Jump to content

Goratrix

Player
 • Content Count

  11
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

5 Neutral

About Goratrix

 • Rank
  Newbie

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Szerintem teljesen igaza van a topikot nyitó kollégának, nincs itt semmi probléma, csupán néhány anyámasszony katonája veszi túl komolyan, ha bealázzák a gankerek. Nem kell ezért rögtön betámadni és az intellektusát méltatni, ugyanolyan játékos, mint bármelyikünk, aki élvezi e szerver nyújtotta lehetőségeket. Havonta előjön egy ilyen Hiszti topik és bár baromi szórakoztató az ilyen lúzerek siralmait olvasni, egy idő után megfakul a móka. Mondjuk én most retailezek, attól függetlenül itt játszottam közel másfél évet és csak is kizárólag jó tapasztalataim vannak, mind a szerverrel, mind az azt üzemeltető csapattal kapcsolatban. Bátran mondom, hogy a legjobb privát szerver a piacon, szóval hajrá, csak igy tovább! Jöhetnek a lehúzások, meg, hogy mekkora hülye vagyok. :D
 2. Már miért lenne? Csakmert nem egyezik a véleményünk, attól még nem leszek hülye, ellenben az efféle érvelés pont ezt feltételezi a kedves kollégától. Nem kell átmenni személyeskedésbe, csupán más nézőpontok mentén vizsgáljuk a dolgot. Még mindig nem láttam semmi konkrétumot, vagy bizonyítékot, hogy változzon a véleményem és tartom is magam hozzá. Jöjjön minnél több wodos a bg-imbe! Viszont sajnálom, én itt befejeztem, reagálásaitoktól függetlenül. Nincs időm itt szájkaratézni, köszönöm a lehetőséget.
 3. Csak nyugalom arcok, itt semmi vita nincsen. Ilyen kiváló érvek mellett, hogy te hülye vagy és kész nem lehet ringbe szálni.
 4. Juj, bocsánat, ha a lelkedbe gázoltam a tudatlanságommal.:D Köszönöm, vannak. Épp egy pöpec pvp guildben vagyok és nagyon kellemes bg-ket tolunk.:) Eszembe sem jutna átmenni wodra. Nekem van gearem ( nem mellesleg, amiért megdolgoztam úgymond....számtalan igazságtalan vereséggel, mégsem jöttem ide sirkálni, de persze mindenki másképp éli meg a kudarcot), az eszemet meglétét meg nem egy fórumon és nem neked fogom bizonygatni. Béka neked is fiú!
 5. Szerintem semmi ne történjen, én mindig örülök, ha vannak Wodosok az ellenfél csapatában. Akkor már lehet tudni, hogy valószínűleg nem játszanak az adott karakterükkel olyan szinten, hogy veszélyesek legyenek. Persze vannak kivételek. De nem lenne túl jó, ha nem élvezhetném tovább a wodos noobok öldöklését bg-n.:D Idővel meg neked is lesz geared, kedves Slayers, ilyenek a battlegroundok. Ha belegondolsz, azért egy 10v10es harcot összehozni úgy, hogy kiegyenlítettek legyenek folytonosan az erőviszonyok, az nem igazán reális vágy. Egyébként Krasarangban lehet farmolni honor pontot, ha kell a gear, utána gyűjtesz a contest p.-ért vásárolható fegyverre, aztán már mehet a pvp. Addig kicsit nehéz, de csak mert az, nem biztos, hogy a rendszerrel van probléma.
 6. Arzes my friend get some vengeance again. Nice one!:D
 7. Hey man! Keep up the good work, and catch the ass of the noobs. :D
 8. Rendben, szóval a hordában nincs túl sok PVP klán.:D És Alliban esetleg?
 9. Sziasztok, kedves játékostársak! Az érdekelne engem, hogy van-e jelenleg Taurin a Hordában valami hardcore pvp guild? Szívesen csatlakoznék, aréna társat keresve és jó volna néhány durva Rated BG-ben is kipróbálni magam, amikor valódi csapatjáték a PVP!
 10. Nagyon szépen köszönöm a válaszod, további szép napot kívánok!
 11. Sziasztok! Elnézést, ha volt már ilyen kérdés. Az érdekelne, hogy taurin is úgy működnek a pvp felületek( Battleg. és Aréna), hogy a nem PVP itemek 496-os szintre esnek az ilyen területeken, illetve az általuk biztosított statok is arányosan csökkennek? Feltéve, ha ez így működik, a legacy cloak-ra is igaz? csakmert túl sok játékost látok ilyen cuccokban mászkálni, nem is rossz teljesítménnyel pvp-ben és eléggé furdal a kíváncsiság, hogyan is megy ez, meg nagyban befolyásolja a jövőben, milyen itemekkel is indulok...
×
×
 • Create New...