Jump to content

Kalecgos

Player
 • Content Count

  108
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  4

Kalecgos last won the day on October 18 2018

Kalecgos had the most liked content!

Community Reputation

23 Good

About Kalecgos

 • Rank
  Valuable Member

Recent Profile Visitors

1003 profile views
 1. Köszi srácok, 1-2 tápot betettem polcra ha majd lesz fizu. Ma megérkezett a kártya, elindítottam néhány AAA címet high-ultrán FHD-n és nem gyulladt,robbant fel a táp, füst se ment ki belőle szóval most bizakodó vagyok. Majd meglátjuk hogy viseli majd a hétvégi 10+ órás sessiont.
 2. Üdv! Sajnos táp, fogyasztás etc... témában még mindig egy krumpli vagyok ezért(elnézést minden krumplitól) segítségért fordulnék ide. VGA upgradre készülök. Mostani gép: Tápegység: FSP Hyper M 500 CPU: Intel i7-7700(gyári hűtő) VGA: GIGABYTE GTX 950 OC WF2 RAM: HyperX 20GB FURY DDR4 2133MHz CL14 Alaplap: ASUS ROG STRIX B250F GAMING HDD: WD Blue 1TB 7200rpm 64MB SSD1: SAMSUNG 500GB 970 EVO M.2 PCIe M.2 2280 MZ-V7E500BW SSD2: KINGSTON 1TB A2000 M.2 PCIe M.2 2280 SA2000M8/1000G A házba van 1 db gyári venti meg vettem külön egy 120mm-es ventit és ált. 4-5 usb 3.0 eszköz van bedugva. Én magam nem OC-zek semmit. A kérdés az, hogy ha a GTX 950 helyére bekerül egy RTX 3060 Ti akkor a mostani tápom azt elbírná problémák nélkül vagy cserélni kellene? Ha minden képpen cserélni kell akkor ajánlásoknak is nagyon örülnék, ha lehet akkor modurális táp legyen. Előre is köszönöm, ha már csak elolvassa bárki is.
 3. Köszi szépen, most reggel nekem is eszembe jutott hogy hátha léteznek ilyen bővítőkártyák, sikerült is találni.
 4. Na bazdmeg vettem egy M.2 PCIe SSD-t a másik mellé mert ránézésre az alaplapon van 2 slot. Aha, csak mint utólag kiderült, az egyik slot PCIe a másik meg SATA és ezek nem kompatibilisek egymással hiába néz ki ugyan úgy a csatlakozó és megy be mindkét slotba az ssd. Régen néztem be ennyire valamit.
 5. Az iskolában ahol dolgozom ott se az igazgató, se a két igazgató helyettes nem beszél angolul és amikor betéved a kínai/koreai/vietnámi aki jobb esetben beszél angolul de van amikor tud pár szót és azokkal próbáltatja megértetni magát, akkor általában az iskolatitkár fordít.(ha éppen az van bent amelyik beszél is idegen nyelvet)
 6. Pár helyen tudsz venni 120k körül RTX 2060-at. Bár ősszel jönnek elvileg a 3000-es kártyák, szóval lehet hogy tényleg fogsz látni jobbat ennyiért.
 7. Ott van a Chris élete topicba hogy pl. az irodában mindenki beteg rajta kívül. Innen feltételeztem hogy van iroda és be is szoktak járni oda.(lehet nem minden nap de bizonyos időközönként biztos)
 8. Hát amit én "üzemeltetek" annál biztosan komolyabb. Meg persze nyilván nem náluk van de gondolom távolról csak be tud lépni.
 9. De bekukkantanék egyszer abba az irodába&hálózat infrastruktúrába. Végre látnék egy komolyabb szervert.
 10. https://www.humblebundle.com/store/age-of-wonders-iii ingyé
 11. Ezt is a videót is láttam de sajnos ezek a módszerek sem működtek.(xz3-ba pedig nincs yellow reset button se, konkrét videót ami pont az én telefonomat mutatja be meg nem találtam) Fórumokon is kb ugyanezeket az eljárásokat mondják.
 12. Kb 2-3 hónapja vettem egy Sony Xperia XZ3-t Telekomtól. Ma kb 48% töltöttségen leraktam lezárt képernyővel. Eltelt egy kis idő(10-20 perc) majd fölvettem, megpróbáltam felnyitni és semmi. Feketeség. Nyomom hosszan a feloldás gombot, semmi. Rezegni sem rezeg. Megpróbáltam azt amit írtak a hivatalos honlapon hogy 2 percig volume up + power gomb nyomva tartása de semmi. Előtte kb 1 óráig volt töltőn de se led, se a képernyő nem jelezte hogy töltene. Rip telefon? Nyilván elviszem megnézetni de hátha már látott valaki ilyesmit.
 13. Nekem annyira nem jött be ez a nyárias Washington DC. A téli felhős szürke New York jobban átadta a krízis súlyosságát és a nyomasztó hangulatot. Meg ez a futás animáció nekem elég meh... Viszont a zene nagyon tetszik.
×
×
 • Create New...