Jump to content

Abodat

Player
 • Content Count

  6
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

2 Neutral

About Abodat

 • Rank
  Newbie

Recent Profile Visitors

245 profile views
 1. Wodon nem hiszem,hogy rosszabb is lehetne a helyzet
 2. @hehe ecksdee "Vagy megszoksz vagy megszöksz"
 3. Az én véleményem szerint a honlap kinézete a legkisebb problémánk. Azt hogy pár ember nehezen talál meg egy-egy funkciót hát nem tudom több szöveges feladat? Másrészről @Magicka meglátása nem utolsó. Én is feleslegesen tartom a több szervert ahogy Magic is elmondta az Evermoon.USA jó ötlet volt de nem igazán akar működni. Csak még inkább összevissza van az a kevés player is. PvP: Wod Instant lvl90PvP húszároknak teljesen jól szuperálna. Sokszor olvastam hogy felszólaltak hogy nincs 3v3 a rewardokat nem elvenni 2v2-ről hanem mondjuk 3v3 csábítóvá tenni mondjuk 1-1 hónapban valami kredit/mount nyalánkság biztos felkeltené pár ember figyelmét. PvE: Talán van még az az opció hogy közös chat (ha ez kivitelezhető) így lehetne látni ha bárki raidet szeretne invelni legyen az wodon vagy taurin emellé crossraid társulna akkor talán a GDKP is fel lehetne éleszteni. És akkor nem kell többet a LEHETSÉGES migrációról veszekedni hogy mit vegyenek el tőlük és mit nem. És esetleg eltörölni a frakció különbséget míg raidelsz az maga lenne a mennyei manna.
 4. @Avaren A remény hal meg utoljára ><
 5. Minden egyes patchnél lefutjátok ezeket a köröket Csodálkoznak hogy leszarja a TT,lassan több mint 10-éve van Tauri ennyi év után már engem se érdekelne ki miért cryol. Főleg amennyi bug kihasználás ment már itt és jelenleg még mindig folyik.( ͡° ͜ʖ ͡°) Már évekkel ezelőtt leírták itt nem az a lényeg hogy legit legyen hanem hogy üthető-e vagy sem. A #Hardplayerek vannak még mindig fenn akadva és jönnek verni az asztalt és rögtön ujjal mutogatnak a másikra hogy de nincs videó biztos hogy bugolták. Miközben ott állsz a tömegben és ugyan olyan büdös vagy mint a többi
 6. "Nem fun szerver" -1x van? -kihúzol mindent 5-perc alatt? -eredetin így mennek a dolgok? -Nem Akkor fun szerver ez van elkell fogadni hogy neked akkor is az a kis szerver jelenti a "minősègi" játèkot. Összes realmon van karakterem,mind Horda/Alli Tauri/Wod. Itt nem a realmról èrkezès a fontos hanem hogy tudsz játszani vagy sem Ez már nem wotlk ha bemèsz zöld itemekbe rhc-ra,ès "èrtesz" (magyarán csapkodod ami villog) akkor megtolod amit kell. Termèszetesen jöhet most a blood dk tank/nem is tudok mit írni mert mindegyik jó tank. De mondjuk Balance druid/Arms warrior (Mondjuk lehet Immo rácáfolna) De az idő az idő mindenkinek a try az try mindenkinek ès ez komoly munka mindenkinek.
×
×
 • Create New...