Jump to content

cica01

Player
 • Content Count

  22
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

12 Neutral

About cica01

 • Rank
  Newbie

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. cica01

  Arcane Mage PvE guide 5.3

  szijja, tetszik a guide rengeteg munkád lehetett benne
 2. talán a pubiszor volt aki azt mondta anno, hogy gyorsabban és többet klikkel ezáltal gyorsabb mint bárki aki binddel játszik, lehet ezért tauntolgatott mindig rossz targeteket?
 3. cica01

  Tauri allyance vs horde 2.0

  csak ideges, hogy nem került be az első helyre egy ilyen komoly listán
 4. cica01

  Community Manager

  nem tudom bliser h sikerült-e értelmezni az átiratomat, de gyakorlatilag ugyanazt a semmitmondó szöveget irtam le a rengeteg körités és vetités nélkül, amit a cm fentebb bedobott egy véres húscafat formájában, de ez a verzio belőled már csaholást hozott ki és olyan dolgokat emlitesz, amiről a kutya sem tett emlitést. "a mentaliás amivel a fejlesztők dolgoznak, az jutatta el a szervert idáig és ezért semmi mást csak hálát kell kifejezni" hónap vicce btw. #uzenembrusszelneknemkerunkamigransokbol #stopsoros #o1g
 5. cica01

  Community Manager

  blablabla komoly munkálatok blablabla itt mégtöbb blablabla blablabla rengeteg ötlet amihez semmi közük az embereknek, és úgysem tetszene nekik, de ráfekszünk a megvalósítására blablabla blablabla háttérmunkálatok, minden még többet fog késni blablabla
 6. cica01

  Tauri allyance legjobbjai

  azért nem ismered őket, mert ők az allyance legjobbjai
 7. cica01

  Tauri szerverek jövője

  nem gondolkoztál még rajta, hogy pénzügyi tanácsadója vagy marketingese legyél chrisnek? szerintem gurulna az a szekér szépen. ha van esetleg hasonlo befektetési ötleted magánszemélyek részére ne tartsd magadban, engem mindenképp érdekelne.
 8. cica01

  Tauri szerverek jövője

  scriptes kreditfarm kellett volna, akkor elégedettek lennének az emberek. btw ez, hogy hozzábasznak több ezer felhasználóhoz free vipet nem kis bevétel kiesés még akkor sem, ha az emberek nagy része amúgy meg se venné életében azt az egy hónapot sem. szokta ezt egyébként valaki vizsgálni, az amúgy is egekbe szökő bevételek mellett, vagy csak nagylelkűen kidobálásra kerülnek a milliós tételek, vagy szimplán azért van még szerver, mert chris jó fej és nem szeretne kibaszni a playerekkel, még ha neki ez gazdaságilag évek óta meg sem éri? lehetne esetleg máltai szeretetszolgálatot is csinálni a szerverből.
 9. cica01

  AV + IoC

  az autocompletes megoldás elég taurilájk lenne, ahogy korábban az arena master is, mindenképp megfontolandó, hogy ne szakitsunk a hagyományokkal, és elértéktelenedjen minden.
 10. cica01

  Az Off offolója!

  szerintem vegyük el a kommentelési lehetőséget a felhasználóktól, csak topic nyitás legyen lehetséges, majd a remek moderátor intézi a neki tetszőleges válaszokat. egyre nagyobb szánalom ez a szemétdomb és amit művel rajta 1-2 noname senki akinek joga van
 11. cica01

  MoP Guild Progress Topic

  szeretem az ingyen lootot, wotlk volt a kedvencem(: neked/nektek nem esik le az, hogy azok a wodosok akik még kitartanak a szerver mellett, nem kapnak támogatást ahhoz, hogy ne álljanak tovább egy másik szerverre emberhiány miatt. vagy akár ők is huzhatnak karaktert szaurin és hátrahagyhatják a több éves karaktereiket, amikkel ugyanúgy meglenne az- legalábbis a nagyrésze-, ami taurin is. és nem, a shared achis szarságok nem ugyanazok, mintha a "kedvenc" és első karaktereddel játszol ténylegesen.
 12. cica01

  MoP Guild Progress Topic

  a karakterhuzás igazán izgalmas és szórakoztató főleg amikor 40x megcsinálod ugyanazokat a loreokat /főleg, ha már megjártál 15 szervert/ lásd phalanx. trashelés tökre fun, arena que elé is bekéne rakni egy 5 fős bg-t npc-k ellen, hogy "kitrasheld" a ratinget. az emberek azt tolják, ami honorálja őket valamivel, párszor leütik aztán megunják és várják a következő raidet, jogosan több éves lemaradással- idő hiányában a fejlődés csak lassítja mindezt, mondjuk milcsinek tetszett a tauris contentlassítás és még mindig wotlk-t üti immáron kb 8-ik éve, az instákban való trashelés szintén lassító tényező, aminek a végén eljutsz egy üthetetlen bosshoz. tök fun, érthetetlen, hogy miért van ilyen kevés ember már a szerveren. a karakterek mára már elértéktelenedtek, vagy épp többszörösen túlértékeltek, jónéhány wodos karakterbe/accountba többször annyi munka van, mint a taurin felbukkanó fostos hulladékokban, amik az emberek szerint ugyanannyit, vagy még többet érnek a hirdetésekben.
 13. cica01

  MoP Guild Progress Topic

  @panducimonk mindenki kap egy zsákbamacskát Chris zsebéből http://bash.tauri.hu/?m=q&q=6538
 14. cica01

  MoP Guild Progress Topic

  @Chrisez most pattant ki a fejedből, vagy eddig is így volt, mert szerintem senki nem tapasztalta korábban :)))
 15. cica01

  MoP Guild Progress Topic

  tesztelj old contetet, azért jár giftelés meg kredit -elvégre az a legfontosabb a játékon belül, hogy mennek az old content rhc-k stb- , progress raid tesztelésért és reportolásért csak agyrákot kapsz
×