Jump to content

Durando

Player
 • Posts

  12
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  2

Durando last won the day on November 26 2019

Durando had the most liked content!

Reputation

3 Neutral

About Durando

 • Rank
  Apprentice
  Apprentice

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Tisztelt TT! 2020.09.13. The Old Kingdom instában egy lvl 80-as shaman folyamatosan needelt a BOE mail itemekre amire csak ő tudott azért,hogy eladja ezzel meggátólva a többieket a gold szerzésre. Kép1: https://imgur.com/UKxiJ7H Kép2:https://imgur.com/haAb2oL Kép3:https://imgur.com/PyLECas Kép4:https://imgur.com/9U1wC9f A segítséget előre is köszönöm. Üdvözlettel Durando!
 2. Nagyon lassan frissül az achievmentes rész az normális kb 2 hete nem rakott előrébb.
 3. Sziasztok! Mikor kerül vissza az achievment rész? Köszia a válaszokat!!
 4. Durando

  AV + IoC

  Szerintem a 40fős bgk 15-20 főre való leredukálása lenne a megoldás de szerintem annyira hogy a maximum is 20fő legyen 40 semmi féle képpen a bossok legyengitése,hogy kb egy RHC bossal való nehézségű legyen a fő boss a kicsik pedig tanknélkül és healer jelenléte nélkül is ölhető legyen a lényeg,hogy ez a bg már nem arról szól,hogy 40vs40 nagy csaták ha nem,hogy az achievmentezni vágyók kitudják szedni maguknak ami kell szerintem ha beállítjátok,hogy szombat 11:00-15:00 csak av van nem rossz ötlet viszont ha az eredeti állapotban lesz hagyva 70% kilépnek es bezár a bg mielőtt lejátszhatták volna a lelkes playerek a lényeg lényeg 3 opció van de egyik sem működhet a másik nélkül 1. Létszám redukálás + bossok könnyítése és a bg felgyorsítása 2. Egy adott időben csak erre az adott bg-re hívjon a rendszer 3. Ha valaki random helyett direktbe pl: AV-ra joinol win esetén a random joinolásnál járó rewardot kapja + (ami a legfontosabb) egy BOA táskát amiben különböző itemek lehetnek mint pl: RHC-n lévő item ha tanknak vagy healernek joinolsz erre a mintára létrehozott táska viszont tartalmát a következőkre cserélném: mountok amik az RHC-s ban is (anzu,mgt csirke) + 2k honoros pvp mountok,előző season pvp gear jelen esetben(tyra) evermoon+tauri playerek könnyebb gear farmolására köszönöm ha végig olvastad sajnálom ha helyenként érthetetlen korigálom ha rákérdezel az adott részre Üdvözlettel Durando!!!
 5. Durando

  RatedBG

  @Vazz Köszönöm
 6. Durando

  RatedBG

  @Step Ha látod rajtam az elhivatottságot akkor tudod,hogy készen állok kikapni ellenetek ha kell 100* is viszont másik 9 “hülyét” nem fogok találni akik tryhardolnának ellenetek mint PVE guild a HC bossok ellen és hetente jobb esetben 1-2 új embert bevenni a csapatba mert a másik 2 belefáradt a loseolásba nah de egyszónak is 100 a vége én felvetettem valamit hogy szerintem elkellene indulnunk egy irányba ha minden úgy marad mint eddig akkor is én tudom hogy megprobaltam.
 7. Durando

  RatedBG

  @Step Igazából akik engem ismernek azok tudják,hogy én nem állok senki oldalán szimplán csak ki szeretném achievmentezni ezt a kiegészítőt és ehhez valami megoldásra van szükség ezért is lett ez az ötlet felvetve.Én nem tudom,hogy milyen ellenségeskedés van közöttetek de egymás ócsárolására ott van Elwyn Forest sayben való pocskondiázása nem pedig ez topic köszönöm. @funkstar köszönöm az érdemi hozzászólásodat és a jótanácsot is egyben
 8. Durando

  RatedBG

  Step ha a tegnapi napot hozzuk példának akkor minden elvolt osztva és le snipeoltátok az egyik teamet ezzel nincs is baj szívetek joga csak ezekutan mar azt a 20 embert se fogjuk tudni összeszedni osztósra mert az lesz a válasz h úgyis le snipeolnak ha pedig ratedezni szeretnenk akkor komromisszumot kell kotnunk abban az ugyben h jartok ti is osztosra(igen tudom te utalod es szerinted szar) viszont igy csak masik 20+ jatekos kedvet veszitek el a ratedezestol de leginkabb a szervezestol
 9. Durando

  RatedBG

  Tisztelt TT! Olyan problémával fordulnék Önökhöz,hogy a szerveren a napi 0-1 RatedBG-k száma el lehetetlenítik a különböző achievmentek megszerzését gondolok itt high rating vagy 40RatedBG Win [Grievous Combatant] vagy mondanom sem kell 300 RatedBG win. Ahogy az 5vs5 achievmentek kiküszöbölésre kerültek így szerintem a RatedBG is megoldható lenne. Ezért a következő javaslattal szeretnék előállni mivel az emberek lustasága vagy inkább a snipeolástól való félelem és az alacsony playerszám nem teszi lehetővé a folyamatos RatedBG-t a következő lenne a javaslatom: -Egy adott paranccsal vagy NPC-nél a playerek joinolni tudnának RatedBG-re egyedül vagy pedig maximum 3-fővel szerintem ez az optimális az 5 már túl sok véleményem szerint igazából az egész egy Soloq másolat lenne csak RatedBG-re levetítve. Természetesen ez még csak egy nyers vázlat és sokan azt fogják mondani,hogy jó ez így ahogy van vagy szimplán csak annyit,hogy ott a RandomBG ha játszani akarsz ... és a szokásos negatív hozzászólások viszont a megszerezhető mountoknak szerintem mindenki örülne. A válaszukat előre is köszönöm és remélem egy közös megállapodásra fogunk jutni Önökkel és a Playerekkel egyaránt. Üdvözlettel Durando!!!
×
×
 • Create New...