Jump to content

Shreds

Player
 • Content Count

  198
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  10

Shreds last won the day on May 19 2018

Shreds had the most liked content!

Community Reputation

95 Outstanding

6 Followers

About Shreds

 • Rank
  Experienced Member
 • Birthday 06/25/1987

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. A toyota gyanítom még mindig fullba tolja a kretént a licenszek kapcsán (asszem valami olyan blődség volt, hogy a játékok élethűsége miatt a fiatalok nem vesznek autókat). Szóval nem állnék féllábon amíg bekerül a supra Bár bármi előfurdulhat meg az ellenkezője is.
 2. Csak egy kieget kellett várjak hogy kiessen a valarjar paragon sárkány innentől leszarom a mountokat :-D
 3. A legszomorúbb hogy a war3 remake még érdekelne is, úgyhogy soha az életbe nem tanulok én se semmiből. Faszom...
 4. Shreds

  Shreds's Workshop

  1. Ork deff dread. 2. Nissan s15 félig. 3. Belebútt a gyász a kompresszorba úgyhogy valaki öljön meg.
 5. Haverokkal néztük (volna) a blizzcont , még a virtual ticketet is megvettem hogy jó streamünk legyen. Diablo "announcement" után kikapcsoltuk és megittunk rengeteg jégert meg pálinkát. Annyira szomorú és csalódott embereket nem láttam még életemben. Pedig nagy elvárásaink nem voltak tekintve hogy úgy ültem le ha druidát vagy egy új kieget (vagy bármi számottevő új kontent a 3hoz) jelentenek be akkor elégedett leszek a dio2 remaster vagy dio4 pedig kész csoda lenne. What the phuck blizz. A lost honor cibematic volt a legjobb dolog blizzconon és ez sokat elmond.
 6. Shreds

  Az Off offolója!

  Visszajöttem csak ezért: Ha véletlen tébyleg megszűnik a tauri tisztelettel kérem, hogy a fórumot is instant lőjétek ki. Nem tudnám elviselni hogy megmondó kapitány simogassa itt magát, hogy "naugye milyen okos voltam, megmondtam hogy meg fog halni, tudtam én. Onnan tudtam hogy az eredeti is haldoklik meg az egész mmo műfaj se tud 2-3 stabil címnél többet megtartani, én megmondtam, én tudtam.... Jaj. Mi ez? ANYAAAA TISZTA ALSÓT! MEGINT MEGTÖRTÉNT! "
 7. Az új elder scrolls játék mobilra jön. Valaki öljön meg. Kazó?
 8. A hs-t csak azért nem szoktam idesorolni mert életem egy unalmasabb korszakában toltam magic the gatheringet szóval lehet csak nekem nem bassza a szemem ez a modell (ha anyuék minden hónapban vesznek neked egy láda booster packot akkor valszeg jobb dekked lesz mint sokaknak) bár granted blizzard meg tudta volna oldani hogy csak goldból lehessen pakkokat venni és árulhattak volna card backet dollárért ugyan ez a metódus nem fosta volna a pénzt a blizzardnak ennyi éven keresztül. Mondjuk a pay to winnel szemben is liberálisabb vagyok kicsit nálam ott kezdődik a dolog ha olyan dolgokat lehet venni pénzért amit nem lehet normál játékkal megszerezni (és előnyt ad a játékban pl ha lenne mindent egyhitelő óriási hatalmas pallos a wowban 100 dolcsiért.. Nem akarok ötleket adni) Ami viszont felbasz az ha a playereket hülyének néznek úgyhogy a lópáncél dlc (mint megtudtam még csak a ló durabilitijét se növelte ami tényleg hab a tortán) meg a dead space 3 féle +10% sebzés (ez kb egy fél sor kód...) hihetetlenül ingerelt.
 9. Shreds

  Filmes topic

  jah meg most olvasom, hogy beastboy néma? Eredetileg meg ő volt a nagydumás comic relief? Wat? Najó. Nekem semmi bajom azzal, ha újradizájnoljuk a karaktereket, de akkor illik valamit betenni a régi dolgok helyére. Itt speciel úgy tűnik, hogy két dolgot akartak egyszerre kipipálni az sjw listán (asian és testi fogyatékossággal élő). Szóval összegezve: 1. Magabiztos és erős női karakter Raven helyett egy vinnyogó idióta. 2. Dumás comic releif helyett néma Beastboy (mert a trope az kell a sorozatba, de beszélni ne beszéljen lehetőleg, ázsiaiaknak kuss a neve haha, miért idegesít ez ennyire?) 3. Starfire néger ez még nem is érdekelne ennyire, de miért lángot köpő prosti? 4. Robin "Fuck batman" haha, még ebből lehet is valami, nem szólhatna mondjuk csak róla? Ja mert a Punisher már létezik és egész jó is. 5. WTb a Cyborg.... I'm out. Next.
 10. Shreds

  Filmes topic

  Starfire-el se az a legnagyobb probléma, hogy fekete (leszarom a bőrszínét csak legyen jó színésznő, pláne, hogy SF alapból narancssárga lol) hanem: 1.: starfire esetében az, hogy egy megdöbbentően gyönyörű csaj nem szexizmus hanem karakter feautre ami szerepet játszik a sorozatban. Nos tudom, hogy ízlések és pofonok, de ez nem igazán teljesül itt. 2.: Starfire nem azért starfire mert lángot köp, ebben azért megállapodhatunk... Az eredeti rajzfilm a samurai jack, a dexter, courage és az ed, edd eddy után a legmeghatározóbb dolog amit a cartoon network valaha kiköpött magából és úgy tűnik a dc sokadjára nem hajlandó a mércét megütni, szomorú.... Mondom ezt úgy, hogy DC-s vagyok mióta élek, de már éve óta cink (és már a képregények is, mert semmit nem tudnak kitalálni a párhuzamos univerzumokon kívül)
 11. Az a legborzasztóbb, hogy maga a kieg eddig nem lenne rossz, de elég amatőr dolog példának okáért, hogy az egyik beharangozott main feature-höz ne lehessen hozzáférni egy bug miatt... Nem lettem öngyilkos mert pár órát várni kellett, hogy joinolhassak, csak az elv, értitek.
 12. Mondjuk origin is majd 1,5 évig volt soo (de egynél több volt az tuti) szóval valami blizzlike lesz.
 13. Nagyon nagyon slowpoke, de a felemás need for speed 2015 után a payback nem is sikerült rosszra, sőt.
 14. Akkor nem honored elején járnék magnival kek
×
×
 • Create New...