Jump to content

Phalanx

Player
 • Content Count

  1050
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  22

Phalanx last won the day on January 19

Phalanx had the most liked content!

Community Reputation

36 Popular

3 Followers

About Phalanx

 • Rank
  Epic Member

Recent Profile Visitors

4066 profile views
 1. Phalanx

  Chris élete kibeszélő

  Csak elbújt...
 2. Phalanx

  legion versus wotlk

  Legion: Itt újdonság, megtartja, reaktiválja a játékosokat és újakat is behozhat. Wotlk: Régi, amúgy is túl sokáig elhúzott kieg. Ami naggyá tette itt, az leginkább az akkori játékosközösség(az állandó civódás ellenére nagyobb buli volt). Aki csak nosztalgia miatt vágyik vissza az csalódni fog, mert az a közösség már nem létezik. Ha elmúlik a kezdeti optimizmus, akkor csak a grind marad, meg a felszínre törő emlékek, hogy ezzel mennyit szopott már éveken át...
 3. Phalanx

  legion versus wotlk

  A régi wotlk egyedüli előnye a játékosbázis volt(amit hagytak tönkremenni némi content hosszabbításért). Technikailag egy toldozott foldozott agyrém volt, amit szerencsére catától egy minőségi ugrás követett, szóval ne kívánjátok vissza...
 4. Phalanx

  Az Off offolója!

  Nem valószínű, mivel cikk dátumakor ez a fórum még nem létezett.
 5. Phalanx

  Az Off offolója!

  https://index.hu/tech/2017/02/16/igy_tud_meg_rolunk_mindent_a_facebook/
 6. Phalanx

  Population and New player potential loss

  2, Tudtommal ilyesmire izgulnak a Blizzard ügyvédei.
 7. Phalanx

  Population and New player potential loss

  Nos, ez a beszélgetés a Magyar közösség részlegben folyik, több realmet. és vele együtt beszélt nyelvet is érint. A multikulti meg amúgy is egy zűrös dolog.
 8. Phalanx

  Population and New player potential loss

  A mop tartalom már rég elfogyott. A karakterek ide-oda rakosgatása nem fog új életet lehelni a helybe. A pvp-sek igényeinek meg egyszerűen képtelenség megfelelni, mindig hisztizik valamelyik ha úgy gondolja, hogy a másiknak könnyebb dolga van mint neki.
 9. Phalanx

  Population and New player potential loss

  Felejtsétek már el a discordot, a fórumon több embert elérnek a gondolatok, még választ is könnyebb kiváltani ha eléggé felpörög a téma.
 10. Phalanx

  Population and New player potential loss

  Aktív játékos vagyok.
 11. Phalanx

  Population and New player potential loss

  Magyarán az Evermoon mint nemzetközi realm a hype, a kivételezett helyzet ellenére sem tudott felnőni. Még mindig döntően a sznob magyarokból áll a népessége, néhány valódi külföldi mellett. Felőlem lehet őket kényszerítetten mergelni a Taurira, akár saját custom angol nyelvű chatet is kaphatnak ha beszélgetnének... A Wodot meg már kitárgyaltuk, a "többlet" lefaragása után nyugodtan jöhetnének, de csak egyszerre mind, semmi egyedi transfer. Ennek meg az igazi akadálya a hyper rate függők lobby ereje.
 12. Phalanx

  Wod realm jövője

  Arsenal: Akkor valójában mégsem engedted el. leave: Kell némi pozitivitás is a helynek, ha csak a te szövegeddel lenne tele a hely.... Nem szabad kiölni a reményt az emberekből, mert úgy ideje előtt vége lesz a helynek. Apropó, nem cuki? Őt tervezem a 30. 90-es karimnak.
 13. Phalanx

  Wod realm jövője

  Aki valójában elengedte, az nem jár vissza okoskodni, meg újra és újra felemlegetni, hogy elengedte.
 14. Phalanx

  MAGYAR realm

  Nyakunkon a brexit, nyugodtan ki lehetne venni az angolt a támogatott nyelvek listájából.. (meg beújítani pár új modot más nyelvcsaládokból)
 15. Phalanx

  MAGYAR realm

  Ez az ötlet még szarkazmusnak is abszurd. Sok celeb még az angol szókincsének magyar jelentésével sincs egészen tisztában. Amúgy sem kellene még tovább aprózódni. Ha így haladunk a végén még egy személyes realmek lesznek, ahol az ember még a saját multiboxos altjaival is csak crossrealmen találkozhat.
×