Ugrás a tartalomra
TauriWoW Community

Kuahga

Felhasználók
 • Tartalomszám

  77
 • Csatlakozott

 • Utoljára megtekintve

 • Nyertes napok

  2

Kuahga ekkor volt utoljára a nap nyertese: Október 19 2017

Kuahga által megosztott tartalmakat kedvelték a legtöbben!

Közösségi népszerűséged

16

1 Követő

Névjegy

 • Rang
  Gyakori Látogató
 1. MoP Guild Progress Topic

  szerintem ez eddig is nyilvánvaló volt mindenki számára
 2. MoP Guild Progress Topic

  Vagy ha nagyon unatkozol, akkor nézd meg a Pandemonium 25-s videóját ahol boostolják Kuahgát!
 3. MoP Guild Progress Topic

  Az időpontal az a probléma, hogy a guildek nagy része nem jelzi ha levertek valamit, csak azok akik szeretnék hogy kikerüljön a guildjük neve ide, ha pedig csak ezek lennének kint, hitelességét vesztené a topic. Úgy gondolom nem a topic tulajának a feladata utánanézni mindig hogy melyik guild éppen mit ütött le, és mikor. Másik dolog meg, nem értem miért kell kitenni hogy valaki bugolta-e a bosst vagy sem. Kicsit olyan mintha előítéletes, és/vagy részrehajló lenne a topictulaj. Legalábbis nekem ezt sugallja, de ez már csak személyes vélemény.
 4. MoP Guild Progress Topic

  @Plausz A boostot még nem fizettem ki, mikor tudnánk megejteni?
 5. MoP Guild Progress Topic

  Inkább átmegyek egy olyan klánba ahol ütnek mindent Kappa
 6. MoP Guild Progress Topic

  XDDD Te is abban alszol, vald csak be nyugodtan, nem gáz
 7. MoP Guild Progress Topic

  Valahogy így is sikerült. Kappa FeelsSurfMan
 8. MoP Guild Progress Topic

  Kuahgát azóta már más boostolja lol
 9. Amaterasu retail progress

 10. Amaterasu retail progress

  SPECIÁLISAN TARKO-NAK! Legalább a nevemet tudnád leírni normálisan. Segítek: ki tudod copyzni oldalról. Nem akartam erre írni semmi bántót igazából, mert annyira nem érdekel ez az egész dehát sajnos triggered Akkor most beszéljünk a Tauris MsV contentről, ahol ment a Realm First-re TGF-elgetés, meg a mellveregetés, hogy bezsebelitek MOP-on az összes RF-et (amiben végül 2 friss guild is megelőzött titeket btw). Tudod... ahol a SAJÁT guildem előbb clearelte MsV-t sima 10-esen, dual 10-esen, és 25-ön is mint ti, pedig nekünk az első hét volt hogy rámentünk 25-ösön, ti meg ott szenvedtetek vele már 2 hete. Áruld már el nekem, mivel is "tettetek ti le többet"? Hogy összeszedtetek 20 embert és leütöttetek 2 Mythicet, (amit mellesleg minden Magyar mythic raider guild megüt)? Remélem most már érted a megjegyzés lényegét Vagy itt most az a lényeg hogy többet ütöttél mint én, aki mégcsak nem is volt mythicen? Ez kb olyan összehasonlítás lenne, mintha összevetném a m+ scoreomat a tiéddel. (Jelenleg abban sokkal nagyobb lehetőségeim vannak. Ne értsd félre én az egyetlen 15+os m+ kulcsomat ami scoret is ad, nem guild grouppal ütöttem, hanem pugokkal) Szerintem fölösleges abba bele menni ki mit tett le az asztalra, valószínűleg ti járnátok rosszabbul. Ez ugyanaz hogy te engem azonosítasz az FMO-val, holott én Taurin nem is játszottam ott. Tudod a kettő között az a különbség, hogy Ama ott GM, én meg itt nem mitőbb semmi közöm hozzá. Ha megfogadsz egy tanácsot: minden ép eszű ember tudja, hogy egész addig fog élni ez a topic, amíg vagytok annyira okosak, hogy reagáltok ezekre a dolgokra vagy ahogy ti mondjátok flame-elésekre, amiket ti kaptok. Ha nem irkálnátok itt folyamatosan mindenre megsértődve, akkor mindenki leszarná hogy mi van veletek. Megnyugtatlak, engem nem érdekel milyen Progressetek van eredetin, nem érdekel kik játszanak ott, és mit csinálnak, sőt akár hiszed, akár nem, van olyan ember akivel értelmesen elbeszélgetek tőletek bármiről, még Amával is, sőt olyan is van, aki az én guildemben is játszott. Az hogy a szar magyar guildek szintjén vagytok, az egy személyes vélemény, le kell szarni, vagy el kell fogadni, ha meg zavar, akkor változtatni kell rajta. Senki sem mondta hogy ez egy állandó helyzet. Részemről ez a téma lezárva, remélem világos volt. Minden ilyen témából ezentúl nyugodtan ki is hagyhattok, mert nem fogok rá reagálni úgysem, akinek meg jó a fölösleges irkálás, annak gl hf. Sok sikert nektek a továbbiakban.
 11. Amaterasu retail progress

  Lényegtelen, ha megdöglök, a kocsist fogják lecsukni.
 12. Forma-1

  Na mit gondoltok? Ki lesz 2018 világbajnoka?
 13. Amaterasu retail progress

  Hát valóban viccesebb hogy ezen ennyire felhúztad magad. Nem tudom mit vársz ezalatt a topic alatt btw, meg úgy általánosan Tauris forumokon.
 14. Amaterasu retail progress

  https://www.warcraftlogs.com/reports/xf1NJHzvWbDYh7Mp#fight=last&type=damage-done https://www.warcraftlogs.com/reports/rH8q1XPDjFGVk24C#fight=35&type=damage-done Te aztán nagyon el vagy tévedve tesó, ha okoskodsz akkor legalább nézz utána a dolgoknak plz. (Első killekről linkeltem szándékosan, akinek nem lenne tiszta) Nem kell minden vicces megjegyzést véresen komolyan venni. Ha mégis sikerül akkor valószínűleg van alapja szerinted is nem?
 15. Amaterasu retail progress

  Már megütik a retardált magyar guildek szintjét
×