Jump to content

GeryFlash

Player
 • Content Count

  6
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

GeryFlash last won the day on June 25

GeryFlash had the most liked content!

Community Reputation

1 Neutral

About GeryFlash

 • Rank
  Newbie
 1. Sziasztok! Az lenne a kérdésem, hogy mikorra várható Wotlk szerver indulása? Olvastam elmúlt hetekből kommenteket, Christ idézve szeptember 23-ról: A kérdésem hogy hogy halad a dolog, el lett kezdve és akkor mostantól kb 1 hónap vagy még abszolút To Do fázisban van? Illetve hogy mi a terv, 3.0-rol indulna a kiegészítő és 3-4 havonta jönnének a patchek/raidek?
 2. GeryFlash

  Más nézőpont

  Más nézőpont, igen. Még hozzá egy elég szar.
 3. GeryFlash

  Általános PC HelpDesk

  Megérheti az 5700, de kell hozzá rendesen tápegység (márkásból 500 watt, nem márksából 550-600 watt). És várd ki a custom kiadásokat, a sima AMD-s kiadásnak a hűtése egy vicc, hangos és nem hűti le a kártyát. Szerintem Ryzen 5 1600 és 2600 között anynira kics az árkülönbség, míg teljesítményben azért van hogy megérné az utóbbit venni.
 4. GeryFlash

  Legion

  Legion PTR maybe Q2-Q3 2020, Legion Release not before 2021
 5. GeryFlash

  Villámkérdések - Villámválaszok

  ,,A Prioritás jelenleg 5.4 release." Chris csak az a probléma hogy ebből semmit nem látunk. Nem tudom hogy csak nem frissítitek a fejlesztői tartalmat, de az eredeti dátum még január környékén az ápirlis 1 volt. Nézegettük haverokkal két heti rendszereséggel és az alapján tényleg úgy láttuk hogy tartható vagy max 1-2 két csúszás. Március 3-án így állt a dolog: Március 19-én így : És most április 3-án így: Félre ne értsd, pontosan el tudjuk kézpelni milyen rohadt nehéz lehet ezekt scriptelni, Galakras fight főleg, de az hogy semmit nem kommunuikáltok a közösség felé az szerintem nagyobb probléma mint az, hogy megint hónapokat csúszik a dolog, miközben a player szám hónap hónapra esik, pont emiatt is. És ez egy öngerjesztő folyamat, minél később jöün ki SOO --> annál kevesebb player lesz addigra, és a visszajövő playerek is a kis játékosszám miatt kisebb mértékben jönnek vissza. Nem b*szogatás, az hogy nehéz haladni az oké de egy 2-3 perc alatt megírható heti visszajelzés akár a launcherbe kirakva nem lenne nagy energia befektetés és annál nagyobbat dobna. A develoepr streamek szerintem jók, de egy heti/kétheti/havi update a launcherbe vagy a facebook oldalra többet dobna.
 6. GeryFlash

  Tauri szerverek jövője

  Sziasztok! Bár átböngésztem elég sok topikot illetve elolvastam itt közel 724 hozzászólást még mindig maradtak olyan kérdések megválaszolatlnul amit talán ez a topik hviatott volna megválaszolni: - mikor lesz Siege of Ogrimmar - lesz e valor/justice váltás vagy most már végig ez marad, ergo 465-ös cuccokat lesdznke justice-ert SOO bekerulese utan is - Wotlk ugye április 1, arra van bármilyen long-shoot becslés hogy Legion kb mikor? tényleg csak becslés szinten Köszi
×