Jump to content

Kuahga

Player
 • Content Count

  79
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  3

Kuahga last won the day on June 25 2018

Kuahga had the most liked content!

Community Reputation

18 Good

1 Follower

About Kuahga

 • Rank
  Frequent Member

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Ilyen mély nyomot hagytam benned Exo? Szeretnél beszélni a sérelmeidről? Megbeszélhetjük, bármi van. Csak légy pozitív, odakerültetek és már megdupláztátok a Hof-os első napi teljesítményt! Ez mindenképp pozitív! Infuval büszkék vagyunk rátok. Kár hogy bossokból is dupla annyi van
 2. Nem tudom miért izgultok. A minőségi tesztelésnek következményeképp, (ami egyáltalán nem arra megy hogy valaki az arcnövelőként ismert RF-re gyakoroljon, mert olyan nagy versenyre számíthatunk 2 guild között, melyek közül az egyik ráse megy, csak raidel a rendes raididőpontjában) úgyis üthetetlen lesz az egész hetekig, mert a 12 boss közül valamelyik tuti szarul fog bekerülni, és üthetetlen lesz. (Illetve másik opcióként más tax kell rá amely meg fogja akasztani az egyik klánt ahogy HoF-ba is tette hetekre).
 3. szerintem ez eddig is nyilvánvaló volt mindenki számára
 4. Vagy ha nagyon unatkozol, akkor nézd meg a Pandemonium 25-s videóját ahol boostolják Kuahgát!
 5. Az időpontal az a probléma, hogy a guildek nagy része nem jelzi ha levertek valamit, csak azok akik szeretnék hogy kikerüljön a guildjük neve ide, ha pedig csak ezek lennének kint, hitelességét vesztené a topic. Úgy gondolom nem a topic tulajának a feladata utánanézni mindig hogy melyik guild éppen mit ütött le, és mikor. Másik dolog meg, nem értem miért kell kitenni hogy valaki bugolta-e a bosst vagy sem. Kicsit olyan mintha előítéletes, és/vagy részrehajló lenne a topictulaj. Legalábbis nekem ezt sugallja, de ez már csak személyes vélemény.
 6. @Plausz A boostot még nem fizettem ki, mikor tudnánk megejteni?
 7. Inkább átmegyek egy olyan klánba ahol ütnek mindent Kappa
 8. XDDD Te is abban alszol, vald csak be nyugodtan, nem gáz
 9. Valahogy így is sikerült. Kappa FeelsSurfMan
 10. Kuahgát azóta már más boostolja lol
 11. SPECIÁLISAN TARKO-NAK! Legalább a nevemet tudnád leírni normálisan. Segítek: ki tudod copyzni oldalról. Nem akartam erre írni semmi bántót igazából, mert annyira nem érdekel ez az egész dehát sajnos triggered Akkor most beszéljünk a Tauris MsV contentről, ahol ment a Realm First-re TGF-elgetés, meg a mellveregetés, hogy bezsebelitek MOP-on az összes RF-et (amiben végül 2 friss guild is megelőzött titeket btw). Tudod... ahol a SAJÁT guildem előbb clearelte MsV-t sima 10-esen, dual 10-esen, és 25-ön is mint ti, pedig nekünk az első hét volt hogy rámentünk 25-ösön, ti meg ott szenvedtetek vele már 2 hete. Áruld már el nekem, mivel is "tettetek ti le többet"? Hogy összeszedtetek 20 embert és leütöttetek 2 Mythicet, (amit mellesleg minden Magyar mythic raider guild megüt)? Remélem most már érted a megjegyzés lényegét Vagy itt most az a lényeg hogy többet ütöttél mint én, aki mégcsak nem is volt mythicen? Ez kb olyan összehasonlítás lenne, mintha összevetném a m+ scoreomat a tiéddel. (Jelenleg abban sokkal nagyobb lehetőségeim vannak. Ne értsd félre én az egyetlen 15+os m+ kulcsomat ami scoret is ad, nem guild grouppal ütöttem, hanem pugokkal) Szerintem fölösleges abba bele menni ki mit tett le az asztalra, valószínűleg ti járnátok rosszabbul. Ez ugyanaz hogy te engem azonosítasz az FMO-val, holott én Taurin nem is játszottam ott. Tudod a kettő között az a különbség, hogy Ama ott GM, én meg itt nem mitőbb semmi közöm hozzá. Ha megfogadsz egy tanácsot: minden ép eszű ember tudja, hogy egész addig fog élni ez a topic, amíg vagytok annyira okosak, hogy reagáltok ezekre a dolgokra vagy ahogy ti mondjátok flame-elésekre, amiket ti kaptok. Ha nem irkálnátok itt folyamatosan mindenre megsértődve, akkor mindenki leszarná hogy mi van veletek. Megnyugtatlak, engem nem érdekel milyen Progressetek van eredetin, nem érdekel kik játszanak ott, és mit csinálnak, sőt akár hiszed, akár nem, van olyan ember akivel értelmesen elbeszélgetek tőletek bármiről, még Amával is, sőt olyan is van, aki az én guildemben is játszott. Az hogy a szar magyar guildek szintjén vagytok, az egy személyes vélemény, le kell szarni, vagy el kell fogadni, ha meg zavar, akkor változtatni kell rajta. Senki sem mondta hogy ez egy állandó helyzet. Részemről ez a téma lezárva, remélem világos volt. Minden ilyen témából ezentúl nyugodtan ki is hagyhattok, mert nem fogok rá reagálni úgysem, akinek meg jó a fölösleges irkálás, annak gl hf. Sok sikert nektek a továbbiakban.
 12. Lényegtelen, ha megdöglök, a kocsist fogják lecsukni.
 13. @Avaren Az alap ötlet ez volt igen, csak sokak nem értettek egyet vele
 14. Kuahga

  Forma-1

  Na mit gondoltok? Ki lesz 2018 világbajnoka?
×
×
 • Create New...