Jump to content

Aithne

Moderator
 • Posts

  3151
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  62

Aithne last won the day on September 7

Aithne had the most liked content!

Reputation

272 Celebrity

About Aithne

 • Rank
  Not Customer Support
  Grand Master
 • Birthday 06/08/1999

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Aithne

  Mop bugok

  Bocsi de ez retailen is bug volt (tooltipből elég egyértelmű hogy nem így akarták hogy viselkedjen), az olyanokat sokkkkkkal óvatosabban implementálgatjuk csak úgy. Általában az ilyenek keresztbe-kasul szarják a spellrendszert, mert blizznél valaki nem tudott programozni.
 2. Fórumon nincs devrang, és csak az én előléptetésem miatt szerintem mindenki lusta lesz csinálni ilyet + fölösleges is lenne.
 3. You got banned due to your account being registered "0 days ago" And this was in July. You should be able to rejoin...
 4. There aren't any. Just wait for a dev to fix it...
 5. Most of the recent bans have been either freshly registered accounts or spammers. What's your full discord tag?
 6. By default we disallow freshly registered accounts. Use that day to read the Launcher FAQ.
 7. This is NOT a serverside issue, but an issue with how Windows stores SSL certificates. At the very least you will have to install a new certificate. Go to https://launcherdata.tauri.hu/ (don't mind that it is Forbidden, you will only need the certificate), then follow this guide for the R3 certificate in the chain: https://www.esri.com/arcgis-blog/products/bus-analyst/field-mobility/learn-how-to-download-a-ssl-certificate-for-a-secured-portal/ After you have the certificate, navigate to it in explorer and double click to install it on your PC. You miiight need a PC restart, and after that if it's still broken, I do have another idea but please try this one first.
 8. "Fix bug pls" is not a suggestion. A suggestion would be telling you guys to at least wait for the restart where the fix will be implemented.
 9. If you care to read the Launcher FAQ, it mentions that M1 Macs are, indeed, not compatible.
 10. Nem kell programozónak lenni ahhoz, hogy valaki intelligens legyen, és aki intelligens és relatíve helyesen lövi be a saját intelligenciáját, az nagyon gyorsan megtanul programozni. A szokásos mintaillesztő, algoritmus-építő skillek mellett asszem az az egyik legfontosabb képessége egy programozónak, hogy fel tudja tenni a megfelelő kérdéseket. Onnantól kezdve, hogy ez megvan, a nyelvi eszközöket nem megtanulod (szokás bemagolni függvénykönyvtárakat, még egyetemen is, orbitális faszságnak tartom hogy egyesek ezt csinálják), hanem megszokod és időnként megragad valami. Az már amúgy más kérdés, hogy az életben még irgalmatlanul ostoba "programozók" is képesek érvényesülni, mert sok helyen "tökmindegy, csak csinálja meg valaki" alapon veszik fel az embereket.
 11. Akarsz jönni segíteni a maradék Legion spellbugokat javítgatni és mondjuk glypheket implementálgatni? Kapsz némi betanítást aztán bizonyos kereteken belül kb. te döntöd el hogy mivel szeretnél foglalkozni, mindig van munkából választék. Ahogy Chris is írta, folyamatosan keresünk magabiztos, hozzáértő fejlesztőket akik jól tanulnak egyedül, könnyű velük kommunikálni ha elakadnak és végső soron elfogadható munkát adnak ki a kezük közül.
 12. You are aware that it's missing two lore scenarios, right? And that these videos already exist, including even the lore scenarios. We don't really intend to provide support for trying to play the game on the PTR btw.
 13. Your reasons for doing this in the first place.
×
×
 • Create New...