Jump to content

Aithne

Moderator
 • Content Count

  2754
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  51

Aithne last won the day on December 16 2020

Aithne had the most liked content!

Community Reputation

230 Famous

About Aithne

 • Rank
  Talkative
 • Birthday 06/08/1999

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. I mean... It's just way easier to play on Windows at this point, considering on Mac even the error messages are buggy.
 2. Could either of you give us the full error message?
 3. Of course it would have been better, since all ingame reports do is crash your client. Feel free to use the ignore button though.
 4. The servers will not be deleted, they will BECOME Legion. It's currently not known if we will launch any MoP realm in the future.
 5. Your WoW folder is read only. Remove that property and restart the launcher.
 6. What stone are you trying to use on exactly which pet and how?
 7. Aithne

  VIP question

  It's just a tool to save your own character to db outside of the normal every-couple-minutes-or-on-logout character save. It used to be something people heavily used in case there was a server crash (which was quite a frequent occurrence back in the day), so that their valuable items weren't lost to it.
 8. Kurvára nem. EDIT: de igen, megmondtam hogy ilyenek léteznek. Ha én azt mondom, hogy tudom, hogy sírás lesz, azt azért mondom, mert tudom hogy sírás lesz, mert három éve nonstop ezt hallgatom.
 9. Nem. Egyrészt pont norm/hc-n kell irrelevánsnak lennie a pvp gearnek, másrészt ha a releváns pve contentben nem összemérhető a dps-ed azzal, amit dummyn tolsz (olv: nagyobb nála a raidbuffok miatt), abból megint hiszti van.
 10. Kifejezetten a honoros geart akartuk berakni mindig is a vendorba, mert a honorgrind egy unalmas dolog relatíve minimális gearért, és úgy volt kényelmes, hogy offseason kőkemény egy hetére belepakoltam ELŐRE a Grievet. A Prideful nem lesz kövi seasonben honorért elérhető alapértelmezetten, effektíve Prideful II season indul, alternatív rewardokkal. Ha most te arra az egy hét offseasonre akarod megcsináltatni, hogy bent legyen a Prideful, hogy utána vehessem is ki, akkor nem értem, miért, ha meg a BiS geart akarod permanensen elérhetővé tenni vendorból, nehéz egyetérteni vele.
 11. A df dungeon eltörpül hatékonyságban a halál toxic Krasarang rarekhez képest. És ha kihal a raid finder és a flex, akkor kihal a legendary quest progress is, ami nagyon, nagyon, nagyon durván érinti a PvE playereket. (SoO raidfinderen jelenleg a playereknek csak a kisebbik része joinol a quest miatt, a nagyobbik rész gearért megy, ha a gearelődők 80%-a eltűnik, az nem előnyös). És nem, nem a mythic raiderekről beszélek, hanem a halál casualokról - azokkal nem akarsz kibaszni úgy, hogy invalidálod alólul a contentet. Én tudom, hogy te raidet még életedben nem láttál kb, és még a fullcasualnál is casualabb szar vagy, ezért fingod nincs róla, hogy hogy működik (pont mint az életben kb. bármi másról), de az 550 ilvl az 550 ilvl, és ha elkezded ingyen vagy nagyon olcsón hozzájuk szórni, azzal kidögleszted a casualokat úgy, ahogy vannak.
 12. Ami szintén invalidálja azt, hogy csomóan hónapokig farmolnak bizonyos sieges bossokat normalon. Teljesen kihalna az ÖSSZES PvE gearelődős dolog, a flex mód (acsizáson kívül), Timeless Isle, etc, és az összes PvE gyerek aki hónapokig szenvedett normon, idejön majd ragelni. Tauri/Evermoonon nem lesznek ilyen mértékű funszeró feature-ök. Tehát nagyon gyorsan verjétek ki a fejetekből hogy Evermoonon meg lesz könnyítve a Prideful szerzés. Nem is mennétek vele semmire, mert attól még, hogy rajta van az itemlevel, nem tanul meg PvP-zni senki, tehát ugyanúgy sírni fogtok majd az "unskilled kurva külföldiekre" (actual quote from actual sírás). Még arra is kicsi az esély, hogy wodon az legyen - amikor jó egy év Griev season után az egyhetes offseasonben kicseréltem a Tyra itemeket Grievre (mert azok voltak akkor a "jövendőbeli honoros itemek"), ha nem tízpercenként írogattak nekünk, hogy miért van a kurva wodos vendorban BiS gear, amiért ők hónapokat szenvedtek, akkor egyszer sem.
×
×
 • Create New...