Jump to content

Avaren

Make Tori Great Again
 • Content Count

  977
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  51

Avaren last won the day on June 1

Avaren had the most liked content!

Community Reputation

398 Celebrity

About Avaren

 • Rank
  Rare Member

Recent Profile Visitors

3527 profile views
 1. Tauri jövője egyetlen egy embertől függ, attól az egytől, aki képes egyedül egy teljes szerver gazdaságát fent tartani, egy teljesen aktív guild látszatát kelteni, egy aktív fórum látszatát fent tartani, az egyedül álló, az utánozhatatlan, a megkérdőjelezhetetlen, az örök fiatal, az alufóliacsákós PHALAAAANX
 2. Avaren

  Ui addon

  https://www.curseforge.com/wow/addons/ghettoframesx/files
 3. Na jó akkor szokásos habzás inc. és akkor jön majd Chris is. @Asgaard kuva anjad, wodot merge tóriba, phalanx retard meg a többi ami szokott menni leggo @Chris
 4. Avaren

  Font

  NO PROBLEM MAN
 5. BfA 101: level 120 neck kiszedése -> lvl80 grind legendary back -> lvl 15 grind nazjatar mechagon questline & warfront essence farm corruption item farm daily questelés ilyen olyan item farm ami elengedhetetlen egy classhoz És mindezek után talán már tudsz arénázni és pve-zni normálisan, végülis csak olyan 2-3 hónap
 6. Hány napig tartott az adott content de gondolom a 420 IQ-val tartott volna vagy 5 másodpercig rájönni de inkább bele kell kötni mert miért ne
 7. Nem kell atomfizikusnak lenni hogy egyszerűen rájöjjön az ember hogy minnél hosszabb egy kieg annál kevesebben fognak játszani, nem Mop volt a szar hanem a több mint egy éves soo content. Csak addig amíg a blisszard rájött, Krizs nem.
 8. wodra gem és enchant vendor kéne ha már chris bevalotta hogy csak lusta volt megcsinálni és azért nincs, kéne egy aktuális season gear vendor mint ami a falon van.
 9. de a mount marad rajta úgy hogy nincs karaktered aminek meglenne, de az összes acsi ilyen elég fajt vagy frakciót váltani és adhatod is tovább az accodon rajta marad.
 10. vagy hozzam fel azt hogy a playerek és a devek között konkrétan semmilyen kapocs nincs hacsak nem építed ki magadnak? Vagy azt hogy évek óta volt kérve hogy a test of valor legyen fel veszem leadom mert értelmetlen 3 hét szenvedés, vagy a közös cm ladder hogy legyen értelme az egésznek ennyi playeren? És még ki tudja mennyi mindent tudnék sorolni amire vártunk vártunk és azóta sincs sehol, viszont legalább már nem is kell mert időpocsékolás lenne megcsinálni mert nincs ember akit érdekelne. Edit: Mellesleg biztosan sikerül majd felül múlni azt a warmane LK-t ami már évek óta megy, a mopból visszavitt adatokkal.
 11. Össze kéne szarnom magam attól, hogy tizenX év után sikerül úgy kiadni egy kieget hogy ne legyen egy class annyira bugos hogy egy hiteljen mindent is? Mái napig bajok vannak az ajtókkal és a rajtuk való átsummoláson. Az egész pserver scene-es dologra meg csak annyit mondanék, hogy ha még játszol retailen akkor te is pontosan tudod, hogy ami taurin van az se közelíti meg azt a minőséget aminek el van adva a szerver, ergo warmane meg a többi nagyon szar, tóri meg kevésbé.
 12. Lehet be kéne jutni az instába akkor amikor berakják nem csak 3 hónappal később és látnád, hogy mi van.
 13. Legjobban scriptelt privát szerver kimerül abban, hogy a questek többsége működik bár abból van pár ami felveszed leadod kategória ("csak" a legendary back questline fele ilyen), pvp okádás volt a kieg elején, nem csak a patches vergődés de konkrét spellek és mmr system szar volt, speciális eventek fele nem működik a szerveren vagy max beadja az acsit, pve csak a szokásos tauris 1-2 hónap és eléri azt a szintet hogy üthető legyen minden ilyen olyan tauris taxxal (nyílván gloryt csak az után tudsz csinálni ha valaki már reportolta az összeset hogy nem működik) végülis ha most jössz taurira lehet hogy eszed faszod megáll azért hogy milyen kurva jó minden csak hát nem kell elfelejteni azokat az időket se amikor "premop", "precata" meg "prelk" volt és konkrétan legalább fél évig nem lehett csinálni semmit mert készült a "content", ja meg hát azt hogy évek voltak ide eljutni.
×
×
 • Create New...