Jump to content

Ieavemylife

Player
 • Content Count

  65
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

Ieavemylife last won the day on May 29

Ieavemylife had the most liked content!

Community Reputation

15 Good

About Ieavemylife

 • Rank
  Frequent Member

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Ieavemylife

  MoP Guild Progress Topic

  Már csak egy hét *-*
 2. Ieavemylife

  Általános PC HelpDesk

  Hali, alaplapot cserélnék. i5 - 6500, 1060 6GB, 16gb ddr4 2133mhz RAM mellé ajánlatot várok.
 3. Ieavemylife

  Community Manager

  Lehet közbejött egy halaszthatatlan projekt, de a fejlesztők és ő is gőzerővel dolgoznak csak épp nincs 17 mp-jé ezt forumrahányni
 4. Ieavemylife

  Community Manager

  Kár érte, kiváló ügynök volt.. Oh wait..
 5. Ieavemylife

  World Chat

  Ezért kéne csak a 3 alap csatornát használni, ne legyen world chat, aki akar valamit a másiktól, írjon rá. Problem solved.
 6. Ieavemylife

  Ötletek, Make Great... stb

  2s-re legyen felezve a conquest, soloq-ra adjon annyit mint 2s-re, aztán 3s-re járjon másfélszer annyi mint most. A régebbi kredites mountok legyenek 20-50%-al olcsóbbak, a régi itemek is, petek stb. Kerüljön ki a szolgáltatások közül a gold kérés, kredit küldés és vip panelen fix árfolyamon lehessen kreditet goldért beváltani, viszont ez evermoonra és taurira vonatkozzon csak. Így jobban járnak azok akiknek van felhalmozva kredit, viszont a gold a szerveren marad. Vagy ha sokan rinyálnak érte akkor legyen az hogy vip panelen 15k goldot lehet 800 kreditert venni, viszont 800 kreditet 20k-ért. Ez csak példa, az árak variálhatóak, mielőtt phalanx tényként venné. Plusz a bg-s reform is megérne egy misét, de azzal már állítólag foglalkozik Chris.
 7. Ieavemylife

  Ötletek, Make Great... stb

  @Sontii ha nincsenek haverjaid, nem kell a friendlisttel foglalkozni. @Aithne a szerveren kevés a gold, kredittel meg mindenki szarásig van. Főleg mióta lefosott szaros 90-es karik 4-6-8k-ba kerülnek. A régebbi vip-es mountokat lehetne olcsóbban is adni, az újabbakat meg drágábban.
 8. Ieavemylife

  Forma-1

  Micsoda? A rajt után elmentem zuhanyozni, ettem, csináltam melóba kaját, megetettem/itattam a kutyáim, felöltöztem és vissza mentem a telefonomért a szobámba és hupp...semmi nem történt. Valóban izgalmas volt.
 9. Ieavemylife

  Community Manager

  Sajnálom, te meg rohadtul nem vagy poénos, inkább már szánalmas.
 10. Ieavemylife

  World chat reform

  Komolyan a world chat számotokra a legnagyobb probléma? Na ez a szomorú..
 11. Ieavemylife

  Néhány kérdés megválaszolása

  Avarent CM-nek!!
 12. Ieavemylife

  Néhány kérdés megválaszolása

  Ahogy már a korábbi években is, most is azt látom, hogy a TT részéről SEMMI KONKRÉT TERV NINCS. Még mindig csak a "reményeink szerint (majd)" , "dolgozunk rajta (lehet jó, lehet nem)", "meglátjuk (fingunk sincs hogy kéne)" , "nem prioritás (jajj hagyjatokmá ezzel)", "kivitelezhetetlen (nincs kedvünk baszakodni vele)" szövegek jönnek. Konkrét terv pedig legyen már nyilvános, időponthoz kötött, mert az hogy elhúzzátok előttünk a mézes madzagot némi infó morzsákkal amikkel hónapokig kéne gazdálkodnunk nem egy jó döntés. Mondjátok inkább azt, hogy "Srácok, idén biztos nem lesz bent ez és az, ezért és azért". Mindenkinek jobb lenne, mer legalább nem táplálna hiú ábrándokat. Én még mindig azon az állásponton vagyok, hogy legyen berakva SoO quarterenként.
 13. Ieavemylife

  Torokváladék aréna rating

  Akkor valaki boostolhatna egy elite geart a palamra hehe
 14. Ieavemylife

  Teljes lista

  hogy a faszba vagyok első? na mindegy, biztos jó ez így, első vagyok hehe
 15. Ieavemylife

  Tauri allyance vs horde 2.0

  Már nem mutat tauribay se a pandas oldala sem olyan infót, ami miatt kijelenthető, hogy ki mennyire jó player. Nagyon sok bosst lehoznak egy heallel vagy egy tankkal is a raidek, sőt vannak akik kifejezetten erre utaznak, így egy-egy try érdekében akár egy 6 perces boss fight is akár 30 perces wipefestet eredményezhet.
×