Jump to content

GeryFlash

Player
 • Content Count

  5
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

GeryFlash last won the day on June 25

GeryFlash had the most liked content!

Community Reputation

1 Neutral

About GeryFlash

 • Rank
  Newbie
 1. GeryFlash

  Más nézőpont

  Más nézőpont, igen. Még hozzá egy elég szar.
 2. GeryFlash

  Általános PC HelpDesk

  Megérheti az 5700, de kell hozzá rendesen tápegység (márkásból 500 watt, nem márksából 550-600 watt). És várd ki a custom kiadásokat, a sima AMD-s kiadásnak a hűtése egy vicc, hangos és nem hűti le a kártyát. Szerintem Ryzen 5 1600 és 2600 között anynira kics az árkülönbség, míg teljesítményben azért van hogy megérné az utóbbit venni.
 3. GeryFlash

  Legion

  Legion PTR maybe Q2-Q3 2020, Legion Release not before 2021
 4. GeryFlash

  Villámkérdések - Villámválaszok

  ,,A Prioritás jelenleg 5.4 release." Chris csak az a probléma hogy ebből semmit nem látunk. Nem tudom hogy csak nem frissítitek a fejlesztői tartalmat, de az eredeti dátum még január környékén az ápirlis 1 volt. Nézegettük haverokkal két heti rendszereséggel és az alapján tényleg úgy láttuk hogy tartható vagy max 1-2 két csúszás. Március 3-án így állt a dolog: Március 19-én így : És most április 3-án így: Félre ne értsd, pontosan el tudjuk kézpelni milyen rohadt nehéz lehet ezekt scriptelni, Galakras fight főleg, de az hogy semmit nem kommunuikáltok a közösség felé az szerintem nagyobb probléma mint az, hogy megint hónapokat csúszik a dolog, miközben a player szám hónap hónapra esik, pont emiatt is. És ez egy öngerjesztő folyamat, minél később jöün ki SOO --> annál kevesebb player lesz addigra, és a visszajövő playerek is a kis játékosszám miatt kisebb mértékben jönnek vissza. Nem b*szogatás, az hogy nehéz haladni az oké de egy 2-3 perc alatt megírható heti visszajelzés akár a launcherbe kirakva nem lenne nagy energia befektetés és annál nagyobbat dobna. A develoepr streamek szerintem jók, de egy heti/kétheti/havi update a launcherbe vagy a facebook oldalra többet dobna.
 5. GeryFlash

  Tauri szerverek jövője

  Sziasztok! Bár átböngésztem elég sok topikot illetve elolvastam itt közel 724 hozzászólást még mindig maradtak olyan kérdések megválaszolatlnul amit talán ez a topik hviatott volna megválaszolni: - mikor lesz Siege of Ogrimmar - lesz e valor/justice váltás vagy most már végig ez marad, ergo 465-ös cuccokat lesdznke justice-ert SOO bekerulese utan is - Wotlk ugye április 1, arra van bármilyen long-shoot becslés hogy Legion kb mikor? tényleg csak becslés szinten Köszi
×