Jump to content

Kalecgos

Player
 • Content Count

  104
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  4

Kalecgos last won the day on October 18 2018

Kalecgos had the most liked content!

Community Reputation

23 Good

About Kalecgos

Recent Profile Visitors

861 profile views
 1. Az iskolában ahol dolgozom ott se az igazgató, se a két igazgató helyettes nem beszél angolul és amikor betéved a kínai/koreai/vietnámi aki jobb esetben beszél angolul de van amikor tud pár szót és azokkal próbáltatja megértetni magát, akkor általában az iskolatitkár fordít.(ha éppen az van bent amelyik beszél is idegen nyelvet)
 2. Pár helyen tudsz venni 120k körül RTX 2060-at. Bár ősszel jönnek elvileg a 3000-es kártyák, szóval lehet hogy tényleg fogsz látni jobbat ennyiért.
 3. Ott van a Chris élete topicba hogy pl. az irodában mindenki beteg rajta kívül. Innen feltételeztem hogy van iroda és be is szoktak járni oda.(lehet nem minden nap de bizonyos időközönként biztos)
 4. Hát amit én "üzemeltetek" annál biztosan komolyabb. Meg persze nyilván nem náluk van de gondolom távolról csak be tud lépni.
 5. De bekukkantanék egyszer abba az irodába&hálózat infrastruktúrába. Végre látnék egy komolyabb szervert.
 6. https://www.humblebundle.com/store/age-of-wonders-iii ingyé
 7. Ezt is a videót is láttam de sajnos ezek a módszerek sem működtek.(xz3-ba pedig nincs yellow reset button se, konkrét videót ami pont az én telefonomat mutatja be meg nem találtam) Fórumokon is kb ugyanezeket az eljárásokat mondják.
 8. Kb 2-3 hónapja vettem egy Sony Xperia XZ3-t Telekomtól. Ma kb 48% töltöttségen leraktam lezárt képernyővel. Eltelt egy kis idő(10-20 perc) majd fölvettem, megpróbáltam felnyitni és semmi. Feketeség. Nyomom hosszan a feloldás gombot, semmi. Rezegni sem rezeg. Megpróbáltam azt amit írtak a hivatalos honlapon hogy 2 percig volume up + power gomb nyomva tartása de semmi. Előtte kb 1 óráig volt töltőn de se led, se a képernyő nem jelezte hogy töltene. Rip telefon? Nyilván elviszem megnézetni de hátha már látott valaki ilyesmit.
 9. Nekem annyira nem jött be ez a nyárias Washington DC. A téli felhős szürke New York jobban átadta a krízis súlyosságát és a nyomasztó hangulatot. Meg ez a futás animáció nekem elég meh... Viszont a zene nagyon tetszik.
 10. Leginkább játékra lenne,1920x1080 felbontásba, újabb és jövőbeni játékokat is szeretnék játszani, meg néha virtualizálni.(win2012 meg mellé 1-2 win10) asus strix b250f alaplapom van szóval tuningolni egyáltalán nem tervezek.
 11. 7700 helyett 7700k megéri(nem overclockolva) amiatt a + 0.6 GHz miatt vagy OC tervek nélkül nincs értelme megvenni a K-s verziót?
 12. Nekem ASUS rog sica egerem van már kb 4 éve. Az egyetlen panaszom, hogy mostanában néha duplán kattint a görgő button.
 13. Ebay-ről rendelt már valaki? Először itt kérek egy kis felvilágosítást, hogy mennyivel másabb mintha itthon vennék valamit pl. hardveraprón meg hogy pl. átbasztak akkor hogy tudok reklamálni etc... (Aztán ha nincs önként jelentkező akkor nekiállok kutató munkát végezni) Másik: Használt PS4 játékokat itthon merrefelé érdemes keresni?
×
×
 • Create New...