Jump to content

Ieavemylife

Player
 • Content Count

  137
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  26

Ieavemylife last won the day on May 22

Ieavemylife had the most liked content!

Community Reputation

89 Outstanding

About Ieavemylife

 • Rank
  Active Member

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Sokan már unják MoP-ot, ezredik altunkkal is garrosht farmolunk hc-n, aki nem achibuzi annak igazából tényleg nincs mit tennie a szerveren a szerdai raid után. Páran elmentek Freakz-ezni, mert az Legion, mert hogy az jó. Kipróbáltam én is. Eltekintve attól, hogy román szerver, egy igazi ótvar, szutyok szar bugos fos amit kb a tauri egy 2 hónapos fejlesztéssel képes lenne kiszarni magából. Azon a szerveren szinte semmilyen old kontentes insta, quest és zóna sem működik, az artifact weapon az öledbe hullik nulla teljesítmény ellenére, mégis több ezren játszanak rajta. A jelenlegi kontenten kívül még a Legion-os dungeonok és raidek 80%-ban dummy-k, ráadásul akinek anyuci odaadja a bankkártyáját, az 300$-ért full mythic gearben lesz annak ellenére, hogy az insta még bent sincs teljesen. Aki ínyenc, az még gladiator mountot is tud magának venni. Hát persze, mert az Arena, Dungeon Finder és egyéb velejárói abszolút nem működnek. Azért kéne mindent félredobva Legion-ra koncentrálni, mert az a játékosbázis ami freakzen található, talán szeretne úgy instát ütni, hogy nem ölik meg auto attack-al a bossokat és szeretne érdemben pvp-zni, szeretne a paytowin szarságok nélkül geart szedni. De ha megint megvárjátok, hogy a feledés homályába vesszen az egész, ahogy a Wod--> Tauri migráció, akkor azt kockáztatjátok, hogy senki nem fog az alig bugos, mindenkurvajólműködik szervereteken játszani, mert addigra Freakzen is jön BFA, ami ugyanolyan szar lesz, mint Legion volt, de legalább BFA.
 2. Miért 10 perces vagy fél órás bannt kap az aki bizonyítottan HUF-ért vett karaktert?
 3. Már akkor sem volt vicces, mikor elkezdték mondogatni évekkel ezelőtt.
 4. Na, akkor a 14 boss alatt essek hanyatt a 3 secrettől?
 5. Hát valahogy nem sikerült megvalósítani ezt a Legendary Item dropot.. SoO szűz karakternek 14 boss alatt 2 secret míg ToT-ban 6 boss alatt 1. De legalább a Test of Valor quest 2 hét alatt kész van.
 6. A star wars sorozat a valaha volt legvontatottabb, legunalmasabb és legsemmitmondóbb dolog amit a filmipar kiszart magából.
 7. Miért kéne bezárni? Ha én nekem el kell mennem dolgozni, és a munkáltatóm annyit tesz a koronavírus (lol) megelőzése érdekében hogy ott a terminál, fertőtlenítsed a kezed amikor akarod, akkor a kis tetvek és az irániak, afrikaiak, indiánok mellé is ugyanúgy tudnak járni szépen egyetemre hazánk szülöttjei.
 8. Már nem számít, milyen érveid vannak. Ez most már a szerver jövőjéről szól (nem wod-ról).
 9. Na vajon mikor fogja Chris zárolni a topicot?
 10. Amit ugye 1 hónap alatt ledarálnak mi? Te azt is megfogod élni, hogy egyedül játsz a szerveren a 88. kariddal amire loremastert húzol. A kérdés az, hogy ez mikor következik be. Csupán csak annyi, hogy a hatalmas ötlet ami a WoD-ot PVP realmmé alakította átmegy-e abba a fázisba (amibe egyébként kéne) hogy opcionális legyen a WoD-os karik áthozása Taurira. Vagy megvárják míg a PvE teljesen kihal WoD-on?! Pl. ennek a feltételeiről lehetne érdemben ötletelni.
 11. @Chris @Higi meg még mittomén kik. Azt gondolom épp itt az ideje egy újabb "Tauri szerverek jövője" közös TeamSpeak diskurzusnak a még meglévő aktív/inaktív (de még jelenlévő) tauris, wodos guildek tagjaival és veletek. Másszatok elő a barlangotokból, péeles.
 12. A téma zárolva lett, szóval baszhatjuk, hogy itt bármi is történjen ami a játékosbázis érdekeit szolgálná. :D Majd kapunk cuki kredites mountokat VIP panel-re 10-15k kreditért, mert ez a lényeg, nem az hogy mondjuk meglegyetek egy raidre :D

  1. Sontii

   Sontii

   Lassan be lehetne zárni a fórumot is. Ide úgyis csak olyan kérdéseket jönnek feltenni amikre nagyon nem szívesen válaszolnának, ha válaszolnának.

  2. Daniel

   Daniel

   Nem nagyon tudok már mit mondani rá. Chris rettentő ostoba és a gerince is takonyból van. Ennyi.

  3. Daniel

   Daniel

   Vagy meg lehet kérdezni tőle, hogy ha olyan faszán mennek a dolgok, akkor miért érte meg Kimbattnak inkább feladnia itt mindent és 10k agis aurákat meg boss spelleket addolni Naralithnak.

 13. Még mindig nincs érdemi hozzászólás a TT részéről. Kérdezem én, ha ti ennyire elengeditek a témát, azt is élvezni fogjátok, ha a maradék játékosok is?
 14. Vagy a 2 év múlva érkező Legion. Most komolyan, melyik lesz vonzóbb Legion szerver? Freakz vagy Tauri? Előbbin skipelve van a lvl-ing és az ezzel járó dolgok 80%-a, játszanak rajta majdnem 3ezren, kaphatsz egy instant 105-ös karaktert is proffal vagy Tauri ahol 4 évig tart egy kieg és 1x az xp rate, viszont csak 800 ember van?? Lehet itt ábrándozni, lehet itt komoly dolgokról beszélni a TT részéről, de aki évek óta itt játszik az nem veszi komolyan mert bizonyították azt, hogy nem szabad őket komolyan venni és a szavukat sem lehet elhinni sok esetben.
 15. A world pvp mostanában kimerül abban, hogy Censer-el öli egyik a másikat Timeless Isle-n. Egyértelmű és elkerülhetetlen dolognak kell következnie. MERGE! A győztesek megoldást keresnek, a vesztesek meg kifogást.
×
×
 • Create New...