Jump to content

Aithne

Moderator
 • Content Count

  2361
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  44

Aithne last won the day on September 18

Aithne had the most liked content!

Community Reputation

205 Famous

8 Followers

About Aithne

 • Rank
  Talkative
 • Birthday 06/08/1999

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. This really isn't true, and most stuff you've been blaming on backports was broken before, but two things being broken at the same time cancelled each other out in some scenarios. A lot of the bugs were noticed in MoP first, and fixed there, sometimes revealing extra issues, which also got fixed... And the thing is, Shadowlands will break whatever we're doing in half anyway, due to us being forced to rewrite all our devtools to that expansion. We do not want to start anything of massive scale unti then, since being forced to abandon and then re-familiarize yourself with it takes more time overall than just waiting and keeping yourself occupied with moderate sized things in the meantime. At least, that's what Chris told me.
 2. Na csak a tisztánlátás kedvéért.. http://wotlk-shoot-new.tauri.hu/?object=194356 - Bent van ez az object VoA bejárata előtt, írja hogy kinek hányszor sikerült védeni amióta számoljuk ezeket. Jelen pillanatban horda 58 def 41 capture, alli 59 def 40 capture. Amikor először néztem, volt olyan is, hogy pontosan egyenlő volt mindkét frakciónak a capture/def, ami elég jó, azt leszámítva, hogy kicsit megijedtem, hogy elronthattam az implementációt. A tenacityre két "ismert" elméleti képlet van, az egyik lineáris (a diff tizedét adja stackenként emlékeim szerint, és rohadt szar kisebb wg-ken, de nagyobbakon is kérdéses amikor 100 v 111 wg-n fogja és basz egy stacket a "gyenge" oldalra), a másik, ami nálunk is van jelenleg, a régi stock implementáció: newStack = int32((float(hordePlayers) / float(alliancePlayers) - 1) * 4) Namármost erről annyit kell tudni, hogy az int32-vé alakítás az mindig lefelé kerekít. Nem találtunk ennél jobb képletet még, és nem is hiszem hogy bárki fog találni, és tényleg nem azért raktam ezt be, hogy "rreee az adminok nyerjenek WG-n" (kb. Jack az egyetlen, akit még érintene is, ha 0-24 hordáé lenne VoA, a többiek vagy nem játszanak aktívan, vagy allisok), hanem azért, mert máshogy nem nagyon tudtam. Aztán meg van a tug-of-war rendszer is, amire hallottam is már korábban panaszt, méghozzá mindig pontosan ugyanazt... Hogy mi már az a bug, hogy a horda egy kill után kap demolishereket. Az alli soha nem jutott el addig a pontig, hogy kimaxolják az előnyöket, a horda meg kb. addig tudta megtartani wg-t, amíg volt nekik perkjük És a rendszer pont azt a célt szolgálja, hogy ha az egyik frakció több mint egy napig tudna ülni valamiért a zónán, akkor a másiknak három agysejt elég legyen 40 playerre elosztva, hogy elvigyék és utána legalább két-három alkalommal megtartsák.
 3. SET realmlist "hu.logon.tauri.hu" This is the exact format the first line of your config.wtf file should be in.
 4. You could have used a different picture for boomkins.
 5. Aithne

  WOW nem indul

  WoW\WTF\config.wtf fileba írd bele hogy SET gxWindow "1" SET gxMaximize "1" És állítsd ott a felbontást is.
 6. Paste the contents of your Wow.mfil here.
 7. https://tauriwow.com/support#client Have you tried this guide?
 8. Evermoon migration Igen, itt.
 9. WoW\WTF\config.wtf-be írd bele hogy SET gxWindow "1" SET gxMaximize "1"
 10. A hajó az egy léghajó, és fönt van a levegőben Orgrimmartól keletre. Nézz róla egy videót, elég jól látszik
 11. Aithne

  Éledés...

  Tudjuk, elvileg javítva.
 12. Írásvédett a WoW mappád, az okozza.
 13. Nindzsázás az, amikor eltérsz attól a lootosztási szabályrendszertől, amiben előzőleg kölcsönösen megállapodtatok. Dungeon Finderen nincs előzetes kölcsönös megállapodás, hanem maga a szerver rátok kényszeríti a Need Before Greed rendszert, ami (néhány megbaszott trinkettől eltekintve, amit kb. lehetetlen értelmesen genericen kategorizálni) nem enged téged needrollolni olyasmire, amit a CLASSOD nem tud használni. Nem néz jelenlegi "mainspecet" (mert nem is mindenki arra akar rollolni, simán lehet hogy belekényszerült az offspecébe), és WotLK-ban nincs lootspec, mint MoP-ban (amit mellesleg szintén lehet bossonként állítani, tehát az is csak class-appropriate szűrésre jó...) A Brewfestes stamis trinket egy fun item, warri pedig má' nem tud agis szemétre needelni nagyon régóta.
 14. Aithne

  WoTLK MIÉRT?

  Nem is sértő, inkább... csalódást okoz, hogy egy P2W szerverrel vonnak párhuzamot, akik még annak is szükségét érzik, hogy kamuzzanak a playerszámról.
×
×
 • Create New...