Ugrás a tartalomra
TauriWoW Community

Kalecgos

Felhasználók
 • Tartalomszám

  47
 • Csatlakozott

 • Utoljára megtekintve

 • Nyertes napok

  2

Kalecgos ekkor volt utoljára a nap nyertese: November 1 2017

Kalecgos által megosztott tartalmakat kedvelték a legtöbben!

Közösségi népszerűséged

6 Semleges

Névjegy

 • Rang
  Tag

Legutóbbi profil látogatók

122 profil megtekintés
 1. Általános PC HelpDesk

  Ilyen előre összerakott szutykokat nem vennék. Akkor már inkább kérj meg valakit aki ért is hozzá, hogy rakjon neked össze egy configot vagy maradj a tervnél és upgradeld a jelenlegi gépedet.
 2. Beszélgetés más játékokról

  A Sister Friede volt az egyik boss aki többszöri végigjátszás után is képes agyhúgykövet okozni és csak coopba ment le.(a másik Darkeater Midir)
 3. Topic of the Year és Phalanx-díj, 2k17

  Ez már a sokadik emberke, aki bírósággal fenyegetőzött az évek során. Még mindig várom melyiknek lesz töke tenni bármit is.(hacsak nem játsszák meg magukat 5 perci "hírnévért" egy random wow szerver fórumán)
 4. Vidám topic, mindenkinek lehet jó napja :)

  Én OW-t, wow raidet nézek nála néha, meg néhány másik arc is.
 5. Beszélgetés más játékokról

  Már vannak alienek, mostanában az állomásokat is betámadják.(aegis community eventek is vannak, thargoid gyilkoló fegyvereket meg egyéb speckó műszereket csinálnak) Nagyon jó a community eddigi tapasztalatok alapján, van egy olyan része is mint a fuel rats, ha esetleg félreszámoltál volna és se scoopolható csillag se állomás nincs az adott rendszerben de a hajód fuelje csutkára lemerült akkor tudsz segítséget kérni tőlük, majd felkeresnek és fullra feltöltik a hajódat.(ehhez persze majd átkell menni openbe) Politikai factionsos cucc(powerplay) meg igazából csak annyi a nagytöbbség számára, hogy szerződnek Aisling Duval(Empire)-hoz, felrepuzzák, majd megveszik a prismatic shield generatort és ott is hagyják.
 6. a #godx története

  Érdekes. Megmondanád mire célzol ennél a résznél, mert nem annyira értem 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
 7. Általános PC HelpDesk

  Elvileg belefog menni probléma nélkül amíg nem high-end vga-ról van szó.
 8. Beszélgetés más játékokról

  Namariel Legends: Iron Lord Premium Edition Steam Kell-e valakinek? Picimess: Hand of Fate-t elvittem ha már ennyi idő elteltével se kellett senkinek. Köszi szépen.
 9. MEME WARS!

 10. Vidám topic, mindenkinek lehet jó napja :)

  Húgy fos szar gns3, nagyszerű iskolai hálózat, a 16GB ram, az 1. Gen i7esükkel és az ezeréves 5200 RPMs hddvel együtt megbaszhatják magukat de akkor is ötös lett a doga. Edit: ja az állam is bekaphatja a neptun alapú ekréta rendszerüket, hóvégén visszaállunk a suli saját enapló rendszerére.
 11. Beszélgetés más játékokról

  Vittem, köszönöm szépen. o/
 12. Általános PC HelpDesk

  Tegyél alá laptophűtőt, gondolom baromira felmelegszik.
 13. Az Off offolója!

  Legalább a papír alapú menetrendet is leszedték a megállókból, isten őrizz hogy megtudd mikor megy bármilyen busz.
 14. MEME WARS!

 15. Segítsetek!

  Elvileg meglehet.
×