Jump to content

Jesus

Player
 • Content Count

  444
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  11

Everything posted by Jesus

 1. Jesus

  MoP Guild Progress Topic

  A reportjai lettek leggyorsabban lezárva.. de javítva már másé lett LUL az igazság fájdalmas dolog, ugye. Bannoljátok csak asgaardot, majd megunják ők is azt, hogy nektek hiába beszél az ember és fixelhettek majd 300 külföldinek blizzlike szervert.. a legnagyobb probléma még a hozzáállásotokon kívül az, hogy SEMMIT nem tesztek évek óta a drasztikusan csökkenő playerszám ellen. Ja és pls aithnet rakjátok ki a TT-ből.
 2. Jesus

  MoP Guild Progress Topic

  Ugyanmár, szerdánként nem dolgozik senki..
 3. Jesus

  MoP Guild Progress Topic

  Leboostoltátok őt, legalább meghálálta valamivel? Ingyen kredó stb.. Egyébként meg menne a 25-ös raidelés simán, hogy ha nem évekig lett volna bent minden content és lenne elég játékos De egyszerűbb lenne kikapcsolni, mint azon dolgozni hogy legyen player
 4. Jesus

  MoP Guild Progress Topic

  Hogy hogy a kawaii pandas felvesz casualokat?
 5. Jesus

  MoP Guild Progress Topic

  Vagy mert ott volt aithne aki ugye az idegeneket jobban kedveli és lebeszélte primoval hogy jólenne mosmá meghalni..
 6. Jesus

  MoP Guild Progress Topic

  dzsí dzsí
 7. Jesus

  MoP Guild Progress Topic

  Amikor már wodon is annyi guild progressel mint Taurin... FeelsBadMan
 8. Jesus

  MoP Guild Progress Topic

  Egyébként meg az ilvl lehozza. LUL
 9. Jesus

  MoP Guild Progress Topic

  Akkor maradj meg ezen a szinten pls
 10. Jesus

  MoP Guild Progress Topic

  Mond már el hány karakterrel kell loremastert húzni hogy 25-ös legyen egy guild PLS!!
 11. Jesus

  MoP Guild Progress Topic

  Hidd el, ha 2ezerrel több online játékos lenne a szerveren, mint most, akkor nem mennének el casualkodni eredetire az emberek.
 12. Jesus

  MoP Guild Progress Topic

  HIVATALOS! "Többiekkel való egyeztetés után arra a következtetésre jutottunk, hogy nem folytatjuk a taurin való raidelést. Erre a döntésre a játékosállomány/színvonal csökkenése vezetett minket, mivel a 25HC "progress" nem kivitelezhető a jelenlegi játékosbázissal jó páran pedig a a vezetőség részéről a 10-es raidelést nem preferáljuk. Lehetséges, hogy hébe-hóba egy két funraidre még felnézünk, valamint az is előfordulhat, hogy a későbbiekben talán még lesz raidelés, de már messze nem a régi hévvel és színvonalon. Aki továbbra is szeretne velünk játszani, az Ragnaros hordában megtalál minket. Komoly progresst nem kell várni csak HC a cél és a M+. A klánnév ugyanúgy Pandemonium." Búcsúzóul: Best of T15:
 13. Jesus

  A Wod átugrásával kapcsolatos kérdés

  Majd tuti kredites lesz, hogy a maradék ember legombolják még a vég előtt.
 14. Jesus

  MoP Guild Progress Topic

  Visszajöttek, sokan voltunk. Csak 25hc-zni nem akartak, a 10hc-ra meg mindig olyan team ment, ahova nem fért be akárki. Aztán abból a teamből ketten nálatok landoltak, többen meg eredetin. A guildben pedig nem sok olyan ember maradt, akivel érdemben lehet hc-zni. De ez még nem tuti fix, mert én csak sejtem, hogy mi történik jelenleg. Majd jön @Plausz és tájékoztat mindenkit a hogyan továbbról.
 15. Jesus

  MoP Guild Progress Topic

  Lassan az összes progress player is a szerverről. Ty TT
 16. Jesus

  MoP Guild Progress Topic

  Nem tudom tudjátok-e, de az Echo of Silence Allis guild is elment eredetire 2 héttel ezelőtt, tehát ők is befejezték tauris pályafutásukat. Forrás: https://eos-tauri.enjin.com/
 17. Jesus

  MoP Guild Progress Topic

  Meg nem erősített információk szerint a Pandemonium is befejezte a raidelést.
 18. Jesus

  MoP Guild Progress Topic

  Játékos kell a szerverre/szerverekre.. Most hogy magyar vagy sem, ebből a szempontból lényegtelen.
 19. Jesus

  MoP Guild Progress Topic

  @Chris mik a terveitek a népességszám növelésére? Vagy végig "progresseltetitek" az Insane-el MoP-ot és lehúzzátok a rolót? Szép és jó dolog, csak gondolom előbb utóbb beleunnak ők is, hogy szinte nincs konkurencia a szerveren.. Esetleg rhc szintre nerfelitek majd a Legionös raideket? Mert mire itt Legion lesz valszeg fele annyi ember sem fog maradni, mint most, akik meg maradnak azoknak a virágok szedése és a legacy raid farmok nagyobb örömet okoznak mint mondjuk egy full hc vagy mythic + farm..
 20. Jesus

  Custom Arena Buff/Nerf

  Miért ne váltogatna? Úgyse resetelődik a conquest cap faj/frakció váltás után..
 21. Jesus

  A Wod átugrásával kapcsolatos kérdés

  Mythic+ra megvannak még az emberek, mythicre már nem igazán
 22. Jesus

  MoP Guild Progress Topic

  Ez az nyomjátok!!!!4!!4!4!4
 23. Jesus

  MoP Guild Progress Topic

  Azzal, hogy a karaktere hiányosságaira felhívod a figyelmet, az nem leoltás. Valamint az miért hozzáállásbeli gond, hogy inkább 10-eseznek tovább, mintsem felvesznek mindenféle jöttmentet hogy 25-ös raidet toljanak 6-8 bábúval? Kinek van hozzáállásbeli gondja ilyenkor? Annak a 17 embernek aki hc ready, vagy a másik 8-nak akinek fingja nincs a contentről, karakteréről?
 24. Jesus

  MoP Guild Progress Topic

  Nagyon sokat le lehet szűrni már abból is, hogy kinek hogyan néz ki a karaktere, achik száma, gemelés, proffok, bindek.. Aki ilyenekre (achi elhanyagolható) nem igényes, az nem való olyan guildbe ahol azok az elvárások amik. Beszéltetni? Minek? Egy 10es raiden kb 2-3 embernek kell beszélnie, nem többnek. (Ha már több beszél, az engem zavar, lehet máshol mindenki beszél, de én most a saját dolgaimat emelem ki.) Az a baj, hogy ha rákérdezel sokaknál hogy miért így van összerakva a karakter, miért nincsenek bindjei stb, akkor a válasz a legtöbb esetben egy nagyképű: "mer így szoktam meg, nekem ez a jó" .. A rossz képet meg nem ők alakítják ki magukról, hanem a sok szerencsétlen balfasz casual szopadék, akik képtelenek megérteni, hogy a Mining és Herba nem raidproff, az encha és gem nem random dolog, illetve a bindek nem szükségtelenek!! És tévedsz, kurvára nincs játékos akik olyan szinten lennének, hogy felvételt nyerjenek nem csak az Insane-be, de még a Pandemoniumba vagy a Bad Choice-ba se. 100-ból max 5... és van ezer játékos most fent a szerveren. Lehet matekozni. Aki meg ilyen szinten van, azoknak megvan a saját guildjük. Btw nem tudom hogy lesz itt majd Legion meg mythic meg kutyafasza, mikor egy 25 fős NORMAL raidre sincs jóformán ember a guildekben.
 25. Jesus

  MoP Guild Progress Topic

  Átnevezhetnénk a csoportot "Insane progress topic"-nak.. más úgy se progressel LUL #nooffense
×