Jump to content

Jesus

Player
 • Content Count

  444
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  11

Jesus last won the day on September 15 2018

Jesus had the most liked content!

Community Reputation

83 Outstanding

1 Follower

About Jesus

 • Rank
  Master Member

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. A reportjai lettek leggyorsabban lezárva.. de javítva már másé lett LUL az igazság fájdalmas dolog, ugye. Bannoljátok csak asgaardot, majd megunják ők is azt, hogy nektek hiába beszél az ember és fixelhettek majd 300 külföldinek blizzlike szervert.. a legnagyobb probléma még a hozzáállásotokon kívül az, hogy SEMMIT nem tesztek évek óta a drasztikusan csökkenő playerszám ellen. Ja és pls aithnet rakjátok ki a TT-ből.
 2. Ugyanmár, szerdánként nem dolgozik senki..
 3. Leboostoltátok őt, legalább meghálálta valamivel? Ingyen kredó stb.. Egyébként meg menne a 25-ös raidelés simán, hogy ha nem évekig lett volna bent minden content és lenne elég játékos De egyszerűbb lenne kikapcsolni, mint azon dolgozni hogy legyen player
 4. Hogy hogy a kawaii pandas felvesz casualokat?
 5. Vagy mert ott volt aithne aki ugye az idegeneket jobban kedveli és lebeszélte primoval hogy jólenne mosmá meghalni..
 6. Amikor már wodon is annyi guild progressel mint Taurin... FeelsBadMan
 7. Egyébként meg az ilvl lehozza. LUL
 8. Akkor maradj meg ezen a szinten pls
 9. Mond már el hány karakterrel kell loremastert húzni hogy 25-ös legyen egy guild PLS!!
 10. Hidd el, ha 2ezerrel több online játékos lenne a szerveren, mint most, akkor nem mennének el casualkodni eredetire az emberek.
 11. HIVATALOS! "Többiekkel való egyeztetés után arra a következtetésre jutottunk, hogy nem folytatjuk a taurin való raidelést. Erre a döntésre a játékosállomány/színvonal csökkenése vezetett minket, mivel a 25HC "progress" nem kivitelezhető a jelenlegi játékosbázissal jó páran pedig a a vezetőség részéről a 10-es raidelést nem preferáljuk. Lehetséges, hogy hébe-hóba egy két funraidre még felnézünk, valamint az is előfordulhat, hogy a későbbiekben talán még lesz raidelés, de már messze nem a régi hévvel és színvonalon. Aki továbbra is szeretne velünk játszani, az Ragnaros hordában megtalál minket. Komoly progresst nem kell várni csak HC a cél és a M+. A klánnév ugyanúgy Pandemonium." Búcsúzóul: Best of T15:
 12. Majd tuti kredites lesz, hogy a maradék ember legombolják még a vég előtt.
 13. Visszajöttek, sokan voltunk. Csak 25hc-zni nem akartak, a 10hc-ra meg mindig olyan team ment, ahova nem fért be akárki. Aztán abból a teamből ketten nálatok landoltak, többen meg eredetin. A guildben pedig nem sok olyan ember maradt, akivel érdemben lehet hc-zni. De ez még nem tuti fix, mert én csak sejtem, hogy mi történik jelenleg. Majd jön @Plausz és tájékoztat mindenkit a hogyan továbbról.
 14. Lassan az összes progress player is a szerverről. Ty TT
×
×
 • Create New...