Jump to content

Rock84

Player
 • Content Count

  44
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

-1 Poor

About Rock84

 • Rank
  Member

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Valami fejlemény ezzel kapcsolatba. ? Mikor várható már ?
 2. So, will we ever have character AH for Crystalsong ? Any updates ?
 3. Rock84

  WG Balance

  Igen, én mondjuk a Tenacity-vel kapcsolatos problémákra voltam kiváncsi a restart után lép érvénybe. Amugy nem tudom volte restart vagy sem, de a helyzet válltozatlan azóta is.
 4. Rock84

  WG Balance

  Köszönjük a figyelmet, de ha picit pontosabb infot adnál röviden, hogy kb mire figyeljünk oda az jó volna. Én már nagyon rég figyelem a WG csatákat a .wg st parancsal és mindig akkor van igazán jó kiélezett csata, ha a felek egyenlőek. Még akkor is jó ha az ally veszít. Probálok objektiven hozzá állni és majd visszatérek erre a témához ebbe a topicban.
 5. Rock84

  WG Balance

  A Tenacity nem old meg semmit, hiába vagyok erős ha nem tudok egyszerre 3-4 helyen lenni. Tudok vele foglalni, gépbe ülni stb ? Gyorsabban megy a gépen, erőssebbe üt ? Több az élete ? A válasz nem, szóval pipe-purcot ér az egész. 2x 3x tulerővel szemben semmit nem ér. A megoldás az hogy egyenlően enged be WG-re. Azért van Que nem ? Sorban állnás nem ? P.S. jah és várom a horda fanboy edgelord trollok beszolását és magyarázkodását.
 6. Rock84

  WG Balance

  Nem goldoljátok, hogy ideje lenne WG-t balanceolni. Szánalmas kezd lenni, hogy mindig 2x 3x túlerővel szemben kell küzdeni az allynak. Ideje lenne beálítani, hogy egyenlő legyen. Feltételezem, ezt nem kell elmagyarázzam hosszasan, hogy ez miért lenne jó és egészséges a szerver életére és a pvp-re nézve. Gondolkodjatok el, ha már nem tesztek többet hogy a faction balance legalább jobb legyen.
 7. Nekem nemrég esett, azok a Lordok akikek summolodnak az event alatt akik a portalt tartjak azok dobjak eleg nagy drop rateel. kb 50% volt. Elég sokat farmoltam, többször is reszetáltam az instát.
 8. Egy nagyon jó kis guildbe vagyok benne, és várjuk Ulduárt. Csak ez tart itt a szerveren. Ha a guildel valami történik, én úgy húztam innen, ekkor csalódásra nem számítottam itt. Hogy az ördögbe tudtak ekkor hírnévre szert tenni. És miért nem reklámozzák jobban a szervert. Vonzanának be több nemzetközi játékost, nem értem miért van ez a nagy passzivitás. Olyan nehéz reklámozni mostanság és csalogatni az embereket ?
 9. Sok mindenen kéne változtatni, pl. szó volt, hogy a faction balance intézkedések nem állnak le, ha nem hoz eredményt az akkor intézkedések. Az ally kapott -50% gold kedvezményt. De semmi hatása !. Tovább kellene az intézkedéseket folyatni, vagy akár a Horda kapjon negatív pontokat pl. nincs 7x xp szorzó. Vagy -50 % arena point vagy allynak hetete 2x lenne ap flush, radideken +1 item allynak. Rengeteg ötlet lenne mit lehetne / kellene tenni. WG lassan már Horda kézen van mindig. Mert nem tudunk 2x-3x tulerővel szemben egyszerre 2-3 helyen lenni, támadni, gépbe ülni vedeni/foglani stb. Legalább a BG könnyen pop-ol, de abbol is csak a kicsik,...mit megnem adnék napi 1-2x AV-ért. Az Strand of the Ancientól már hányingerem van, non stop az indul. Sose gondoltam, hogy ezt írom de közbe örvendek a WSG-nek is :))) Komolyan, létezik valami hivatalos statisztika amit meg tudtok velünk osztani BG-k, WG-ről, win rate, valami szám stb.
 10. ...igen, és fontoljátok meg komolyan az én javalatomat, az arena rating elktörlésével kapcsolatba. Szerintem, csak segítene a pvp arena promoválásában. És mégegyszer elnézést, hogy durva voltam fent, nem tudom mi ütött belém, nem szoktam ilyen lenni.
 11. Szóval hiába rágjuk itt magunkat, mit lehetne tenni hogy jobb legyen, ugyis szarnak rá. Ebben igazad van. A faction balance is el van cseszve. Nem válltozott semmit, 2 az 1-hez azóta is.
 12. Az én javaslatom azoknak a kedvét hozná meg, szerintem, akik egyik általad említett csoportba sem tartoznak. Hát épp ez a lényeg. Azokat bevonzani akik eddig nem arénéztak. Nem azoknak "kedvezni" akik eddig is nyomták, hanem azoknak akik eddig nem, vagy távol maradtak. Dobsz egy kis mézes madzagot, hogy nincs rating, mit számit hogy "3 itemért hónapokat szopik". A lényeg hogy több embert bevonztani, oszt ha "szopni akar 1 itemért egy hónapot" hát legyen. A lényeg, hogy megtöltöd élettel, felpörgeted az arénát. Főleg ha system message kiirja hogy csatlakoztak 2s hez. Ez az én meglátásom, véleményem.
 13. Értelek és megértlek. De amit én javaslok az azért van ( hogy ismételjem maga). hogy a játékosok kedvet kapjanak és ne a rating hajkurászás legyen a fő dolog hanem, hogy minél többet pvp arénázzanak. Értem hogy keves a kölömbség a gear között és igazad van, hogy max 3 itemet kapsz de nem ez a lényeg. A lényeg a kedvcsinálás és a motiváció, egy kis plusz.
 14. Én nagyon is jól értettem. Nincs itt gond. Pontosan én hogy lennék "káros" ? Picit magyarázd meg légyszi. Annyi elismerek és bánom, hogy túlzottan felhevülten és agreszíven válaszoltam. Higgadtabb kellett volna maradjak. De na ez van. Majd idővel emlékez rám, mikor ezek a problémák előjönnek itt a forumon. A játékosokat kell bátorítani, hogy vegyenek részt arénában. Ha tudják, hogy csak szarrá verik és semmi értelme (hiába grindolja ki az ap-t nincs értelme, mert értelmesen nem tudja elkölteni ) akkor nem fognak foglalkozni vele. Így legálább lesz kit ütni verni, s kitudja, idővel kedvet kap és jobb lesz a játékos.
 15. A sok pofázónak aki "szarnak" nevez üzenem, hogy nem vagyok szar, csak javaslatot tettem, hogy a pvp arena jobb egyen. És amúgy pont ezt a reakciót vártam a sok "edge lorde" -tól, akik tipikusan szeretnek pofázni, mert egész nap ráérnek és szeretnek dicsekedni villogni, hogy ők milyen "jó" játékosok. Inkább hátráltanák a szerver népszerüségét és a játékélménytét csak azért, hogy ők "kitünjenek" és dicsekedjenek. Tipikus.... ...és igen, "ha" van időd raidelni igen kapsz itemeket, és vehetsz tokenekre, de ez csak pár szezonig van így ha jól tudom ? Utánna ? Megmondom mi lesz, lesz pár csapat akik jók és majd azok fognak rinyálni, hogy nincs ellenfél, csak ugyan az a pár csapat játszik. A többi meg rinyál, hogy nem lehet fejlődni, haladni mert pár csapat lefarmol mindig a ratinged nem megy fel. Majd jön a rinya, hogy legyen a gyenge geareseknek kölün aréna és mindenki sirni fog hogy nincs pvp, dead server, stb. Így is kevesen vagyunk, lem lenne jöbb ha minél többnek lenne lehetősége és könyebb hozzáférhetősége a arena cuccokhoz ? Nem jobb a szervernek is és a pvpnek ? Dögöljön meg minden, mert "te pro" vagy..,..és nem blizzlike QQ
×
×
 • Create New...