Jump to content

selfcontroll

Player
 • Content Count

  490
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  9

selfcontroll last won the day on July 5

selfcontroll had the most liked content!

Community Reputation

39 Popular

About selfcontroll

 • Rank
  Master Member

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Én ugyan Hamilton szurkoló vagyok (sokat nem izgulok a futamokon mostanában), de a legjobb dolog az évben, hogy a McLaren kezd magára találni. A merci motorral remélhetőleg még jobbak lehetnek majd. Az új pályákon szervezett versenyeket biztos megnézem majd, mert lehet, hogy soha vissza nem térő alkalom lesz, de amúgy érdektelen az egész eddig.
 2. Jó látni a fiatalokat ilyen jól szerepelni. Sainz, Ocon, Norris, Gasly, Albon, Russell, mind nagyot mentek. Ilyenkor mindig bizakodom, hogy a jövőben látunk még izgalmas csatákat, és szoros évadokat.
 3. Én is így gondolom. Van sok tehetséges fiatal, akit be lehetne ültetni. Nincs semmi bajom Alonsoval, de nem hiszem hogy ő a legjobb megoldás.
 4. Alonso 2021-ben visszatér az F1-be, a Renault pilótája lesz Biztos kell a tapasztalat, de én inkább a jövőre alapoznék.
 5. Izgalmas lett a végére. Kár, hogy Latifi nem tudott pontot szerezni.
 6. Megpróbálták megelőzni a kerékvetőn, ahogy mondtad.
 7. Nagy meglepetés lenne egy Perez, Albon, Norris dobogó.
 8. Arra nem számítottam, hogy a Ferrari ilyen gyenge lesz. Annak viszont örülök, hogy a McLaren és a Racing Point is a középmezőny elején vannak. Bár az más kérdés, hogy a McLarent szívesen látnám előrébb is akár.
 9. Vettel megforog. De hiányzott már ez a mondat.
 10. Az nem tetszik, hogy még ebbe is belevonták ezt a rasszizmus elleni harc témát, viszont ha csak magát a festést nézzük, az jól néz ki szerintem. Aztán most már tényleg induljon el a szezon.
 11. És nagy valószínűséggel nem ez volt az utolsó.
 12. Nem ismerem a szabályokat mélyebben, de szerintem nem tiltott ugyanolyan autót építeni mindenkinek. Ha van egy megoldás, ami egyértelműen gyorsabb autót eredményez, ugyanakkor még szabályos, akkor nyilván mindenki azt alkalmazza. A RP sem 100%-ban másolta le a Mercit, csak egyes elemeit annak. Pl első szárny, felfüggesztés, oldalsó légterelő elemek. Amúgy az új festések elég unalmasak, senki nem állt elő nagy újítással a Alpha Taurit (vagy mi a nevük?) kivéve. Bár ott meg a tavalyi pont jobban tetszett. Az elvárásaim az évre: - Ferrari csapatutasítások nélkül, ne legyen meghatározva az első számú pilóta személye már az első futamon. - Williams előrelépése legalább a 10-15. helyek közé fixen. - Legalább három versenyző legyen harcban a vb címért az év végéig, és az sem lenne baj, ha három különböző csapattól. Egyébként ez is jónak ígérkezik: Drive to Survive S2 trailer
 13. Szívesen láttam volna 3 Hondát a dobogón, ha már ma van Soichiro Honda születésnapja. Hamilton biztos kap valami büntetést, úgyis mindegy már.
 14. Mindig tudnak újat mutatni. Két ferrari nem fér el egymás mellett úgy látszik. Egész jó futam lett a végére, még ez nélkül is.
 15. Detroitot és a Days Gonet felírtam a listára, kösz. Bloodborne megvan, de talán 5 percet játszottam vele, majd talán egyszer sor kerül rá. HZDt már megjelenés után nem sokkal platináztam. A másik kettő annyira nem vonz, pedig Hellbladeről csak jókat olvastam.
×
×
 • Create New...