Ugrás a tartalomra
TauriWoW Community

Jesus

Felhasználók
 • Tartalomszám

  238
 • Csatlakozott

 • Utoljára megtekintve

 • Nyertes napok

  6

Jesus ekkor volt utoljára a nap nyertese: Január 30

Jesus által megosztott tartalmakat kedvelték a legtöbben!

Közösségi népszerűséged

32 Kiváló

Névjegy

 • Rang
  Zen Mester Tag
 1. Elmélkedés a Warriors of Darkness realmről

  Igen, én ezt szeretném. De ez nem egy variáció? Vagy mivel ezt nem te találtad ki, vagy nem szeretnéd, hogy így legyen, erről már nem is kell beszélni? Látom, hogy próbál kikúrt okos lenni, de kibaszottul szelektív a felfogása.
 2. Elmélkedés a Warriors of Darkness realmről

  DE GECI MELYIK RÉSZÉT NEM ÉRTED ANNAK, HOGY KARAKTEREKEN ÉS A KARAKTEREKEN LÉVŐ ITEMEKEN (Értsd: RUHA) KÍVÜL SEMMI !?!?!?!? Mert ezzel is számolni kell, s ha ez így lesz (már pedig remélem így lesz), akkor milyen árutömegről beszélsz?! Meg milyen piacról?! Erre válaszolj már légyszives.
 3. Elmélkedés a Warriors of Darkness realmről

  De lesz. Mondom, csak minimális gold és a karakterek. Semmi más.
 4. Elmélkedés a Warriors of Darkness realmről

  Milyen árutömegre gondolsz?! Karaktereken kívül más nem kerülne át.
 5. Elmélkedés a Warriors of Darkness realmről

  Miért ne? Azt hiszed, hogy azok akik wodon játszanak tudnának bármit is kezdeni a goldjukkal azon a szerveren? max eladják kreditért, amiből kb. ingyen áthozhatnák a karakterüket. Valaki számolja már ki amúgy, hogy 1 tauris gold hány wodos goldnak felel meg. Pls Aztán mivel a gold cap 1 milla asszem, így egy gold capet átváltva tauris aranyra. annyi aranyat hozhatnak át. Az itemeken kívül minden alapanyagot elvenni tőlük, proffok maradhatnak. Ja, és ne lehessen olyan, hogy "én nem akarok menni, szavazzunk" Aki nem jön, delete.. sorry Túlgondoltam?
 6. MoP Guild Progress Topic

  Ki volt utoljára ekkora faszkalap? Emlékszem, régen volt egy faszi, aki állandóan a nevét változtatta, és így tgf-elt mindenhova, viszont az UI lebuktatta mindig.
 7. Elmélkedés a Warriors of Darkness realmről

  @Phalanxazt hiszed a wodosok mindent megtarthatnának ami a bagben van? Max 5k golddal acconként jöhetnek át, üres baggel. Kivéve az itemek.
 8. Elmélkedés a Warriors of Darkness realmről

  Szerintem egy 5 éven belül nem nagyon lenne lvl-ing gondja a wodosoknak, a repuk már fullosak, meg Pandán már annyira nem is van olyan, amiben számítana a szorzó.
 9. Elmélkedés a Warriors of Darkness realmről

  Azt kéne megfigyelni, hogy a jelenlegi állapotában WoD mitől különbözik Tauritól. Ha csak a szorzóban, akkor lehet migrálni szépen taurira. Ott amúgy is 0-24-ben raidet keresnek (nem mintha taurin nem így lenne), Tauri népessége meg legalább 100-120 fővel növekedne. Aki akarta már az összes karakterével kihúzott mindent wodon.. altot, reput, minden szart.
 10. Elmélkedés a Warriors of Darkness realmről

  BG repu wod-os karakternek?! Aki eddig 2 bg winből exa lett minden pvp frakcióhoz, addig aki most kezd karit, annak lehet évekig bg-znie, mivel semmi bg élet nincs .
 11. MoP Guild Progress Topic

  Nem probléma, igazából észrevétel. Nekem ezzel nincs bajom, a stílusom ugyanaz, mint Asgaardnak, én is pofázok, ha kell, ha nem. (most jöhetnek azok a kommentek, hogy "hát azt észrevettük.." )
 12. MoP Guild Progress Topic

  Vagy az akkori tagok kicsit fogva voltak, vagy nemtom. Erre Avaritiáék tudnának válaszolni. Hát persze, mert te világ életedben toxic player voltál
 13. MoP Guild Progress Topic

  Nekem senkivel sincs bajom, (akivel/akikkel voltak, azok már nem játszanak itt a szerveren) meg amúgy no offense, de az ami most itt folyik ebben a topicban az Insane-es tagok részéről, ez annó Avaritia, Seez és Athenae idejében elképzelhetetlen volt.
 14. MoP Guild Progress Topic

  Közeledik április közepe, info sehol
 15. MoP Guild Progress Topic

  Hát, nem gondoltam volna, hogy mikor február végén azt mondtam, hogy 3 hónap mire bekerül PTR-re ToT, igazam lesz
×