Jump to content

Ay-wod

Player
 • Content Count

  211
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  9

Ay-wod last won the day on June 13

Ay-wod had the most liked content!

Community Reputation

36 Popular

1 Follower

About Ay-wod

 • Rank
  Zen Master Member

Recent Profile Visitors

841 profile views
 1. Then dont play on pvp server. Stop making big deal of getting killed. cringe
 2. If you want fair fight go play arena not world pvp. Its that easy
 3. Im just pointing out that you are just a little bitch who cant take getting killed in a game. Also im a little coward because im not agreeing with you hahahaha. looks like the pictures above are accurate
 4. Im ignoring your question because its dumb, but if you want an answer: to make idiots like you mad, and looks like they did it good. That attempt was shit, bfa scale was the worst and everyone can agree with that on wow forums. How is killing low ilvl players griefing? Thats like saying someone is an asshole because he put more effort in his character than me. https://www.mmo-champion.com/threads/1142396-Black-Market-AH-in-PvP-area-! https://wowwiki-archive.fandom.com/wiki/Black_Market_Auction_House (even the wiki warns you lmao) Be prepared for a contested zone, so you can expect a lot of ganking on PvP realms. https://www.reddit.com/r/wow/comments/uobbh/black_market_ah_to_be_pvp_zone_with_no_guards_on/ Looks like only you complain about this ¯\_(ツ)_/¯
 5. This shit got fixed and it was a bug. The post you linked was about killing low levels. (killing low level players is not equal to world pvp, its griefing but its still part of the game) The reason you are crying is because you get ganked at black market. I have never seen posts about how unfair black market is for pve players.
 6. Looks like you have 0 knowledge about Tauriwow. Its not part of the game on EVERMOON doesnt mean it wont be on other realms. Back when tauri had cataclysm/wotlk world pvp was actually frequent and people liked it. Its funny how PVE players always talk about PvPers like they are idiots but its actually the opposite lmao Btw have you ever heard about fun?
 7. Its part of the game even if its pointless (to you). BTW the purpose of wod is not getting mounts from bm ah sorry
 8. Why are you playing the game in the first place if you cant accept that emoting and killing others is part of the game? You can always choose to ignore these people if they whisper you, but instead you are crying about it on forum and suggest to change the realm from pvp to pve. I think the childish retard here is you.
 9. Imagine complaining about getting killed on a pvp server lmao
 10. "Mindenkinek lehet véleménye" de ahogy eddig láttam bárki aki nem értett veled egyet vagy nem elég tapasztalt vagy csak szimplán hülye ¯\_(ツ)_/¯
 11. Neked még amúgy soha sem esett le hogy amit gondolsz az nem szent és nem minden player gondolja úgy? A poszt készítője AT-hoz hasonlót említett ahol több player volt sokkal mint most taurin, tehát lenne rá (lett volna) igény ha időben készítik el de sajnos az olyan emberek miatt akik nem tudnak előre haladni, mint te aki a pvp gear kiszedését olyan megpróbáltatásnak állítod be mint lefutni a maratont oda vissza 10x.
 12. Én az előző "próbálkozásomnál" már feladtam ezt az egészet de azért szeretnék hozzá szólni. Itt a crossrealm nem oszt nem szoroz már, csak wodosok pvpznek tauri/evermoononosok nagy része csak wintradel. Meg mondtam már akkor hogy ez azért kell hogy talán akik még vannak itt playerek azok itt is maradjanak esetleg 1-2 ember vissza jöjjön még különben halott lesz a season. (fun fact: halott a season senki se játszik már kb)
 13. Szia! Nem tudom mióta wowozol de engedd meg hogy elmagyarázzam hogy a wow úgy működik hogy minden kiegben van egy meta. Jelenleg ez a soulbind és a "retkes covenant" abilityk. Bfa-ba ez helyett corruption volt, legionbe pedig a legendaryk (asszem). Remélem segíthettem!
×
×
 • Create New...