Jump to content

Phalanx

Player
 • Posts

  2258
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  77

Phalanx last won the day on October 4

Phalanx had the most liked content!

Reputation

87 Outstanding

5 Followers

About Phalanx

 • Rank
  Grand Master
  Grand Master

Recent Profile Visitors

6856 profile views
 1. Drogosnak magyarázni, hogy függő...
 2. Még mindig azt írja, nem azt, hogy játékos. Fixelni kellene...
 3. Rég nem játszik itt már 5-6k játékos, a fórum aktivitás is drasztikusan lecsökkent az elmúlt években. A supportot tudomásom szerint Mokeszli tökéletesen ellátja időtlen idők óta. A modok csak lézengenek itt extra jogokkal, állandó biztonsági kockázatot jelentve besértődés esetén. Még csak azt sem lehet mondani, hogy segítenek a nem valódi support jellegű kérdések/kéréseknél. mert azt általában az egyszerű játékosok szokták. Legion-nak nyoma sincs a horizonton, ami azt sejtetné, hogy kellhetnek még, egyszerűen okafogyottá vált a létezésük, minek megtartani még őket?
 4. Itt a vég, már csak bajok vannak! A support részleg népszerűsége túltesz a fórum többi részén.
 5. Nocsak-nocsak https://index.hu/mindekozben/poszt/2021/10/16/bitcoin-rehab-letesult-a-kriptofuggoknek-egy-skociai-kastelyban/
 6. Vajon mire kellene kicserélni a Warcraftban a war szót? https://www.youtube.com/watch?v=RWAbPSs8Cs0
 7. https://prohardver.hu/hir/windows_11_komoly_csapast_merhet_pc_csalo.html
 8. Hagyjuk a hét napjait! Ennyi váltás után már senki sem tudhatja, hogy melyik szabad még...
 9. Őket sem lehet örökké hülyére venni. Az onnan lelépők pedig szélesebb körben terjesztik a hírt a végtelenbe nyúló várakozásról. Ráadásul azoknak akiket csak a Legion érdekel és csak 1-2 karival tolják teljesen értelmetlen idejönni mopra. Az élesedés utáni 1-2 hónapban mindent ki lehet ütni ami pre-legion és sokkal könnyebb is.
 10. a, Túl sokat pihentél, elszoktál a melótól, ezért erőltetni kell, hogy újra visszazökkenj b, Nekiestél, nem tartottál betervezett szüneteket ami után újúlt erővel tudsz rá koncentrálni. Szervezd jobban az életed, kemény meló mellett lazítani is tudni kell(amikor az van soron), ellenkező esetben teljesen betemet az önsajnálat és befordulsz.
 11. A kari kereskedelem miatt ne bánkódj, már úgy is csak egy lufi az egész. Boost, raf, heirloomok, emelt szorzós időszakok, ráadásul a max lvl tartalom is egyre könnyebb. Csak az nem hozza össze magának amire vágyik, aki totál hülye... Edit: Az everlolos fun rate-ről nem is beszélve, amikor átjárhatóak a realmek.
 12. Ezek a mai gyerekek....
 13. Városban lakom, a rövidebb beszélgetésekhez hajlamos vagyok hanghívást eszközölni a mobilomon, ha még emlékeztek rá, hogy mi az.
 14. Persze, de azokkal nem online tartom a kapcsolatot hanem személyesen. Ha a "normie"-k alatt azokat a divatmajmokat érted akiknek fontosabb, hogy nagy arcok legyenek mint, hogy gondolkodjanak, azok mindig is nehéz esetek voltak.
 15. Klasszikus, ami valóban ingyen volt és nem kellett "természetben" fizetned érte, mint manapság.
×
×
 • Create New...