Jump to content

Avaren

Make Tori Great Again
 • Posts

  1100
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  61

Avaren last won the day on January 11

Avaren had the most liked content!

Reputation

494 Celebrity

7 Followers

About Avaren

 • Rank
  Mentor
  Mentor

Recent Profile Visitors

4489 profile views
 1. Phalanx fasznak vergődsz folyamatosan minden topicba úgyis te leszel az ultosó ember aki fent lesz a szerveren, nem is értem mi a fasz értelme van. Hónapok óta nem történik semmi, évek óta szar döntéseket hoznak egymás után, semmit nem tanulva a másikból, biztos majd életképes marad ez az egész még, úgy hogy egy kieg eddig 4 éve van bent de lesz az 6 is. Hagyjuk már, legyél te a legokosabb a kihalt szemétdombon.
 2. Most már hagyd a faszba @Chris már mindegy
 3. Josh nevű streamer/stb buziskodott lányokkal hosszú ideig le volt szarva aztán mert 2020 van ez vezette az egészet a végéhez es lett egy echo nevű guild az emberekből akik kiléptek. Shadowlands meg abszolút nem nezki ugy hogy szar kieg lesz, de tudom taurin jobb soo-t farmolni 5 évig
 4. Szia Még anno MagicCircles nevű addont használtam erre, tmw-be valószínűleg nem tudod megoldani max ha timert írsz arra, hogy a cast után x ideig legyen ott egy ikon bár arra meg inkább weakaura az ajánlott.
 5. Phalanx megmondta, hogy szar lesz. Valami nagyot kell dobnia a blizzardnak, hogy a tauris asmongold jóslata ne teljesüljön be, ha meg nem lehúzhatja a rolót!!
 6. Röviden és tömören minden szar ami Classic után jött 1,5 kibaszott órában 50iqs érvekkel. Noice
 7. Obtainable / was it: Crusader's Black/White Warhorse Swift Razzashi Raptor Swift Zulian Tiger Black and Plagued Proto Seasonal: Hearthsteed Heart of the Aspects Tyrael's Charger RaF mount: Heart of the Nightwing It will be in Legion: Reins of the Dread Raven
 8. Csak akkor ha x ideig lenne megszerezhető
 9. pvp realm = world pvp on pve realm = world pvp opcionális
 10. Avaren

  Legion leak?

  Phalanx hiányom van néha
 11. Említették, hogy van akinek a guildje is fontos és nem hagyná ott azt sem ha már taurira költözik, nem lenne megoldható ez? Először is 0,05% vagy 0,005%? Gold: ha valaki gold cappel átmegy taurira annak lesz 5k goldja majd ha vissza megy wodra akkor marad annyi majd ha megint átmegy az 5k wodos goldjával akkor marad neki 2,5k goldja. Szerintem ne lehessen olyan karaktert átvinni ami az előző topicom létrehozása után lett csinálva. Exploitra: Megoldható, hogy minden wodos karakter kapjon egy megjelölést és ez által cserélés után nem lehetne már átvinni taurira vagy csak szimplán meg kell adni, hogy az eddig létrehozott karaktereket lehet átvinni, kikapcsolni a kari trade-et wodon és engedélyezni a tauri migrációt x időre majd amikor lejár feloldódik a wod trade ban viszont már nem lehet taurira migrálni. Szerintem amúgy még mindig jobb lenne, ha a migrálás végleges lenne és nem oda vissza lehetne cikázni, de ahogy érzitek. Proffok?
 12. És ha megveszem a wodos karit majd én másolom át? Meg ha oda vissza lehet migralni akkor a goldjaval mi lesz? Guildekkel mi lesz? Szerintem hülyeség hogy lehet oda vissza menni. karakter nevé ütközésnél mi lesz?
×
×
 • Create New...