainkig akit csak a pvp érdekel az eddig is wodon húzott karit és ott játszik. De ha szeretnénk azt, hogy új emberek próbálják ki a szervert akkor nem éppen előnyös, hogy el kell baszniuk egy csomó időt a levelingre, ami amúgy is csak arról szól, hogy fel-alá járkálsz és közben megcsinálsz pár questet. Arra meg, hogy wodra van igény csak annyit tudok mondani, hogy akkor mégis 1 kieg alatt miért ment el a szerver több mint fele? Mellesleg, ahogy értesültem ebből a topicból, hozzátok épp, hogy szükség lenne plusz emberre, amit nem fogsz random találni a meglévő játékosbázisból. Hiába fog megváltozni a szerver alapja, te attól ugyan úgy tudod azt csinálni amit eddig is. Ez lemaradt: @crawen
 9. Avaren

  syastok

  hehe ekszdi?
 10. Avaren

  CM Boost Tauri Horde

  Továbbiakban is foglalkozunk CM BOOST-al, nálunk nem kell semmit feláldoznod a transzfer miatt. Jelenleg CM Boostolókat keresek classok és role-ok amik kellenek: Bm Monk, Disc Priest, Surv Hunter. Ha jelentkezni szeretnél akkor Ingame mail-ben vagy Discordon megteheted. Elérhetőség: karakter név a leírásomban Discord: Avaren#2914
 11. Avaren

  Tauri szerverek jövője

  Lenne még pár kérdésem Tóri Team felé @Chris @Higi (biztos ami biztos) Ha wodból instant 90-es pvp szerver lesz és mondjuk elnéptelenedne vagy a PvE részleg úgy döntene, hogy ez nekik nagyon nem jó és szeretnének valamit ami mondjuk pont a migráció lenne, akkor van-e erre bármilyen gondolat, hogy a jelenlegi karakterek ne veszítsenek az értékükből azért mert a szerver megváltozik? Gondolok itt arra, hogy akkor már biztos iszonyatos "parasztlázadás" lenne ha ilyen realmet akarnál merge-elni és inkább szeretném, hogy úgy rohadjon szét a karakterem, hogy van még remény mintsem hogy biztosra tudom, hogy soha nem lesz ilyen. Milyen cross realm dolgokon dolgozol Chris? Csak mert nem lenne jó több hónapnyi melót kikukázni egy dologra amit nem használnánk az emberek. Oldal átalakítás alatt mit értesz? Teljesen új felület vagy a meglevő kinézeten való javítást? Wod újra kreálásában kell-e bármilyen ötletelő személy vagy már van konkrét elképzelésetek? Wotlk realm név választásról a közösség fog dönteni, vagy a team?
 12. Avaren

  Tauri szerverek jövője

  Hát a nagy perpatvar után akkor be kell látni, hogy wod migráció nem lesz, mert valamiért wodon teljesen jó a 200 fős playerbase. Viszont ettől függetlenül, a "lista" további pontjai élnek, azaz kellene rá reagálni a TT felől, hogy akkor milyen változások várhatóak, mi lesz, van-e valami kérdés amiben érdekelt lenne a playerek véleménye stb. @Chris @Higi
 13. Avaren

  Tauri szerverek jövője

  Tegnap este végig néztem még a rebornos beszélgetést és elég sok dolog egyezik meg, szóval ha érdekel hallgasd végig legalább az első részt, miután megvolt a 10-20-30 perces monológ. Viszont ha wod átvált instant lvl90-re és rá nem sok időre rájönnek a wodos pve playerek, hogy ebből biza nem lesz semmi pozitívumuk, hogy szeretnétek meg tartani ezeket a játékosokat? Az meg számomra érthetetlen, hogy miért hiszitek azt, hogy bármilyen cross realm funkcióval meg lehet oldani akár a raidelést akár a guildek problémáját.
 14. Avaren

  Tauri szerverek jövője

  Forgottenből, CC-ből és a DNB-ből kellene ember, ha tudtok szóljatok nekik, hogy jelentkezzenek.
 15. Avaren

  Tauri szerverek jövője

  @Manocth ti ?
×