Ugrás a tartalomra

Kalecgos

Játékos
 • Tartalomszám

  88
 • Csatlakozott

 • Utoljára online

 • Nyertes napok

  4

Kalecgos ekkor volt utoljára a nap nyertese: Október 18 2018

Kalecgos által megosztott tartalmakat kedvelték a legtöbben!

Népszerűségi pontszám

22

Névjegy

Legutóbbi profil látogatók

483 profil megtekintés
 1. Kalecgos

  Az Off offolója!

  Ebay-ről rendelt már valaki? Először itt kérek egy kis felvilágosítást, hogy mennyivel másabb mintha itthon vennék valamit pl. hardveraprón meg hogy pl. átbasztak akkor hogy tudok reklamálni etc... (Aztán ha nincs önként jelentkező akkor nekiállok kutató munkát végezni) Másik: Használt PS4 játékokat itthon merrefelé érdemes keresni?
 2. Kalecgos

  Általános PC HelpDesk

  Elvileg ez tud valami ilyesmit https://www.cpuid.com/softwares/hwmonitor.html Itt meg 2 calculator: http://www.coolermaster.com/power-supply-calculator/ https://outervision.com/power-supply-calculator
 3. Kalecgos

  Beszélgetés más játékokról

  Yakuza 0 , Darkside Detective, >observer_, Q.U.B.E. 2, Regions of Ruin, Sundered, Immortal Redneck, NeuroVoider, Purrfect Date - Visual Novel/Dating Simulator, Seven: The Days Long Gone, 7 Days to Die, The Dwarves, Hard Reset Redux, Hidden Folks, Old Man's Journey, Forged Battalion, Kona, Pathologic Classic HD, Sudden Strike 4, Cities in Motion 2, Europa Universalis III Complete, Hearts of Iron III Collection edit: Sniper Elite V2, Dead Island Definitive Edition, Zombie Army Trilogy, Mega Man Legacy Collection. Ezek nem biztos, hogy még jó kódok de elvileg ezek is vannak. Ezek közül kell bármelyik valakinek steamre?(humble maradékok szóval nem kell számítani semmire, de hátha érdekel valakit)
 4. Kalecgos

  Az Off offolója!

  PS4-t akkor éri meg venni ha érdekelnek az exkluzív címek. Van PS Plus sub amivel unlockolni tudod a játékok multiplayer&online részét, néha +discount valami játékra meg havonta 2 játékot leszedhetsz ingyé.(azt most nem tudom hogy random vagy választható vagy van valami feltétele és hogy megmarad-e) Szóval ha nagy multiplayer fan vagy, preferálod az egér+bill-t és nem ps exklúzív a játék ami érdekel, akkor PC.
 5. Kalecgos

  Vidám topic, mindenkinek lehet jó napja :)

  Megtaláltam azt a KJK könyvet ami 3 éve eltűnt a szobámból. Anyum valamiért betette az egyik szekrény polcára a folyosón. Sohatöbbénemengedlekel.
 6. Kalecgos

  Az Off offolója!

  Azóta már megoldódott a helyzet. Elmentem oda ahol vettem a bérleteket, elmondtam a panaszomat, a hölgy kitöltött egy papírt majd kérte a javítani való számlákat és ma telefonáltak, hogy amikor ráérek, mehetek be a népligeti közlekedési központba az új számlákért.
 7. Kalecgos

  Az Off offolója!

  Lehet nem látszik de ez is egy Leviathan Class macska, egyébként van nyakörve csak eltakarja a zsír+szőr kombó. Ott szokott csövezni a kisbolt előtt aztán ha éppen arra járok akkor meggyürkölöm mert rettenetesen szeretni való és hagyja is magát.(ha nem lenne meg a geci perzsánk és nem lenne nyakörve, felkapnám oszt hazahoznám a g*cibe) Szerk: Meg akkor már itt van pár kép őfelségéről.
 8. Kalecgos

  Az Off offolója!

  Baszták már el valakinek az áfás számláját buszbérletnél? Ha megvan a régi meg a bérlet is akkor kiálíthatnak újat? Nem akarok ezért bukni 7k pénzt.
 9. Kalecgos

  syastok

  :VoHiYo:
 10. Kalecgos

  Beszélgetés más játékokról

  Hát ez kibaszott szar volt. Sniper Elite 1&v2, Dead Island, Cities: Skylines érdekel valakit?
 11. Kalecgos

  Filmes topic

  Castlevania S2 már fent van az áruházban/Netflixen ha valakit érdekel.
 12. Kalecgos

  Vidám topic, mindenkinek lehet jó napja :)

  Nov. 5-től Rendszergazda&Iskolatitkár leszek. Omegalul
 13. Kalecgos

  Beszélgetés más játékokról

  Legion, BfA-t meg még néhány játékot onnan vettem, de akkor lehet csak nagy mázlim volt.
 14. Kalecgos

  Beszélgetés más játékokról

  Én HRKgame, kinguin meg allkeyshop-on szoktam venni kulcsokat. Másik kérdésre meg nem tudom a választ, soha se rendeltem még elő.
 15. Kalecgos

  Beszélgetés más játékokról

  De csak ez a Blade vagy mia fene. Arról meg tudtuk, hogy mobilra jön. Amiről meg alig mutattak valamit az meg majd Starfield nevű játékuk után jön elvileg. De ha azóta meggondolták magukat akkor nem szóltam.
×