Jump to content

badam

Player
 • Content Count

  10
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

3 Neutral

About badam

 • Rank
  Newbie

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Kár. Csalodni fogsz csak
 2. Legion? Hmmm. Maybe 2 years later we should return to the legion topic when they finished wotlk..
 3. Én maradtam le valamiről? Mit kéne várni hó végére?
 4. Értem miről beszélsz, de az átlag player annak is örülne, hogyha mondjuk 2 heti rendszerességgel lenne kommunikálva, hogy éppen min dolgoztok (még ha éppen nem is érti, ahogy valszeg én se), de látja, hogy dolgoztok rajta, és ezért örül magának, és visszamegy farmolgatja a kis dolgait mopban, és TALÁN nem hagyja itt a szervert. Mert ugye mindenféle devlog frissitve van DCn, csak a legionnél pang az egész 3 hónapja.
 5. Már nem azért, de törtszerverek közül első osztályú a tauris scriptelés. Viszont, igen legalább valami infómorzsa kéne már arról a fránya legionról, mert igy esély sincs itt tartani a jónépet..
 6. Létszi ne. Remélem ez csak vicc amit én nem vettem. Konkrétan eggyel kevesebb a raid tier ott mint minden más kiegben
 7. Épp ezaz, ezért nem lett "ledarálva" wotlk 1 hónap alatt, mert belevan kezdve mindenbe. Az a wotlk szerver jól hangzik, meg minden, de hogy pangani fog, fogadni mernék rá (ne legyen igazam). Kontettel kéne haladni, mert unalmas már ez az abszolut komolyan vehetetlen kieg. De most komolyan, részeg pandák? UI: A kontent haladás mindenképpen a WOD kihagyását jelentse, mivel a WODban minden bennevan a kontent kivételével UI2: A bizakodásban pedig az sem segít, hogy a hivatalos komunikáció egyenlő a nullával, és még discordon sincs frissitve devlog (legalábbis probálom remélni, hogy csinálnak valamit, csak nem frissítik.)
 8. Énis az arénában történő lose kompenzálására gondoltam. Duskwood és Straglethorn halálzóna.
×
×
 • Create New...