Jump to content

Phalanx

Player
 • Content Count

  1235
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  30

Phalanx last won the day on June 29

Phalanx had the most liked content!

Community Reputation

62 Outstanding

4 Followers

About Phalanx

 • Rank
  Epic Member

Recent Profile Visitors

4310 profile views
 1. Most úgy néz ki, hogy az egyik wow-ommal van a gond. Ugyan olyan beállítások mellett az egyik adja a hibát a másik nem, ugyan azzal a karival. Majd holnap hosszabban tesztelem a dolgot.
 2. A vsync-et már próbáltam de nem oldotta meg.
 3. Az új vassal feltekertem a grafikát, és belefutottam egy zavaró anomáliába. A gyors mozgásnál(mount, repülés) a távoli textúrák megvilágítása hullámzik, remeg. Milyen beállítással lehet orvosolni a problémát?
 4. Lassan 9 éves lett volna az a gép. Mondhatni hibátlanul ment(csak takarítás, venti csere/olajozás kellett neki) ennyi ideig. Az új vasat is tervezgettem hónapok óta, nem fogok vele barkácsolni. Megy a sarokba az előző 3 gépem mellé...
 5. Huhhh, az alaplap megdöglött, de a háttértárak túlélték. Szerdán vagy pénteken kész az új vas, és fullban leszek megint.
 6. 15k huf volt 8 évvel ezelőtt és nem spórolták ki belőle az anyagot. Kicsit soknak tűnt akkor, amikor a 4-5k-s codegen meg hasonlókkal szerelték alapból a gépeket, de bőven megérte, eddig semmi gondom nem volt vele.
 7. 1, Az egyik tv még garos, de kérdéses, hogy mi lesz vele 2, Igazából csak az asztali miatt izgulok. Igaz, hogy már cserére érett, de még használnám. Biztató jel, hogy a rádugott monitor, hangfal set, billentyűzet, egér túlélte a kalandot( egy 6 számjegyű összeggel kevesebbe fog fájni a dolog). Talán a táp (480w-os hipro) az élete árán megvédte a többit is.
 8. Hogy az a jó édes.... Villámcsapás->hang effektel támogatva a modem teteje 2m-t repült, kissé kormos is volt. - set top box-ok ránézésre megsültek - routerem halottnak tűnik - 2 tv ránézésre halott - asztali gép nem indul, csak a rajta lévő usb-s cuccok kapnak áramot Ami van: A telekom ügyfélszolgálat 72 órán belül vállalja a javítást, addig adtak 60 perc beszélgetés meg korlátlan mobil netet. -> netezhetek egy 10 colos win10-es tabon 1-2 nap mire lesz másik a táp az asztaliba , hogy kideríthessen mekkora a kár.
 9. Erre ott a Tauris megoldás régóta. Játszhatsz a saját frakciód csapatában, vagy abban ahova épp kell ember, hogy elindulhasson a bg.
 10. Akkor Donnie Brasco, munkára fel!
 11. A szabályzat amúgy tiltja, hogy "tagdíjat" szedjenek játékosok, más játékosoktól a saját kis klubjukban?
 12. Szép kis veszteséglista
 13. Szerintem elég végletes megközelítés, hogy csak a határidő vállalása(azért belső célszerű lenne) és a nem közlünk semmit, mert minek. Folyamatos, látható fejlődés kell(tettek és nem ígérgetés), a nyilvános határidő meg ráér a célegyenes környékén. Nekem úgy rémlik, hogy ez a cata fejlesztés alatt egész jól meg volt oldva, pedig ott az egy nagyobb munka lehetett, a jelenlegi felállás ahhoz képest elég nagy visszalépés.
×
×
 • Create New...