Jump to content

Aithne

Moderator
 • Content Count

  1972
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  41

Aithne last won the day on June 22

Aithne had the most liked content!

Community Reputation

166 Famous

8 Followers

About Aithne

 • Rank
  Epic Member
 • Birthday 06/08/1999

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Aithne

  AddOn átírása

  Ha nem válna be másik addon, simán backportolhatónak néz ki a cucc, de a WoW API hívásoknak lehet hogy más sorrendben jönnek a visszatérési értékei (chatben simán /run print(Apicall(params)) kiírja), illetve van egy fájlja, amiben a cd-ket tárolja, azt is át kell írni, és WotLK-ban a spell rankokkal nagyon jól el lehet lenni.
 2. https://tauriwow.com/support#client Read this guide thoroughly, becaue there is a fix for your issue here.
 3. There will be a global english channel at the very least.
 4. Same as the current MoP ptr, where accountwide achievements are already separate. It's not an issue basically, and I don't understand why people keep bringing this up. If we want to separate them, we can.
 5. Aithne

  Evermoon

  Igen, Evermoonon szinte nincsenek is magyarok.
 6. Aithne

  Vanilla

  Letöltesz egy 1.12 klienst, átírod a realmlistet és belogolsz a tauri accoddal. Nem classic, hanem vanilla. A classic akar vanilla lenni, de nem igazán sikerül neki pár szempontból.
 7. Aithne

  Evermoon

  De, PvE ruleset PvP helyett, azaz nincsen szabad gankelés fejlődős zónákban.
 8. Aithne

  Wotlk

  Egyébként meglepődnél, de nagyon sokan tolják Taurin/Evermoonon is egyszeres szorzóval, és szerintem simán lesznek egy csomóan, akik x2/x3 körül játszanak. Tippre x3 lesz a leggyakoribb, x5/x6-ot pedig kevesen fogják használni. De pont azért állítható, hogy ne kelljen szavazgatni, hogy ki mit akar, hogy aztán a többség számára kicsit kellemetlen kompromisszum szülessen, hanem mindenki játszhasson úgy, ahogy akar, és csak páran akadjanak ki, hogy "ez unfair azokkal szemben akik lassan akarnak fejlődni mert mások csinálhatják gyorsabban is".
 9. Egy olyan táp inkább felrobbantja az egészet, mint hogy megvédje. Ha csak a perifériáid hat számjegybe kerülnek, kurvára nem éri meg csak négyet költeni a tápra, amikor annak a működésétől függ az egész géped... Az ilyen <10k-s alumínium dobozokban effektíve vasszöges krumplik biztosítják az áramot, és az első dolog, amit kispórolnak belőlük, az pont a túláram/túlfesz védelem. Nnna meg egyébként a feszültségszabályozás, hogy a 12V ágon ne random 11.3 és 12.4 közötti érték jöjjön, attól függően, hogy esett-e aznap az eső.
 10. What exact behavior are you trying to achieve? What do you want this file to do? How do you plan to pass API data to the addon? That's a fairly important thing to state. (btw, Maczuga is just a regular player, not a Tauri developer, to clear up any misunderstandings)
 11. Mondom, csak a worlddb lett alatta kicserélve, a többi még folyamatban.
 12. Meglepő módon http://wotlk-shoot-new.tauri.hu/ Ez a mostani live wotlk db-ből húzza az adatokat, bár a frontendje nagyrészt ugyanaz az elavult gagyi.
 13. Elvileg pont azért nyitotta a topicot, mert meglegyintettem őt egy bizonyos kalapáccsal.
×
×
 • Create New...