Jump to content

Beast

Community Manager
 • Content Count

  45
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

4 Neutral

About Beast

 • Rank
  Member

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Beast

  Community Manager

  Helló together, látom, hogy hatalams az érdeklődés és tisztába vagyok illetve vagyunk hogy még több a tenni való (a videó külön jutalmat érdemelne, "give this kid a medal"). Figyelgetek mindent, amit tudok és látom, hogy min kell dolgoznunk. Viszont kérek tőletek két hetet. Jelenleg sajnos privát illetve szakmai szinten olyannyira be vagyok szorítva, hogy nem hogy Taurira nincs időm, de jelenleg a a basic alvásszükségletem, az asszony és a háztartás sínylelik ezt meg. Sajnos nem túlzok, amikor azt mondom, hogy napi 4 óra szabadidőmnl nincs többem, amit pedig szeretnék (néha legalábbis nem árt) alvásra fordítani. Amikor beálltam Chris-ék mellé egyáltalán nem ez volt a helyzet, viszont egy váratlan változás jelenleg ezt hozta. 2 hét múlva befejeződik a projekt, amin jelenleg dolgozok, utána rengeteg plusz órám szabadul fel, amit nektek és az egész szervernek fogok tudni szentelni. Kis türelmet kérek, semmi többet. Addig nyugodtan bombázzatok PRIVÁTBA a gondolataitokkal, problémáitokkal és kérdéseitekkel, Május végén nekilátok 100%-osan ezeknek a feldolgozásához.
 2. Beast

  Új channelek discordra

  Önmagában nem a sok chanellel van a probléma, rosszul fejeztem ki magam. Sokkal inkább az összefüggő sok chanellel. Most kicsit szét lettek szedve, be lehet őket szépen csukni is. Amennyiben lenne több külföldi szoba, nyilván lenne egy külön "international" bezárható fülecske, ami alatt ezek lennének. A PTR szobának pedig volt btw a csapaton belül is ellenfele, szóval that's just one point.
 3. Beast

  Új channelek discordra

  Újrastruktúrálás után létre lett hozva a szoba. BTW nem tudom mikor lett lengyel szoba csinálva, de amióta én Tauris Discordot használom, az ott van
 4. Beast

  Új channelek discordra

  Érthető és Daniel kritikájának is van alapja, viszont ez nem mai dolog. Jóideje létre lett hozva a szoba és ha egyszer már meg kapták a lehetőséget, miért vegyük el tőlük? Nyilván jó lenne egy moderátor aki beszéli a nyelvet - ez evidens. Majd lehet keresni köztük egyet, nem tartom kizártnak, hogy akadna jelentkező. Ez a következménye annak, ha egyere több internacionális (te kedvedért "külföldi") playerünk van és legfőképp ha szeretnénk is egyre több ilyen játékost. Nekik is kell teret adni, hogy kiélhessék magukat. Ha külföldiként felmész egy szerverre sokaknak az első dolga az, hogy neki áll keresni az ő országa communityét az ő nyelvükön. Ez pedig Discordon a legegyszerűbb.
 5. Beast

  Új channelek discordra

  De igen. Van rá igény, meg lett csinálva. Az, hogy nincs lengyel moderátorunk az egy másik kérdés.
 6. Beast

  Új channelek discordra

  Nyilván, mert #SupportForeignPlayers. Pláne ha jövőben több internacionális játékosunk lesz, el lehet gondolkodni majd német/francia channelen is pl.
 7. Beast

  Villámkérdések - Villámválaszok

  Sorry, my bad. Frissítve lesz holnap ty
 8. Beast

  Új channelek discordra

  *Conversation moved to Discord*
 9. Beast

  Új channelek discordra

  Tény és való. Nem egyszerű dolog ez se. Bele fogunk nézni mindenképpen. Ötletekre nyitottak vagyunk
 10. Beast

  Villámkérdések - Villámválaszok

  Frissítve van Több helyen írtuk már, hogy Június előtt sajnos nem valószínű a release.
 11. Beast

  Új channelek discordra

  Hát Aithne neve alatt nem véletlenül szerepelnek érdekes szövegecskék. "Nincs itt semmi látnivaló. Nem én bannoltalak... Vagy mégis? " Témával kapcsolatba viszont: Aithnével belenéztünk az ötletbe, a probléma az, hogy már jelenleg is túl sok channel van. A jövőben lehet, hogy megpróbáljuk átdolgozni a Discordunkat, de egyellőre marad a jelen állapotában.
 12. Bármennyire is szeretnénk, valóban nem tudunk ETA-t adni. Ennek annyi oka van csak, hogy emellett 5.4-et illetve Legiont kell előkészíteni, amelyeknek fő prioritásuk van. Ennek megflelően WOTLK valóban egy úgymond "mellékprojekt". Viszont amint lesznek konkrét információk, jelentkezünk. ETA bejelentése környékén pedig szintén megválaszolásra fognak kerülni a fentebb feltett kérdések.
 13. Beast

  Community Manager

  Nem szeretném az összeesküvés teóriákat szítani, viszont fun fact: Beast állítólag tud vizen járni.
 14. Beast

  Community Manager

  A CM is és a Tauri Team is dolgozik jelenleg gőzerővel azon, hogy mielőbb legyen SOO, Legion és Wotlk. Ezek előkészítése bármennyire meglepő nem csak programozást igényel hanem rengeteg tervezést, ötletelést. Van egy-két ötletünk, miként fogjuk izgalmasabbá tenni a következő időket. Ettől függetlenül viszont tény és való, hogy nem tudok annyit aktívnak lenni, mint amennyit szeretnék. Ennek nemes egyszerűséggel szakmai okai vannak, illetve az ebből eredő napi átlag 4 óra alvásom se segít sokat. Júniustól itt leszek ismét 100%-ban de addig se izguljatok, olvasgatom a topicokat, Discordot, Ingame is etc. Stay tuned, rengeteg dolog van a háttérben készülőben, melyek viszont a tervezettnél több időt vesznek igénybe. És még csak ne is reménykedjetek, hogy megszabadulhattok tőlem Nem olyan fából faragtag, hogy feladnám. Pusztán jelenleg magánéletbe is prioritásokat kell helyezzek és ez kb egy hónapig abban merül ki, hogy annyi szabadidőm, hogy egyek, fürdöjek és aludjak.
 15. We're happy to see you enjoying the server. Feel free to report if you find anything.
×