Jump to content

Betsyke

Player
 • Content Count

  20
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

3 Neutral

About Betsyke

 • Rank
  Newbie

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Már válaszoltak rá ITT. Mielőtt új témát nyitnál érdemes ránézni az adott kulcsszóra a forum keresőjével.
 2. Úgy látom ügyesen kezeled az addont, ha megkérlek ránéznél a beállításomra hátha sikerül megoldani a problémámat. Hunterrel játszom és macroval kapcsolgatom a petem speciális támadását ki/be (Bite, Claw) hogy mindig legyen időben energiája a grounding totem megzabálására. Szeretném képernyőn vizualizálni a kikapcsolt állapotot. Ami eddig megvan: Trigger kód: Untrigger kód: Ha jól gondolom LINK alapján autocast visszatérése igaz, de Trigger kód alapján negáltat teszem igazzá, ekkor kéne megjelenni az aurának a képernyőn, majd ha bekapcsolom az autocast-ot hamis visszatérés elindítja az Untrigger függvényt a leírás szerint. Az a baj, hogy nem jelenik meg semmi a függvény hatására amit beállítok, legyen az egy szöveg vagy ikon vagy akármi. Ha segítenél vagy valaki segítene egy custom triggert összehozni az megköszönném.
 3. Az a baj, hogy ez nem vita. Leírtál valami kuszaságot amit próbált Avaren kibogozni. Máskor legalább gondold végig mit akarsz megfogalmazni, csak utána vesd papírra. Mellesleg illene utánajárni a témának mielőtt hibás tényeket közölsz, lásd crystalsong ruleset szavazás eredménye. Még a forum keresőmotorját sem kell alkalmazni, elég lett volna a tauri honlap híreit elolvasni. Tudom a visszakeresés manapság nem divat, de baromi unalmas mindig ugyanazt a kérdést látni, főleg annak aki megválaszolja. Az előbb említett topicban 100 ember már 100x leírta azt amit most te, 101-edjére. El lett magyarázva mi a probléma. Nincs olyan megoldás ami mindenkinek jó. Mindezek után szerintem normális választ kaptál, erre még neked áll feljebb, hogy rebornon saját guilded volt, majd lezárod a "vitát" személyeskedéssel amire nem vársz választ. Ezek után őszintén mondd meg, ki fog komolyan venni és a véleményedre adni? Senki.
 4. Betsyke

  Mount

  Későbbiekben van egy nagy előnye, max szinten nem jár xp a küldetésekért, helyette egy formula alapján goldot kapsz, ami kb. az eredeti jutalom duplája. A 7x-es szorzóval 70-es szintről kezdve talán el lehet érni a Borean küldikkel a 80-as szintet. A magasabb szintű zónákban a küldetések már alapból 2-3x annyi lóvét adnak mint a kezdőhelyen, emiatt a bevétel igencsak megnő. Érdemes ezt kihasználni amíg nincs kezdőtőke AH-hoz vagy nem akarsz 280% flight nélkül farmolni.
 5. Próbáljatok meg letölteni egy másik klienst, ne a tauri honlapról a launcheres verziót. Akkor csak a realmlistben levő szöveget kell kitörölni és taurisat beilleszteni.
 6. Igen, esténként rettegve bújok az ágyba Nem erről van szó, az ilyen emberek addig folytatják, amíg válaszolsz vagy belemész a konfliktusba. Nem leoltani vagy megbeszélni kell velük, nem használ. Ignore, dnd vagy no speak magyar. Viszont ha sok ember csinálja egyszerre, a külföldiekkel szemben, abban a tévképzetben, hogy vicces, igen zavaró tud lenni. Szomorú volt ezt látni crystalsong induláskor. Normális hangnemben érdeklődött valaki angolul és egyből letámadták érte. Milyen visszhangot kelt nemzetközi forumokon? ( Nem kell messzire menni, tauri forumra pont erről posztolt valaki reggel.) Azt, hogy jó a szerver de toxic a community, nem lehet értelmesen együtt játszani a magyarokkal. Van szeparált world channel, nyilván ettől sokkal többet nem tehetnek a fejlesztők. Egyébként direkt global és későbbi raidekről beszéltem. Jó lenne ha felnőne a közösség egy nemzetközi színvonalhoz. Minőségi szerverhez nem elég a TT fáradságos munkája.
 7. Crystalsong nemzetközi realm, illene azért general vagy későbbi pug raid chaten angolul kommunikálni. Ha a lengyel angolul ír, a spanyol angolul ír, még az orosznak se okoz gondot feltehetőleg cirill billentyűzettel, a magyaroknak miért nem sikerül? Óvodában már tanítanak angol szavakat, a gimnazistáknak kötelező a 2. nyelv. Biztos tudnának válaszolni alap szinten. De felveszik ezt a lázadó hozzáállást és felháborordva szidják az idegeneket, hogy márpedig én magyar vagyok, magyar a szerver, tanuljanak meg a külföldiek a mi nyelvünkön. Emlékszem nekem német volt az első nyelvem, mikor kijött az egyik kedvenc játékom a Morrowind, imádtam, néha szótárral játszottam, elég sok kifejezést megtanultam, később ha sok hibával is, de bátran tudtam online játékokban írogatni. Az úgynevezett arisztokrata magyarokat megértem, azokkal kommunikálnak akivel akarnak. Nekem is előfordul, hogy egy nap már harmadjára írogat valami retardált a bg után, hogy csak healerrel vagyok jó, vagy ha egy 20-0 stat után beszólnak, hogy csak menekülni tudok hunterrel, aminek pont a kite-olás a lényege. Speciel engem nem zavar, nem válaszolok, felrakom a dnd-t vagy visszaírok angolul. Van olyan aki viszont nehezebben viseli és inkább külföldi társaságot keres, hátha azok érettebbek. Nyilván ott sem kolbászból van a kerítés.
 8. Nem hogy döntési jogot nem adnék, de biztos, hogy semmiről nem kérném ki a community véleményét a pve/pvp ruleset szavazás után ha TT tag lennék. Két kezemen össze tudom számolni, hány értelmes hozzászólást sikerült leírni néhány embernek. A többiek destruktív módon fröcsögtek, ugyanazt leírták 100x, el sem olvasva az előzményeket. Az értelem legkisebb szikráját sem véltem felfedezni, személy szerint emiatt nem is írtam semmit. Ezt tetézi a redditen kirobbant nevetséges összeesküvés elmélet a szavazatok meghamisításáról. Szánalmas.
 9. 52% not 54%, with this small difference there's no point talking about majority nor minority. Besides this your comparison doesn't include the population of the realms, which would be the most important factor.
 10. I've never thought before, looting can be this struggling Look in the keybindings setup for "Interact with mouse over target" or you can make a target last target macro and bind your "Interact with Target" key. That would be 2 keystrokes. With engineering profession craft a Loot-A-Rang pet.
 11. Betsyke

  AddOn átírása

  Hasznos válasz volt, ezeknek utánajárok. El is felejtettem, hogy wotlk-ban még volt downranking, bár szerintem a fontosabb cd-ket max rankon használja minden kaszt. Ennyi munka árán kétlem, hogy elkezdeném.
 12. Betsyke

  vip rendszer

  Egyébként nem lenne rossz tegyük fel valami "crystalsong kredit". Ha az eddig összegyűjtöttet nem lehetne felhasználni, persze aki felhalmozta nem örülne. Gold kredit tranzakció visszaszorul, megnő a kredit értéke, több játékos váltana valutát kreditre, stb.
 13. Betsyke

  AddOn átírása

  Igen pandás verziót linkeltem, 4.x.x-et azért írtam csak bele, mert attól korábbit nem találtam. Mást néztem, Icicle a neve, de azt többen kifogásolták. Mindenképp kipróbálom ezt a nameplate cooldownt, név alapján nem is értem miért nem találtam meg, elég egyértelmű Igazad van, így nem érdemes bajlódni vele, köszönöm a választ.
 14. Betsyke

  AddOn átírása

  Üdv! Használok egy nagyon klassz addont, VialCooldowns névre hallgat. Figyeli a játékosok által elhasznált fontosabb spelleket. Miután aktivált valamit, a nameplate felett megjelenik a képesség ikonja benne egy számlálóval ami jelzi, hogy mikor vetheti be ismét a képességet. Sajnos csak 4.x.x és frissebb verziókra fejlesztették, de hátha implementálható az új wotlk szerver végett 3.3.5-re. Találtam hasonlóan működő addont, tudom, hogy egyszerűbb lenne azt letölteni és használni de azt írták felhasználók, hogy néha nem úgy viselkedik ahogy neki kellene. Mezei gépészmérnök vagyok, ha segíti valami a munkát arra tudok egyszerű programot írni, de általában a netről nézek fél megoldásokat és azokat alakítgatom. Arra célzok, hogy nem fogok nekiülni és átírni az egész addont, főleg, hogy azt sem tudom mi fán terem a Lua programnyelv, de talán 1-2 apróságot módosíthatnék, pl.: spell ID-ket átírni, egyes képességek mint a readiness vagy vanish a megfelelő spelleket reseteljék. A kérdésem, hogy lehetséges-e az ötlet megvalósítása, vagy eleve veszett fejsze nyele mert teljesen más a két verzió. Tegyük fel más volt régen a combat log amiről adatokat kér az addon, mások voltak a frame-ek emiatt nem fog megjelenni az cd a nameplate felett. Belinkelem a kódot, hátha valaki gyakorlott szemű és ránézésről megmondja, lehet-e valamit kezdeni, vagy hagyjam a fenébe. Spellek:
 15. Nem mondom, hogy nem lennék benne, de szerintem ez ugyanolyan win trade-nek minősül mintha arénában próbálnátok feljebb mászni a ranglétrán, ami szabályellenes. Engem 8-9 éve megköveztek a forumon hasonló ötletért amikor AB 1600-1590 achievmentet próbáltam szervezni és igazuk is volt. Egy idő után úgyis megszerzi az ember, nem kell mindent a feneke alá tenni. Ha nem 1 hét után akkor 1 hónap múlva, ha nem 1 hónap múlva akkor 300 meccs után, de meglesz. Más játékossal szemben pedig nem fair ez a módszer. Vannak akik sok időt és energiát öltek bele. Pont ez a lényege az acsi rendszernek, minél nagyobb a kihívás annál nagyobb a jutalom, annál kevesebb játékos büszkélkedhet a hátassal jelen esetben.
×
×
 • Create New...