Ugrás a tartalomra
TauriWoW Community

Kalecgos

Felhasználók
 • Tartalomszám

  60
 • Csatlakozott

 • Utoljára megtekintve

 • Nyertes napok

  2

Kalecgos ekkor volt utoljára a nap nyertese: November 1 2017

Kalecgos által megosztott tartalmakat kedvelték a legtöbben!

Közösségi népszerűséged

6 Semleges

Névjegy

 • Rang
  Gyakori Látogató

Legutóbbi profil látogatók

204 profil megtekintés
 1. Általános PC HelpDesk

  A géped mostani árak szerint kb 185k-ért lehetne összerakni(árúkereső árak szerint, tárolókat nem beleszámtva), kb a feléért szerintem eltudod passzolni. De kérdezz meg mást is erről. Majd ha hazaérek írhatok egy gépet.
 2. Beszélgetés más játékokról

  https://www.humblebundle.com/store/spec-ops-the-line Spec Ops: The Line free
 3. Beszélgetés más játékokról

  https://www.humblebundle.com/store/the-darkness-ii?hmb_campaign=thedarkness2_freegame&hmb_medium=banner The Darkness 2 free
 4. Általános PC HelpDesk

  Valakinek van tapasztalata virtualizációval SSD-n?(pl. virtualbox) Az érdekelne, hogy mennyire bassza szét.
 5. Általános PC HelpDesk

  Winupdate rohadtul nem mehetne ha mindenhol le van tiltva. Én feladatkezelő->szolgáltatásokon belül szoktam leállítani majd letiltani, csak akkor szokott elindulni mikor az AVG-vel system scant csinálok mert az meg szépen felkapcsolja olyankor. Windows Module Installer: https://www.itechgyan.com/windows-modules-installer-worker/ WMI meg Előtöltés/(Sysmain)-> Ugyan úgy mint winupdate-nál, leállítod és manual-ra rakod vagy letiltod. Esetleg mehet egy gép karbantartás: lemezek töredezettség mentesítése(ha HDD-d van), víruskeresés, egyéb programok auto updateját lelövöd.
 6. Általános PC HelpDesk

  Nekem ilyen csak vlc-nél volt, Windows Explorer/Windows Intéző restart nálam megoldotta a problémát. Ha már próbálkoztál vele akkor dunno, elvileg valami win10 bug lesz.
 7. Dühöngő

  Remélem ezek a faszságok nem fognak itthon is elterjedni.
 8. Általános PC HelpDesk

  Ha olyan lapot kapsz amelyikbe régebbi bios verzió van akkor lehet kell majd frissítened. Bár ez se mostani lap, lehet hogy már a legutolsó bios verzióval kapod meg. https://www.msi.com/Motherboard/support/H81M-P33#support-cpu Core i5 Haswell Refresh i5-4460 100 3.2 1M 6M C0 84 HDGraphics4600 1100MHz 7817v14.zip Zip-be lévő txt(és az ez alatti szöveg) szerint 1.4 bios verzióba jött be a Haswell refresh support. https://www.msi.com/Motherboard/support/H81M-P33#down-bios Version 1.4 Release Date 2014-02-21 File Size 5.94 MB Description - Fixed Intel (R) Rapid Start Technology fcuntion can not work properly. - Improve memory compatibility. - Support Haswell-Refresh series Processors.
 9. Dühöngő

  Rudas gyógyfürdőnél beszart a modern 19 villamos ajtaja, jött egy régi 19, mentünk a kövi piros lámpáig, ez meg nem hajlandó elindulni. Jó kis hétfő reggel, még jó hogy 10:30ra kell bemennem.
 10. Beszélgetés más játékokról

  Divinity: Original Sin 2-t próbálta már valaki?
 11. Beszélgetés más játékokról

  Hearts of Iron III, Europa Universalis III, Crusader Kings II, Cities in Motion 2 Kell valakinek valamelyik steam kód?
 12. Általános PC HelpDesk

  Szerintem amíg nincs tökre más színe meg halmazállapota, addig oké.
 13. Az Off offolója!

  Nekünk is most mondják okj rendszergazda képzésen, hogy ezután vagy go felsőoktatás vagy fos fizetésért munkatapasztalat szerzés(mellett pedig tanulás) .
 14. Általános PC HelpDesk

  Ilyen előre összerakott szutykokat nem vennék. Akkor már inkább kérj meg valakit aki ért is hozzá, hogy rakjon neked össze egy configot vagy maradj a tervnél és upgradeld a jelenlegi gépedet.
 15. Beszélgetés más játékokról

  A Sister Friede volt az egyik boss aki többszöri végigjátszás után is képes agyhúgykövet okozni és csak coopba ment le.(a másik Darkeater Midir)
×