Jump to content

Aithne

Moderator
 • Content Count

  2477
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  47

Everything posted by Aithne

 1. Igen, mert azóta volt egy restart.
 2. Restart után jó lesz...
 3. Thanks for the info We'll do some tests to try and reproduce. Btw, it is usually recommended to disable P2P - why did you choose to enable it?
 4. It's most likely your realmlist. MoP or WotLK?
 5. Aithne

  Paraguay

  Open your WoW\WTF\config.wtf file and add the line SET realmlist "hu.logon.tauri.hu" to the beginning.
 6. Aithne

  Paraguay

  MoP or WotLK?
 7. Tried running the launcher as superuser?
 8. Az addon NEM BOT. De komolyan. Addon: A játék által a saját mappájából önkéntesen betöltött .lua kód ami kizárólag bizonyos engedélyezett UI funkciókat hívhat meg. Bot: Külső program, ami a klienssel annak tudta nélkül lép interakcióba, és ezáltal akármilyen szinten képes lehet automatizálni egy karakter tevékenységét. MIT OLYAN KURVA NEHÉZ EZEN MEGÉRTENI?? És nem, a botok használata nyilván nem megengedett, amint azt a szabályzatban is olvashatod, de ismétlem, a nyitó posztban látható screenen az illető NEM BOTOL.
 9. Oldal tetején ott a link... A "fix server start" pusztán annyit jelent, hogy tesztkörnyezetben betöltés során hibába ütközött, ezért nem tudott elindulni a szerver. Folytatódni fog majd természetesen a Legion fejlesztés, de egyelőre nem tudjuk, hogy mikor.
 10. Az addon az egy olyan dolog, amit a Blizz UI kódja specifikusan engedélyez. Egyébként meg mi nem Blizz ToS alapján megyünk, saját szabályzatunk és felhasználási feltételeink vannak, szóval akár szigoríthatnánk is, csak éppen semmi értelme nem lenne, mert a chatflood addonok játékbeli előnyhöz nem juttatnak, viszont a playerbase jelentős része megtanulta, hogy legálisak, mert offon játszottak. Phalanx meg még mindig teljesen idióta, de ez asszem senkit nem lep meg.
 11. Ez egy AutoFlood nevű addon, és teljesen legális.
 12. Ez vagy hardver, vagy driver hiba lesz pedig. Más játékokban nincs probléma?
 13. A profokat már mondta Chris hogy meghagyja.
 14. If you are getting stuck in an animation without you doing anything (walking, spellcasting, attack animations, etc.), then that IS caused by teleporting into the dungeon while sitting on a flying mount. But just right clicking a mob is supposed to play your attack animation as far as I'm aware.
 15. This happens when you accept the dungeon invitation while sitting on a flying mount.
 16. Login server was down.
 17. Ezek közül egyikbe sincs nekem beleszólásom.
 18. It's not a thing in MoP yet.
 19. Tried using the new launcher and logging in through that?
 20. Y'all are forgetting that Tauri and Evermoon share an economy.
 21. What is your installLocale in your config.wtf? Tried setting that to ptBR too?
×
×
 • Create New...