Jump to content

bruh where tf is legion?

Player
 • Content Count

  67
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

bruh where tf is legion? last won the day on February 11

bruh where tf is legion? had the most liked content!

Community Reputation

19 Good

1 Follower

About bruh where tf is legion?

 • Rank
  Frequent Member

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Felesleges. Ha játszanál SLel tudnád, hogy ez a necromancer vibe, csak maldraxxusra igaz, és így annyira nem is illik már bele a teljes kiegbe ez a dolog. Amikor uj classok jöttek, mindig beleillettek a teljes kieg vibejába. Gondolok itt dkra, monkra, demon hunterre. SL viszont minden lett csak nem lapos. A ilyen sztorit még nem láttál, a classokkal jó játszani, van content, és még mindig nagyon az elején van a dolog. Ellenben a tauris moppal, na ez a szar 4 év után már lapos KEKW
 2. Van hát, és ráadásul milyen jó kieg lett. Jó egy kis változatosság lassan 4 év mop után
 3. Srácok engedjétek már el a legiont. Nem akarásnak nyögés a vége. Ha olyan fontos lenne, akkor lenne vele foglalkozva. Nem a "(insert any xpac/raidtier except legion) - után eskü legionnel fogunk foglalkozni" Sajnos már reálisabbnak tűnik, hogy BFA/Shadowlands hamarabb lesz mint legion.
 4. tehát át lettünk verve (megint). Még jó, hogy eddig arról volt szó, hogy kész uldu, és utána teljes gőzzel legion.
 5. És akkor most a kérdés: fontosabb annak a 20 embernek, akik fejlődnek/régi contenttel foglalkoznak megcsinalni a wotlk contetet, amikor mopban járunk, mint a legiont annak az 1-2 ezer embernek? Ez a fajta indoklás invalid. Persze lehet jönni a timewalkinggal legionben. De szerintem egyenlőre jussunk oda, hogy a legion changelogba nem félévente kerül bele valami új.
 6. Engedjük már el azt a fost. A fő szerverek meg le vannak szarva? Csak menjen uldu, hogy mégtovább csökkenjen a wotlk playerek száma. STONKS!! Szerintem nevetséges felvetés tocon/iccn gondolkodni, mert nincs kinek. Ugyanis aki jelenleg érdemben akar wotlkzni, az most lelépett whitemane launchkor. De jól teszik, igazából szarják csak le a fő szervereket is, így legalább azok is kihalnak (wodnak már sikerült, tauri is jó után jár.)
 7. F R E S H W O T L K N sőt. F R E S H ÁRNYÉKFÖLDEK
 8. itt hallottátok először: nem is kell legion. F R E S H M O P és F R E S H C A T A
 9. nagy büdös francot, csak jobban fognak foglalkozni bícskinggel
 10. akkor ide is ha már témánál vagyunk: DED SERVER KEKW
 11. fogadjunk, hogy global helyett worldre csatlakoztál. Különben meg invalid amit mondasz, evermoon global pörög mint a franc.
 12. lmao, ugy mondod mintha eddig nem tették volna ezt
×
×
 • Create New...