Jump to content

.L.

Player
 • Content Count

  10
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

Everything posted by .L.

 1. Is there any other way to earn the opposite result for example on origi?
 2. Gyerekek , én tényleg nem akarok károgni meg semmi ilyesmi , de per pillanat a top 20-ban 8 holy priest :DDD
 3. Csak hogy provokáljam picit még a népet. 5.4-es boostok pár classnál eléggé betesznek 5.0.5-ös contentnél. (Nagy valószínűséggel szet bónuszok miatt rakták be, hogy balanceoltak legyenek a classok, vagy valami hasonló, de ez lényegtelen is)Tervezek egy olyan oldalt létrehozni, ahol aréna meccs statisztikák vannak, hogy pl melyik class milyen winrate-el rendelkezik, átlagos dmg/heal stb.Azután el lehet gondolkodni a custom “nerfeken”, hogy balance legyen, mert az nem állapot, hogy van pár class, amivel lehet arénázni. Persze csak PvP-t érintené és a későbbi patchekben csökkentve lenne a “nerf”. CHRIS 2017-08-18 13:43
 4. Na.... hát erről beszélek.
 5. Én erre két féle megoldást látok , az egyik az az , hogy: ( és tudom rengeteg időt venne igénybe , de hát gondolom ezzel tisztában volt mindenki mielőtt a TT tagjává vált.) custom fixek spellről spellre például 5.0-án a warri mortal strike ( bocsánat hogy ezzel példálózok mindig , ebbe ástam bele magamat , ez szúrt mindig is szemet ) 175%-ról meglett emelve 215%-ra vagy a deep wounds 65%-al ( meg előtte még 5.2-őn még 100%-al ) akkor erre pl mehetne egy nerf. Vagy valamilyen módon átlagolni a buffokat patch noteok szerint , amiket egy adott cast spelljei kapnak , ebből kijön pl hogy a warrior átlagos dmgje 11% kal több mint ami kéne hogy legyen. Ekkor a warrira mint kasztra (teszem azt csak pvp környezetben) 11% nerfet rakni. Amire meg kijön hogy 9% kal kevesebbet sebez annak az output dmgjét osztani 0.91 -gyel. Azt hogy milyen módszer alapján átlagoljuk a spelleket , az már egy olyan dolog , ami fölött gondolkodni kéne , és ki kéne mérni , hogy melyik lenne a legjobb de mondok egy nagyon primitív módszert : azok a spellek amik egy karakternek a fő damage forrásai ( ice lance , deep wounds ) azokat az átlagolásnál nagyobb súllyal figyelembe venni , amik pedig kevésbé fő dam források , azokat pedig kisebb súllyal figyelembe venni. Végezetül annyit , hogy ezek mind olyan módszerek , amikkel időt kell tölteni de én azt gondolom , hogy megérné , tekintettel a játékos szám folyamatos csökkenésének figyelembe vételével. Elnézést kérek az okoskodásért , nem tudom hogy milyen lehetőségekkel rendelkezik a mélyen tisztelt TT , és bevallom én magam pedig ehez nem értek és nincs rálátásom se , de valamit azért lehetne kezdeni ezzel , úgy gondolom. De ha még mindig csökönyösen érvelne valaki a "blizz like" mód mellett , szeretném felhívni mindenki figyelmét ezekre : Base Resilience now reduces damage players deal to others players by 72% (up from 65%). Battle Fatigue now reduces healing for players that are engaged in PvP combat by 55% (up from 45%). Tehát oké az , hogy 5.4 szerint a szegény warriknak meg mageknek nagyobbat kellene ütnie , de akkor a healereknek kisebbett kellene healelniük , + a resinek 72%-on kellene lennie. Ezt én kicsit kettős mércének érzem , amit a 2v2 ladder nagyon is jól tükröz.
 6. A mostani "pvp system" érdekességeit szeretném megvitatni , illetve reménykedem egyesek majd kioktatnak ha valamit esetleg rosszul tudok vagy látok. Tehát , jelenleg 5.4-es patchnek örvendezünk 5.1-es contentben ez eddig tök tiszta meg minden , rengeteg karakter kapott buffokat ( http://eu.battle.net/wow/en/game/patch-notes/5-4-0 ) de az azért mégis csak szemmel látható , hogy egyáltalán nincs balance ebből kifolyólag , tekintettel , hogy az akkori buffokat , az akkori gearekhez igazították. Elfogadom a tauri érvelését amúgy , hogy így nekik meg nekünk játékosoknak sokkal egyszerűbb , ha a legutolsó patchbe scriptelnek be dolgokat ( bár nagy rálátásom nincs , de gondolom csak ez lehet az oka... ). Én úgy gondolom , hogy ilyenkor két felfogás ütközik egymással , az egyik részük a játékosoknak azt mondják , hogy "oké , legyen így , de azért valami nerf vagy custom fix csak legyen már , hogy élvezhető legyen a játék" míg a másik fél részéről ezt a csökönyös " blizz like" felfogást veszem észre akik azt mondják , hogy " ha már 5.4 , akkor igenis kapják meg a linken látható buffokat az illetékes karakterek". Ezt csak halkan jegyzem meg , de akkor a Battle Fatigue miért 40%-on van ( 5.1-es patch szerint ) és nem 60%-on ( ahogyan 5.4-ben lennie kellene ) ? És nem akarok általánosítani , de csodálkozunk , hogy minden setupban vagy frost mage és holy priest / resto dudu / holy pala / resto shaman / mistweaver monk ( gyakorlatilag minden csak disc priest nem) van VAAAAGY a forst mage helyett warri van ( néha DK.) Szerintem eléggé árulkodó a 2v2 ladderen a top 20 felhozatala , 20ból 12 healer a maradék meg warri , dk , mage. ( viccen kívül , ebben nincs túlzás vagy ferdítés sőtt ha tovább akarom ütni a vasat , akkor a top 40-be per pillanat egyetlen egy lock meg egy hunter tudta megtörni a healer és a warri dk mage dominanciát. ). Úgy gondolom , hogy joggal merül fel a kérdés , hogy hol vannak....- hát nem akarom felsorolni az összes kasztot - de gyakorlatilag mind azok , akik az 5.4-es patchnek köszönhetően nem kaptak ekkora buffokat? Milyen megoldást tudnánk találni arra , hogy azok , akik szeretnek a saját karaktereikkel játszani , és történetesen nem a top 20 választékának egyike, is labdába rúghasson arenan ne adj isten mondjuk a gladiatortért? ( azon túl , hogy menjen el másik szerverre... ) Nagyon remélem hogy valami értelmes beszélgetést fogunk tudni itt kialakítani , amit esetleg egy olyan eltévedt TT tag is elolvas , aki feltud engem vagy másokat világosítani.
×
×
 • Create New...